Multumesc mult tuturor pentru urari si mai ales pentru sustinere!
Pot sa spun doar ca ziua asta sigur va ramane ca una memorabila pentru ca sentimentul este unul clar: mi-am intalnit "jumatatea" automobilistica pentru urmatorii ani.
Am facut mai multe poze si filmulete insa sunt prea mari sa le urc pe forum, le puteti downloada de aici:
https://www.wetransfer.com/downloads/351eb8eb636fb52fb185b623764873d220151111182520/99a9a563228396c2eee8807b5a59b62e20151111182520/5cbc81Sper sa le puteti accesa, pacat ca nu le pot pune direct pe forum la dimensiunea lor.
Dupa doar 25 de km pot face cateva comentarii la cald:
- noul Vitara S este surprinzator din toate punctele de vedere
- cutia de viteze automata este geniala, raspunde excelent, este etajata foarte ok, in modul Sport parca ai o alta masina se dezlantuie cei 140 CP iar cuplul este vizibil mai bun decat la 1.6
- calitatea generala a masinii peste asteptari
- modulul de navigatie se misca impecabil in 3D, toate blocurile sunt reprezentate pe harta, Iphoneul se conecteaza fara probleme cu Siri activatsi Carplay
- Note3 s-a conectat imediat pe Bluetooth si a sincronizat agenda si apelurile
- inca ma obisnuiesc cu noul mod de control (obisnuit cu MMIul de pe Audi A6 caut butonul rotund de pe consola
)
In weekend facem un mic drive test la drum intins fara a exagera pana iesim din cei 1000 km de rodaj
Urmeaza sa ii pun rotile de iarna cu jante metal 16" si anvelope Michelin Alpin 5 215 60 R16, sper sa fi facut o alegere buna, rotile arata excelent.
Cu greu am intrat in casa sa scriu aceste randuri si sa urc pozele si filmele, insa stiu ca asteptati cu nerabdare informatii asa ca acestea ar fi la prima mana.
Cea mai importanta parte a acestei experiente ramane insa relatia excelenta cu dealerul Autonet Giulesti (reprezentant de vanzari Mihai Vecinu), primul din tara care a adus masina cu eforturi considerabile. Bineinteles livrarea a fost posibila astazi prin sprijinul direct al directorului de vanzari Suzuki Romania Florin Rusanu.
Nu pot decat sa le multumesc pentru intregul sprijin si pentru rabdarea cu care au rezistat zecilor de telefoane si mesaje din perioada asteptarii, mai ales cand eram gata sa renunt (ar fi fost o greseala uriasa). Respect si apreciere maxime!
Va doresc tuturor sa rezistati asteptarii si sa va bucurati cat mai repede de noile achizitii, va tin pumnii!
-