Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96360 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin09

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #200 : 22.Sep.2015, 01:27:06 p.m. »
Nu spun eu ci spun cei de la Suzuki: "Suzuki a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt 2015 cel mai nou nivel de echipare pentru Vitara. Cu un motor BOOSTERJET de 1,4 litri, o grilă faţă inspirată de cea a conceptului iV-4 SUV, precum şi numeroase elemente noi la interior, nivelul de echipare "S" aduce un plus de sportivitate modelului Vitara. "S" este echiparea de top pentru Vitara şi include, printre altele, faruri cu LED, scaune din piele, RBS (Radar Brake Support), sistem autonom de frânare de urgenţă în standard. Nivelul de echipare "S" este disponibil în şapte culori de caroserie, inclusiv două combinaţii two-tone. "

Si eu mi-as fi dorit plafon panoramic pe S...si nu, nu e chiar de top fara acesta. Stiu, dar sunt atat de incantat de caracteristicile tehnice ale acestui motor incat trec peste lipsa plafonului.

Diferentele intre Spirit si S nu tin doar de motorizare sau doar de aspect...Sunt diferente la ambele capitole. Asadar, nici motorizarile de pe Spirit nu se regasesc pe S si nici detaliile estetice nu se regasesc in totalitate pe S (nici la interior si nici la exterior). Si nici motorizarea de pe S nu se regaseste pe Spirit asa acum nici detaliile estetice nu sunt.....

Iar "S", din ceea ce a scris Suzuki, eu inteleg ca vine de la Sport, nu de la Spirit.... Dar, in fine, fiecare intelege cum doreste...pt mine va fi Vitara Sport. :)
« Ultima Modificare: 22.Sep.2015, 01:39:45 p.m. de cosontheweb »
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline ecodrive

« Răspuns #201 : 22.Sep.2015, 03:31:33 p.m. »
Stie cineva daca a reusit vreun dealer sa inscrie Vitara S in programul Rabla, tinand cont ca programul este pe sfarsite?
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline newah

« Răspuns #202 : 22.Sep.2015, 08:10:41 p.m. »

da, Autonet Giulesti a inscris masina ce mi se va livra in 16 oct, am activat deja voucherul
« Ultima Modificare: 23.Sep.2015, 10:07:12 a.m. de shpeedy »

Offline Cosmin09

« Răspuns #203 : 22.Sep.2015, 10:02:37 p.m. »
Eu cred ca acest topic este despre noua versiune S a Vitarei si despre entuziasmul persoanelor care o asteapta deja sau a persoanelor care urmeaza sa faca pasul catre Vitara S.

Pentru discutii despre diferente intre Vitara si alte modele Suzuki poate ar fi bine sa utilizati un topic dedicat.

Multumesc

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #204 : 22.Sep.2015, 10:53:56 p.m. »
Nu spun eu ci spun cei de la Suzuki: "Suzuki a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt 2015 cel mai nou nivel de echipare pentru Vitara. Cu un motor BOOSTERJET de 1,4 litri, o grilă faţă inspirată de cea a conceptului iV-4 SUV, precum şi numeroase elemente noi la interior, nivelul de echipare "S" aduce un plus de sportivitate modelului Vitara. "S" este echiparea de top pentru Vitara şi include, printre altele, faruri cu LED, scaune din piele, RBS (Radar Brake Support), sistem autonom de frânare de urgenţă în standard. Nivelul de echipare "S" este disponibil în şapte culori de caroserie, inclusiv două combinaţii two-tone. "

Si eu mi-as fi dorit plafon panoramic pe S...si nu, nu e chiar de top fara acesta. Stiu, dar sunt atat de incantat de caracteristicile tehnice ale acestui motor incat trec peste lipsa plafonului.

Diferentele intre Spirit si S nu tin doar de motorizare sau doar de aspect...Sunt diferente la ambele capitole. Asadar, nici motorizarile de pe Spirit nu se regasesc pe S si nici detaliile estetice nu se regasesc in totalitate pe S (nici la interior si nici la exterior). Si nici motorizarea de pe S nu se regaseste pe Spirit asa acum nici detaliile estetice nu sunt.....

Iar "S", din ceea ce a scris Suzuki, eu inteleg ca vine de la Sport, nu de la Spirit.... Dar, in fine, fiecare intelege cum doreste...pt mine va fi Vitara Sport. :)

Cred ca trebuie sa facem diferenta intre echipare de top si motorizare de top. Pentru simplu motiv ca Suzuki da un comunicat de presa(sau nu) in care lauda noul motorul de top nu inseamna ca este echipare de top. Are Vitara S motor de top? Da. Are Vitara S echipare de top? Nu prea cred, tocmai datorita lipsei plafonului.

In fine, nu vreau sa nasc polemici, vreau doar sa spun ca daca echipare de top e diferit de motorizare de top si la Vitara sunt niste diferente, mici..dar sunt.

Una peste alta, ii felicit pe toti pentru alegeri, sunt sigur ca fiecare a ales ce i se potriveste :)
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #205 : 22.Sep.2015, 10:57:15 p.m. »
Nu mai copiati tot textul!!!! Chiar este nevoie?
Multumim.
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #206 : 22.Sep.2015, 11:17:27 p.m. »
Eu cred ca acest topic este despre noua versiune S a Vitarei si despre entuziasmul persoanelor care o asteapta deja sau a persoanelor care urmeaza sa faca pasul catre Vitara S.

Pentru discutii despre diferente intre Vitara si alte modele Suzuki poate ar fi bine sa utilizati un topic dedicat.

Multumesc
Chiar tu faci comparații intre Vitara S și alte nivele de echipare de pe Vitara. sau asta e permis pe acest topic dedicat Vitara S? :)

citat:
Uitandu-ma pe dotarile Vitarei si pe cele ale Vitarei S pe site-ul suzuki.de, am observat urmatoarele:
- scuturile acelea fata si spate nu sunt mentionate nici la una, nici la alta
- amortizorul torpedoului nu e mentionat nici la una, nici la alta
- geamurile mai inchise la culoare sunt mentionate la amandoua: Privacy Glass (Heckscheibe und hintere Seitenscheiben abgedunkelt)
- ornamentul de usa argintiu nu apare nici la una, nici la alta - dar in pozele cu Vitara S se vad pe usi ornamente argintii

Asadar, eu cred ca intre Vitara si Vitara S, pe partea de dotari interioare si exterioare nu sunt diferente decat de culori si materiale.

Offline Cosmin09

« Răspuns #207 : 23.Sep.2015, 08:32:27 a.m. »
In comparatia de mai sus incercam sa caut o justificare a diferentei de bani intre comanda mea initiala (Luxus benzina AT) si comanda noua, pe Vitara S, pe langa cea de motorizare. :)
« Ultima Modificare: 23.Sep.2015, 08:55:48 a.m. de cosontheweb »

Offline shpeedy

« Răspuns #208 : 23.Sep.2015, 08:57:18 a.m. »
Cred ca vroiai sa spui 300Euro (dif. 1.6 Luxus AT <> 1.4T AT)...

O mica observatie: plafonul panoramic nu ar trebui sa fie corelate doar cu versiunile de echipare de varf; acest 'obicei' se practica doar la producatorii asiatici. Mi s-ar parea corect sa pot comanda plafon panoramic si pe alte versiuni de echipare (poate ca nu vreau interior de piele, dar vreau plafon).

LE: am facut curatenie pe topic in ceea ce priveste citarea postului anterior...
« Ultima Modificare: 23.Sep.2015, 10:08:11 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Cosmin09

« Răspuns #209 : 23.Sep.2015, 09:07:49 a.m. »
Da, este de 300 de euro. Diferenta de 1300 este intre Spirit At si Vitara S AT(m-am incurcat).