Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96404 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline newah

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #260 : 18.Oct.2015, 09:14:34 p.m. »
inca nu, au fost plecati in teambuilding cei de la Autonet. am o presimtire :)

Offline Cosmin09

« Răspuns #261 : 18.Oct.2015, 09:22:26 p.m. »
Aceeasi senzatie o am si eu in seara asta, dar la mine nu e "alimentata" de informatia pe care o ai tu si care chiar ar putea indica ceva...

Eu ma tot uit pe descrierea de la Vitara S, destul de frecvent, ca sa vad daca au mai modificat ceva si, dupa o lunga perioada in care erau 145 de linii trecute in descrierea masinii, de azi am observat 143. Au scos niste optionale care mai mult ca sigur nu sunt compatibile cu versiunea S, grila radiator white si black. Iar informatia ta despre teambuilding de acum si corectia care s-a facut pe site nu ma duce cu gandul decat la faptul ca reteaua Suzuki, impreuna cu cei de la comercialul din Romania au primit, pe undeva prin tara, intr-un weekend prelungit, informatii noi si complete despre versiunea S, poate ca li s-a prezentat chiar noul model in "carne si oase". Si de aceea au corectat si pe site...

:) Stiu ca poate exagerez...dar ce sa fac daca nu mai vine....
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline magicoolje

« Răspuns #262 : 18.Oct.2015, 09:23:51 p.m. »
Pai saptamana asta ar trebui sa vina. Mie cei de la radacini mi-au zis ca in 2-3 saptamani. Deci banuiesc ca acelasi termen il au cam toti. A mea maine intra in productie :).
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline Cosmin09

« Răspuns #263 : 18.Oct.2015, 09:25:20 p.m. »
Saptamana asta se incheie azi, peste 2 h jumate si nu a venit  :-))

Offline newah

« Răspuns #264 : 18.Oct.2015, 09:26:31 p.m. »
cred ca nu are rost sa ne precipitam, oricum nu putem forta sa vina mai repede. Am insa un sentiment ca saptamana asta voi face cunostinta cu noua SuziS

Offline ecodrive

« Răspuns #265 : 19.Oct.2015, 02:03:51 p.m. »
Vesti proaste.
Ma tem ca vom face cunostinta cu Vitara S abia peste 4 saptamani. Cel putin asa am fost anuntat azi de dealer. Teste suplimentare...  :(. Poate sa dureze si mai putin, dar 4 saptamani este un termen maximal. Din cate am inteles, prioritatea e ca in prima decada din Noiembrie sa livreze primele masini pe pietele Vest (germania, etc.). Si in a doua decada pe cele comandate de prin Est.

Eu am si stresul rablei, dar am fost asigurat ca aceasta intarziere nu va afecta programul rabla care a fost prelungit pana pe 10 Decembrie.

E clar ca Suzuki s-a grabit cu lansarea modelului S. Si noi de asemenea ca l-am comandat "din poze".
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline Cosmin09

« Răspuns #266 : 19.Oct.2015, 02:07:46 p.m. »
Eu nu stiu ce sa mai cred... Sapt trecuta mi s-a spus ca testele pot dura maxim 3 saptamani de la fabricatie. La mine, sapt asta se atinge acest termen....

Si n-ar fi fost o problema cu asteptatul daca nu reuseam sa-mi vand masina mai repede, lucru la care nu m-am asteptat... Ma rog, e bine ca am vandut-o, dar acum as cam avea nevoie de masina si imi pusesem sperantele in Vitara :)
« Ultima Modificare: 19.Oct.2015, 02:21:09 p.m. de cosontheweb »

Offline ecodrive

« Răspuns #267 : 19.Oct.2015, 02:37:35 p.m. »
Aici nu mai vorbim de o situatie normala. Normal ar fi fost ca primele masini fabricate la sfarsitul lui Septembrie si începutului lui Octombrie sa fi fost azi deja in curtea proprietarilor.

Din pacate nici o Vitara S nu a parasit fabrica inca, si se pare ca nici prea curând nu se va intampla, pana nu vor rezolva toate problemele. Nimeni nu stie (doar cei din fabrica poate) motivul real, dar e clar ca nu ies parametrii specificati. E suficient ca una din primele masini sa aibă o hiba si le opresc pe toate pana afla cauza la origine si o si rezolva, si apoi iar verifica la toate.

De când cu scandalul dieselgate, e posibil sa fie mai atenti la toti parametrii motorului.

Tinand cont ca e prima implementare a lui Boosterjet de 1.4, plus o noua cutie de viteze automata, era prea frumos sa intre in productie de serie la nici 2 saptamani de la prezentarea la Frankfurt.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline newah

« Răspuns #268 : 19.Oct.2015, 05:36:07 p.m. »
Si peste o luna daca intarzie si tot merita mai mult decat sa fi ramas cu 1.6 Spirit. In plus testele sunt o veste buna ce ne va feri de problemele copilariei unui model nou

Offline magicoolje

« Răspuns #269 : 19.Oct.2015, 05:43:30 p.m. »
Maine o sa sun si eu la Radacini sa intreb daca este aceiasi situatie. Voi la ce dealeri aveti dat avansul? Sa comparam putin raspunsurile...
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl