As vrea sa vin cu cateva informatii pentru a nu mai da posibilitatea unor comentarii si supozitii inutile:
- am comandat Vitara Spirit AT in iunie anuland comanda intarziata a unui CX5 fara pierderea avansului datorita depasirii datei de livrare din contract, cu fabricare 2 oct si livrare maxim 16 oct. Pentru aceasta masina am platit integral suma cu doua saptamani inainte de livrare la confirmarea fabricarii.
- masina comandata initiala a ajuns la data programata fiind livrata unui fericit comparator care a gasit-o in stoc si ma bucur ca detine o masina configurata fara rezerve si fara a ma gandi la bani
- dupa salonul de la Frankfurt am intrebat de S si mi s-a oferit posibilitatea de a lua noul model cu fabricatie 28-29 sept si livrare in jur de 10 oct.
- dealerul Autonet Giulesti, pentru care am un mare respect atat fata de patron si mai ales fata de dl Mihai a raspuns imediat nemultumirii exprimate aproband pe loc rambursarea integrala a sumei fara nici o obiectie, oferindu-se chiar sa ofere un bonus, lucru refuzat de mine intrucat nu este responsabilitatea lor
- astazi am vorbit cu Directorul de vanzari Suzuki ROmania si mi s-a spus ca toate masinile comandate dupa 19 septembrie au fost deja produse si sunt oprite de la livrare pentru toate tarile vecine Ungariei (probleme tehnice pe care producatorul japonez nu a dorit sa le trimita cumparatorilor). Incepand cu 1 noiembrie vor pleca la livrare
- am fost asigurat ca pentru Suzuki, respectul fata de clientii carora doresc sa le livreze doar produse de calitate corecte ca si pret, este pe primul loc, asumandu-si nemultumirile exprimate nu doar de mine si cerandu-si scuze pentru neplaceri
- am decis sa astept pana pe data de 1 noiembrie sa primesc confirmarea livrarii apoi voi decide ce voi face cu masina. Probabil dupa cum am inteles, la livrare voi avea o surpriza placuta pe care nu am vrut sa o cunosc inainte (sper ca nu doar pentru mine conteaza mult o promisiune data si respectul fata de afirmatiile facute)
Pana atunci orice discutie nu-si are rostul, asa ca ramane sa asteptam bineinteles daca simtim ca putem face asta, eu asa am decis.
Bafta multa tuturor celor care asteapta noua Vitara S