Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96458 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin09

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #360 : 29.Oct.2015, 11:41:39 a.m. »
Asta asa e. Dar eu initial optasem pt 1.6 benzina. Iar atitudinea dealer-ului m-a convins sa o cumpar de la Autonet. Schimbarea catre S, a venit...natural  :D dupa prezentarea de la Frankfurt. Si aici dealer-ul a fost f deschis acceptand schimbarea obiectului contractului :) fara nicio conditionare.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline magicoolje

« Răspuns #361 : 29.Oct.2015, 11:41:58 a.m. »
Eu cred ca doar au vrut sa castige niste comisioane mai mari...Sa nu uitam ca Vitara S este si ceva mai scumpa

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline marcone

« Răspuns #362 : 29.Oct.2015, 11:47:00 a.m. »
Si mie mi-a confirmat dealer-ul, inca o data sapt asta, ca niciun S nu a fost livrat in Romania.

Eu ma refer la intreaga Europa. Erau niste discutii mai devreme ca in Europa de Vest deja se plimba lumea cu ele.

Offline AT

« Răspuns #363 : 29.Oct.2015, 11:49:34 a.m. »
Adevaratul castig este cel al clientului multumit ca a putut efectua schimbarea (@cosontheweb)
respectiv al dealerului (Autonet in cazul de fata) care intelege ca un client multumit reprezinta
infinit mai mult pentru viitor decat orice castig punctual.  Acel win-win despre care va spuneam.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline magicoolje

« Răspuns #364 : 29.Oct.2015, 12:11:01 p.m. »
Fiecare alege sa creada ce doreste...Adevarul ca la inceput au fost miere...Dupa semnare m-am simtit ca un cersetor de informatii...Exact cum a zis cineva pe forum....marfa de contrabanda. Lipsa de interes si nesimtire.... Repet...acesta este punctul meu de vedere. Cine se considera multumit si eventual este exact in pozitia aceasta( Vitara S si atat) nu are decat sa o faca. Desi nu stiu multi eventuali posesori de Vitara S care au fost multumiti de evolutia lucrurilor. Deci invit cine nu are o astfel de experienta sa se abtina de la comentarii. NU VREAU SA FIU RAUTACIOS dar acesta este adevarul.

Offline mpamfil

« Răspuns #365 : 29.Oct.2015, 12:27:11 p.m. »
Eu sunt viitor posesor de Vitara S, si sunt multumit de informatiile primite de la dealer, care imediat cum a avut vesti mi le-a transmis in limita posibilitatilor lor, au si ei informatiile lor confidentiale.
Stiam cand am schimbat comanda de la versiunea Spirit la Vitara S ca imi asum un risc, avand in vedere ca modelul nici nu era vandut inca oficial in Romania.
Din ce stiu eu nici o Vitara S nu a parasit fabrica si toate comenzile de Vitara S sunt in asteptare, dealer-ul nu are nici un avantaj din asta,  in cazul meu dealer-ul chiar risca sa piarda prima de casare de la programul rabla avand in vedere ca in curand se implinesc cele 90 de zile.
Fabrica Suzuki a hotarat ca nici o Vitara S nu pleaca pana pe 1 noiembrie, dealerii nu pot decat sa astepte.

Se intampla si la case mai mari, la brand-uri mai scumpe, dealerul nu are nici o putere, vine sau nu vine masina, in putine cazuri tine de dealer.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline aleksanders

« Răspuns #366 : 29.Oct.2015, 01:43:31 p.m. »
Odata ce ai seria de sasiu nu se mai pierde tichetul rabla. Acesta este introdus in sistem si se finalizeaza procedura. Bafta.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline ecodrive

« Răspuns #367 : 29.Oct.2015, 02:01:12 p.m. »
Eu ma refer la intreaga Europa. Erau niste discutii mai devreme ca in Europa de Vest deja se plimba lumea cu ele.

Vitara S se plimba doar in Europa Centrala, adica in curtea fabricii din Ungaria.  :)
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

The following users thanked this post: mpamfil

Offline AT

« Răspuns #368 : 29.Oct.2015, 02:37:07 p.m. »
Motorul 1.4 montat pe Vitara S.

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline magicoolje

« Răspuns #369 : 30.Oct.2015, 11:43:16 a.m. »
Raspuns primit acum cateva minute:
Masina este inca in stadiul de verificare datorita faptului ca la tot lotul de Vitara S trebuie inlocuit un furtun .

Pe masura ce acest lucru se intampla, vor da drumul masinilor din fabrica.

Imediat ce se modifica ceva, va voi anunta