Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96315 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline magicoolje

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #1050 : 29.Feb.2016, 09:50:07 p.m. »
Recallul e valabil si la noi. Va rog sunati la service si cereti info.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline Cosmin09

« Răspuns #1051 : 29.Feb.2016, 10:03:18 p.m. »
Aici apar campaniile de rechemare in service din Romania. Stiu ca producatorii si importatorii locali sunt obligati sa publice pe site-ul ANPC doar acele campanii ce se refera la probleme de siguranta. Suzuki nu apare cu vreo campanie recenta. Banuiesc astfel ca nu e o problema ce tine de siguranta rutiera.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Leutz

« Răspuns #1052 : 01.Mar.2016, 12:55:25 a.m. »
Recallul e valabil si la noi. Va rog sunati la service si cereti info.

@magicoolje, daca detii informatii concrete, te rog posteaza-le aici. Cu cine ai vorbit, cand, ce ti-a spus, care sunt detaliile recall-ului official Suzuki pentru piata din Romania, cand ti-ai programat masina pentru verificare conform recall-ului, in ce vor consta aceste verificari.

Altfel, abtine-te, pentru ca postarile tale subversive si tendentioase, cu permanente si subtile trimiteri la ideea ca Suzuki e praf si pulbere, nu provoaca decat haz, in cel mai bun ... caz (SIC!! sunt poet!!).

Multumesc.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline magicoolje

« Răspuns #1053 : 01.Mar.2016, 04:04:57 p.m. »
Draga poet...:) aceste informatii sunt direct de  la Suzuki Ro si urmeaza acel telefon din partea lor.. Cine e interesat poate sa sune sa intrebe cand se va face acel recall. Nu stiam ca trebuie sa dau nume, cnp si  colegi de armata...Apropos de faptul ca sunt tendentios....Informatiile netendentioase la fel sunt verificate? Am crezut ca un astfel de anunt e de interes public...nici de cum tendentios... Faptul ca suzuki e praf si pulbere...tu ai zis-o...nu eu:). Si sincer as aprecia maxim daca nu te-ai mai lega de toate postarile mele...Nu consider ca fac rau acestei comunitati... uneori putina opozitie constructiva e necesara...Big Boss

« Ultima Modificare: 01.Mar.2016, 04:09:14 p.m. de magicoolje »

Offline enicky

« Răspuns #1054 : 01.Mar.2016, 06:47:13 p.m. »
       Sincer, mi-as dori sa fim mai concilianti aci pe forum, sa rezolvam problemele pe cale amiabila ! am vazut multe situatii conflictuale pur si simplu cauzate de faptul ca ce  "stim noi e adevarul suprem" ! Nimeni nu-l detine, si recunosc, ca si eu m-am "ambalat" uneori inutil. Cel mai corect e sa vorbim pe fapte concrete, pe exemple, pt. a avea credibilitate, si nu pe situatii ipotetice sau izolate pe care sa le generalizam. Asa zic eu, asta e parerea mea, nu ma refer la cineva anume, ci la comunicarea noastra  a tuturor. Un ton mai "dulce" e mai usor de "inghitit" !  :)
       V-am spus cateva din impresiile mele despre Vitara S(chiar daca s-a mai glumit pe tema asta), dar asa am vazut-o eu(si nu numai), putin mai inalta (coborat din masina).
       Demarajul mai bun ca la 1,6, foarte usor ajungand la 100 de km.
       Parcate fiind una langa alta, 1,4 era mult mai zgomotos ca 1,6 (se glumea c-ar fii diesel !), acesta din urma nici nu se auzea.
       Consumul pt. 100-120km/h de 7% eu zic ca ar fii normal si ok, probabil creste la viteze mai mari (vezi foto pus de cristyyy), oricum e un motor mic cu putere mare.
       Altceva n-am observat diferit de 1,6, poate cei care au Sx4 si au facut drive-test, sa-si expuna parerea.
« Ultima Modificare: 01.Mar.2016, 06:52:35 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline magicoolje

« Răspuns #1055 : 01.Mar.2016, 06:52:25 p.m. »
Enicky...si eu sunt pentru a  vorbi civilizat si constructiv... Stiu ca uneori am fost vehement si uneori prea patimas... Ridic steagul alb si sper la mai multa intelegere pe viitor. Intalnesc ceva dificultati cu masina...ce e drept nu sunt fatale.. Posibil ca asteptarile mele sa fii fost foarte ridicate. Deci peace si fac si eu apel la calm si intelegere.

PS: 1.4 nici vorba de galagios. Abia se aude. Consumul la 100 peste 5%- abia la 130 km/h este in jur de 7(chiar sub...depinde de vant, temperatura...etc). Problema se pune in Oras... Daca este foarte aglomerat...duce in jur de 10..
O seara buna!

« Ultima Modificare: 01.Mar.2016, 06:59:25 p.m. de magicoolje »

The following users thanked this post: hugbear, enicky

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #1056 : 01.Mar.2016, 07:05:20 p.m. »
...consum de benzinar in oras. Vrei consum mai mic?.....nu prea la o astfel de clasa.

Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline magicoolje

« Răspuns #1057 : 01.Mar.2016, 07:10:55 p.m. »
Si iar intram in polemici... am intalnit la toate masinile detinute  in jur de 2 litri in plus fata de specificatiile producatorului...dar nu 4 litri... cum e cazul de fata. Deci sa o lasam asa. Daca la un motor de 1.8 benzina (toyota avensis) an fabricatie 2007 aveam consum in jur de 10 in oras...la motor de 1.4 fabricatie 2015...aveam pretentii mai mari. Acum fiecare cum intelege si vrea sa inteleaga problema... 4 litri in plus fata de carte...este mult...pt mine...cel putin.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #1058 : 01.Mar.2016, 07:33:20 p.m. »
Eu cu 1,5 VVT-I am un consum in oras de minim 9 si maxim 13%(iarna) si aici ma refer numai la ore de varf cu 15km dus...ah si eu am 4x4 permanent. Pe GPL nu se pune.

Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #1059 : 01.Mar.2016, 07:34:10 p.m. »
Nu este vina suzuki ca Bucuresti este un oras foarte aglomerat, cu foarte multe ambuteiaje, mers bara la bara si 0 fluidizare.
Eu in Piatra Neamt am un consum de 6.5-7 in oras, usor peste 7 cand a fost foarte frig.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

The following users thanked this post: ariciul