Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96407 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #300 : 20.Oct.2015, 06:35:30 p.m. »
Poate e o mașină de preserie, cum au fost cele expuse la IAA. După  ce se recunoaște un S față de altă variantă de echipare?

Offline magicoolje

« Răspuns #301 : 20.Oct.2015, 06:38:59 p.m. »
Lol in cazul asta...
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline ecodrive

« Răspuns #302 : 20.Oct.2015, 06:39:44 p.m. »
In primul rand dupa grila faţă inspirată de cea a conceptului iV-4 SUV.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline marcone

« Răspuns #303 : 20.Oct.2015, 07:12:28 p.m. »
Poate ma insel, dar poza din showroom-ul ala arata tot o Vitara (fara S).

Si o versiune de echipare fara xenon, deci mai usor cu Germania ia tot si sarmanii romanasi raman cu buza umflata.
Nu vad de ce va agitati atat, drumuri proaste si aglomerate vom avea si peste 2-3 saptamani.
Eu unul astept sa scada TVA-ul.

Offline newah

« Răspuns #304 : 20.Oct.2015, 07:17:37 p.m. »
As vrea sa vin cu cateva informatii pentru a nu mai da posibilitatea unor comentarii si supozitii inutile:
- am comandat Vitara Spirit AT in iunie anuland comanda intarziata a unui CX5 fara pierderea avansului datorita depasirii datei de livrare din contract, cu fabricare 2 oct si livrare maxim 16 oct. Pentru aceasta masina am platit integral suma cu doua saptamani inainte de livrare la confirmarea fabricarii.
- masina comandata initiala a ajuns la data programata fiind livrata unui fericit comparator care a gasit-o in stoc si ma bucur ca detine o masina configurata fara rezerve si fara a ma gandi la bani
- dupa salonul de la Frankfurt am intrebat de S si mi s-a oferit posibilitatea de a lua noul model cu fabricatie 28-29 sept si livrare in jur de 10 oct.
- dealerul Autonet Giulesti, pentru care am un mare respect atat fata de patron si mai ales fata de dl Mihai a raspuns imediat nemultumirii exprimate aproband pe loc rambursarea integrala a sumei fara nici o obiectie, oferindu-se chiar sa ofere un bonus, lucru refuzat de mine intrucat nu este responsabilitatea lor
- astazi am vorbit cu Directorul de vanzari Suzuki ROmania si mi s-a spus ca toate masinile comandate dupa 19 septembrie au fost deja produse si sunt oprite de la livrare pentru toate tarile vecine Ungariei (probleme tehnice pe care producatorul japonez nu a dorit sa le trimita cumparatorilor). Incepand cu 1 noiembrie vor pleca la livrare
- am fost asigurat ca pentru Suzuki, respectul fata de clientii carora doresc sa le livreze doar produse de calitate corecte ca si pret, este pe primul loc, asumandu-si nemultumirile exprimate nu doar de mine si cerandu-si scuze pentru neplaceri
- am decis sa astept pana pe data de 1 noiembrie sa primesc confirmarea livrarii apoi voi decide ce voi face cu masina. Probabil dupa cum am inteles, la livrare voi avea o surpriza placuta pe care nu am vrut sa o cunosc inainte (sper ca nu doar pentru mine conteaza mult o promisiune data si respectul fata de afirmatiile facute)
Pana atunci orice discutie nu-si are rostul, asa ca ramane sa asteptam bineinteles daca simtim ca putem face asta, eu asa am decis.

Bafta multa tuturor celor care asteapta noua Vitara S

Offline newah

« Răspuns #305 : 20.Oct.2015, 07:19:38 p.m. »
E ciudat ca un dealer din DE deja le are pe stoc... :-/

se pare totusi ca este pus aiurea anuntul, cu Vitara normala dar cu parametrii de S :)

Offline ecodrive

« Răspuns #306 : 20.Oct.2015, 07:31:20 p.m. »
Hai ca m-ai facut curios cu "o surpriza placuta". Sa nu-mi spui ca va avea si trapa bonus :D !
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #307 : 20.Oct.2015, 07:34:31 p.m. »
Tot nu se înțelege ce vrei să zici. Până la urmă ți-au returnat banii și aștepți până în noiembrie să vezi dacă vine mașina și atunci te hotărăști ce faci sau au rămas banii la ei iar acea aprobare de rambursare integrală a sumei e doar la nivel declarativ, adică dacă te hotărăști sa renunți în noiembrie?

Offline newah

« Răspuns #308 : 20.Oct.2015, 07:49:42 p.m. »
Hai ca m-ai facut curios cu "o surpriza placuta". Sa nu-mi spui ca va avea si trapa bonus :D !

cred ca doua trape.... dar mai mici =))

Offline newah

« Răspuns #309 : 20.Oct.2015, 07:51:50 p.m. »
Tot nu se înțelege ce vrei să zici. Până la urmă ți-au returnat banii și aștepți până în noiembrie să vezi dacă vine mașina și atunci te hotărăști ce faci sau au rămas banii la ei iar acea aprobare de rambursare integrală a sumei e doar la nivel declarativ, adică dacă te hotărăști sa renunți în noiembrie?

nope, banii ii puteam ridica astazi insa am decis sa astept dupa discutia cu dir de vanzari Suzuki. Daca dupa 1 noiembrie nu este nici o sansa de livrare atunci voi renunta la produsul Suzuki urmand sa caut alta marca mai prompta. Pana atunci voi da credibilitate promisiunilor facute