Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96405 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline magicoolje

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #290 : 20.Oct.2015, 05:04:13 p.m. »
Ai vazut tu ca dealerul a facut plata? Ai primit vreo dovada?
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline magicoolje

« Răspuns #291 : 20.Oct.2015, 05:13:42 p.m. »
Si mai tin sa precizez ca acest topic a fost creat gratie aceluiasi dealer irelevant care m-a anuntat inainte de a aprea orice fel de veste despre Vitara S in Romania..... La fel si in cazul preturilor. Mi-au fost comunicate corect inca in faza in care erau zvonuri. Deci fiecare poate sa aleaga ce crede...in cazul meu mi se pare mai relevant ca delerii din Romania sa fie neseriosi.  Nu sunt la prima mamsina cumparata de noua si de fiecare data am avut mici sau mari probleme cu fiecare dintre ei. Sunt seriosi cel mult pana dai avans... 

Ce vreau sa zic este ca nu a auzit de astfel de probleme si nu sunt singurul client...
« Ultima Modificare: 20.Oct.2015, 05:16:53 p.m. de magicoolje »

Offline ecodrive

« Răspuns #292 : 20.Oct.2015, 05:20:37 p.m. »
Nu pot decat sa-l cred pe cuvant de onoare :-). Odata ce-mi confirma ca pe 09.10 a facut plata si ca se asteapta ca fabrica sa confirme plata in max 3 zile lucratoare, nu am nici un motiv sa nu-l cred. Mi-a trimis si o factura proforma cu seriile masinii. Ce rost ar avea sa nu faca o vanzare de 22300 Euro. Am inteles ca are 4 masini fabricate in aceeasi situatie.

Dealerul s-a oferit chiar sa ma puna in contact cu directorul reprezentantei sau chiar cu cel de la Suzuki Romania, daca nu-l cred pe cuvant. L-am crezut.

In final, daca vedeam masina la altii in tara (unii ziceau ca li s-a fabricat pe 28.09, deci ar fi trebuit sa fi venit pana acum), aveam motive de suspiciune, dar se pare ca este cu adevarat o problema la fabrica.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline shpeedy

« Răspuns #293 : 20.Oct.2015, 05:26:39 p.m. »
E ciudat ca un dealer din DE deja le are pe stoc... :-/
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline ecodrive

« Răspuns #294 : 20.Oct.2015, 05:32:50 p.m. »
Vinde si el pielea ursului din padure. Era atat de sigur ca le va primi saptamana trecuta, ca le-a si pus pe site.

Offline magicoolje

« Răspuns #295 : 20.Oct.2015, 05:35:04 p.m. »
Pe siteul german zice ca se livreaza dupa 3 luni de la comanda...

Offline Zholm

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #296 : 20.Oct.2015, 05:37:03 p.m. »
Intotdeauna un dealer din DE (si din vest in general) va avea intaietate in fata oricarui alt dealer din SE Europei, in special din Romania. Dealerii din DE nu isi fac stoc pe baza masinilor arvunite si contractate. Aia chiar cumpara masini si stau cu ele pe stoc :D Si-s platite de ei, nu de viitori posibili eventuali clienti. Deci e posibil, ca in momentul in care ungurii au dat drumul la productie sa fi primit de la dealeru' neamt o comanda gen 'fa-mi si mie vreo 15 bucati si zi cat costa ca-ti trimit azi banii'. Asa ca, au avut prioritate ei. Iar daca au mai sunat acu' cateva zile 'ba, mai da-mi vreo 4-5 ca se cer', sunt sigur ca a luat masina de la gura unui roman, ca s-o dea la ailalti (ca seriile le pui mai la final, nu?).

Offline ecodrive

« Răspuns #297 : 20.Oct.2015, 06:17:01 p.m. »
Toti dealerii au access la aceeasi aplicatie in care sunt listate modelele cu data lor de fabricatie. Nici un dealer, nici macar din Germania nu poate sa plateasca in avans masinile, pana nu primeste factura proforma cu seriile masinii, si asta numai dupa ce masina a iesit de pe banda.

E posibil ca dealerii nemti sa-si comande 20 masini pe stoc fara sa aiba clienti, fata de cei romani care isi comanda cat ii tin buzunarele ca sa aiba totusi ce prezenta in Show room.

Offline shpeedy

« Răspuns #298 : 20.Oct.2015, 06:21:54 p.m. »
Pe siteul german zice ca se livreaza dupa 3 luni de la comanda...

Vinde si el pielea ursului din padure. Era atat de sigur ca le va primi saptamana trecuta, ca le-a si pus pe site.
Eu ma refer la faptul ca respectivul dealer are deja cateva exemplare Vitara S in showroom... Le-ar avea daca nu sunt inca testate/certificate/samd.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline ecodrive

« Răspuns #299 : 20.Oct.2015, 06:34:41 p.m. »
Poate ma insel, dar poza din showroom-ul ala arata tot o Vitara (fara S).