Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96401 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline newah

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #280 : 19.Oct.2015, 08:15:36 p.m. »
am schimbat cu Vitara S exact dupa confirmarea ca cealalta pleca spre noi, adica am platit integral masina mai putin diferenta de 1300. Asa este cand te bazezi pe promisiunile producatorilor, dealerul chiar nu are nici o vina. Oricum am solicitat returnarea, mi s-a cam acrit de Vitara S iar masina pe care o platisem atunci este deja vanduta asa ca dealerul nu ramane in pierdere.
Poate un viitor proprietar de Vitara S va avea mai mult noroc ca mine, imi place sa cred ca daca ceva nu iese nu-ti era destinat de la bun inceput. Mai ales cand costa o caruta de bani.

Bafta multa voua, sa va bucurati de masinile comandate, eu am solicitat inchiderea contului pe forum asa ca sper sa fie ultimul mesaj.

Offline magicoolje

« Răspuns #281 : 19.Oct.2015, 08:20:08 p.m. »
Ciudat...acum 3 ore ai zis asa:

Si peste o luna daca intarzie si tot merita mai mult decat sa fi ramas cu 1.6 Spirit. In plus testele sunt o veste buna ce ne va feri de problemele copilariei unui model nou

????
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

The following users thanked this post: yeti

Offline aleksanders

« Răspuns #282 : 19.Oct.2015, 08:21:15 p.m. »
 :clap: esti singurul om care isi plateste masina integral - eu la semnarera contractului am dat un avans de maxim 1000 de euro - tu de ce ai dat intreaga suma? ca in mod cert nu a venit la solicitarea celor de la autonet - pot sa fiu sceptic in ceea ce priveste existenta unui contract intre tine si autonet?!!!
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline magicoolje

« Răspuns #283 : 19.Oct.2015, 08:23:31 p.m. »
Clipeste de 2 ori daca esti luat ostatec si aceasta nu este decizia ta :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #284 : 19.Oct.2015, 10:11:18 p.m. »
eu am solicitat inchiderea contului pe forum asa ca sper sa fie ultimul mesaj.

Conturile se baneaza doar daca incalci constant, voit si in mod barbar regulamentul. In rest e alegerea ta daca il mai folosesti sau nu dar postarile raman vizibile, nu se sterg, te-ai inscris de buna voie aici.

Cat despre patania ta cu S-ul, eu nu prea iti inteleg rationamentul. Inteleg ca ai platit integral prima masina comandata atunci cand aceasta a fost livrata noului proprietar si tot atunci ai platit si diferenta pentru S. Inseamna ca dealerul a incasat banii pe acea masina si de la cel la care a ajuns si de la tine pentru S, deci banuiesc ca tu ai incheiat un contract nou, acum aproximativ o luna, deci inca nu poti sa te plangi de o perioada mare intre semnarea contractului si eventuala livrare. Pe ce baza sa-ti dea dealerul banii inapoi, ce scrie in contract?

Plus ca nu prea inteleg citatul urmator din mesajul tau postat astazi, in a treia saptamana din octombrie.

. Prin urmare mai devreme de prima sau a doua saptamana din octombrie nu cred sa avem masinile.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14594
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #285 : 19.Oct.2015, 10:15:01 p.m. »
...eu am solicitat inchiderea contului pe forum asa ca sper sa fie ultimul mesaj.

Probabil ca presiunea a fost prea mare si iti inteleg supararea. Eu sper ca nu va fi ultimul mesaj și vei mai intra din când în când pe-aici.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aleksanders

« Răspuns #286 : 19.Oct.2015, 10:17:33 p.m. »
Nu vreau sa par toma necredinciosul, dar nu prea se leaga multe din afirmatiile userului cu pricina. Dupa 8 ani de reno.ro am oarece intuitie de useri ce apar si dispar cu anumite decizii controversate. Sper sa ma insel si totusi omu sa sustina economia nationala si sa cumpere un duster.... alte 2 luni de asteptare pt orice comanda atipica  :good:
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Cosmin09

« Răspuns #287 : 20.Oct.2015, 09:01:18 a.m. »
Nu stiu despre ce e vorba sau care sunt motivele reale pentru care se intarzie livrarea masinilor deja fabricate. Eu nu am de gand sa renunt pentru ce deja mi-o doresc f mult. Dar o sa incerc sa ma interesez si eu astazi despre aceasta situatie, eventual poate scriu chiar la Suzuki.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline magicoolje

« Răspuns #288 : 20.Oct.2015, 04:34:11 p.m. »
Am vorbit cu dealerul (Radacini) si mi-a zis ca nu stie nimic despre aceste intarzieri. A ramas ca vorbim pe la sfarsitul saptamanii cand o sa poata vedea in sistem daca este ready to ship. Din momentul in care este ready to ship ei trebuie sa faca plata. Acum ii apare ca fiind in productie de ieri. Este posibila ca aceasta intarziere sa fie datorata dealerului daca intarzie cu plata catre fabrica. Nu cred ca exista vreo firma producatoare de masini care sa lanseze catre vanzare....sau macar sa anunte un model nou fara a fii testat. Eu cred ca sunt doar abureli tipic romanesti din partea dealerilor.

Offline ecodrive

« Răspuns #289 : 20.Oct.2015, 04:49:07 p.m. »
Raspunsul dealerului in cazul tau nu este relevant pentru situatia discutata aici.

Aici vorbim de masini care au fost fabricate acum 3 saptamani (28.09 - 01.10), in saptamana 40, la care au fost comunicate seriile, la care dealerii au facut platile in saptamana 41, si acestea probabil au fost confirmate de fabrica, iar masinile sunt inca in fabrica in Saptamana 43.

Peste vreo doua saptamani probabil va reveni dealerul si iti va da o veste buna sau una rea, in functie de cum se rezolva problema si daca prima masina fabricata va parasi fabrica.

Dupa ce va pleca prima masina, lucrurile vor intra in nomal.

Astept raspuns de la cei care au comandat masina cu fabricare in Saptamana 40 (primul lot).
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic