Pana acum am facut aproape 400 de km si nu are nici o problema. Toate functioneaza in parametri. Franarea autonoma fiind data pe near ma atentioneaza uneori pt ca circul in oras si nici nu am un stil de condus linistit. Daca voi da pe far lucrurile vor sta diferit. Dar prefer sa am un set de ochi in plus si il voi lasa pe near. Nu ma deranjeaza.Daca esti pe modul Auto in afara localitatii si o turezi mai tare se simt usor trecerile de raport, in schimb pe modul sport nu le sesizezi. Am folosit si asistenta la coborarea pantelor. Ma asteptam sa se comporte ca la evoque si sa ma lase sa imi setez eu viteza de coborare pana in 50 km la h, dar la Vitara are o viteza din sistem pe care o pastreaza indiferent de teren sau de preferinta soferului(un minus pentru masina pt cei care o vor folosi in off-road). Se comporta bine, simti cum masina sta franata. Abs-ul isi face bine treaba. Faza scurta e suficient de puternica, fara a orbi pe cei din fata, nu simti nevoia sa treci pe faza lunga. Vizibilitatea pe timpul noptii edte excelenta. Nu am avut ocazia sa o testez pe ceata.Voi mai reveni cu impresii, iar daca aveti intrebari nu ezitati sa ma intrebati. Iar pentru cei care inca nu au primit masina...Rezistati, se merita! Nu stiu ce problema a avut cealalta Vitara S, dar sper sa auzim vesti bune de la utilizator.