Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96324 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline magicoolje

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #1020 : 25.Feb.2016, 04:17:37 p.m. »
Cred ca stiu de ce sunt aceste discutii:) Pt. ca e forum si cuvintele sunt gratis... Sincer ce ar trebui sa scriem aici? All good? Sau sa fim toti de acord? Uite...de exemplu am postat ceva i sectinea new vitara despre o solutie destul de ieftina pentru a scapa de de plasticele care se plang toti... pana la ora asta nu a zis nimeni nici psss... Suntem in stare sa dam 200 de eur pe roata de rezerva...dar nu putem sa platim pentru o tapitare a plasticelor:)) Eu zic ca spiritul de troll primeaza si suntem pe forum ca sa comunicam, amuzam, plangem...etc

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

The following users thanked this post: PAR

Offline vladbuzdu

« Răspuns #1021 : 25.Feb.2016, 07:53:34 p.m. »
Ca sa le iau pe rand. Nu eu am comparat vitara cu un tiguan ci un coleg de forum. Nu vreau tiguan ci ma gândeam ca în diferenta de 15 de euro intre Passatul meu și vitara regăsesc și un plus evident de calitate. Despre revizia de 90k km ma aștept sa primesc un răspuns nu? Tampoanele  hidraulice nu știam eu ce e cu ele dar răspunsul a fost ca dacă vreau asa ceva sa trec la alta clasa auto. Mie îmi place vitara sI asa dar cred ca dacă dai 23 k pe ea mai pui 2 k și iei modelul de top se la kia sportage....eu nu am nici 20 😢. Asa ca magic dacă vrei s-o măriți. ...😆
  • Volkswagen

The following users thanked this post: gabineg

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #1022 : 25.Feb.2016, 08:03:40 p.m. »
dar cred ca dacă dai 23 k pe ea mai pui 2 k și iei modelul de top se la kia sportage

Uite de asta nu imi placea mie newah, pentru ca scotea niste informatii din burta si avea pretentii sa il credem.
Arata-mi si mie in ce judet din Republica Moldova ai gasit Kia Sportage echipare de top cu 25k? Modelul de top incepe de la 28k la care adaugi niste optionale..in Romania.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #1023 : 25.Feb.2016, 09:48:10 p.m. »
Încurajat de cineva de pe forum, imi curaj sa postez si eu aici.
Văd ca se fac multe (cred ca primul curând dupa Suzuki ca număr de menționări este ....) referiri la VW, ba mai mult postări întregi de pe VWForum ale unor experiențe cel putin... bizare si spun asta din perspectiva unuia care a fost "client" VAG din in mai multe perioade ale vieții (conjunctura) plus din neîncetat din 2010.
Ce pot sa spun legat de acest continuu Versus este ca, cel putin eu, am găsit mai multa compasiune/ înțelegere in service urile Suzuki si m as fi asteptat sa fie tocmai invers a.i. Prețurile de achiziție / întreținere mai mari in curtea VAG. Acum sa fie clar, cel putin in cazul meu, Suzuki s a servisat întotdeauna mai ieftin ca fratele VAG.
Legat de Vitara S, pe care o conduc de cateva zile prin capitala asta haotica, pot sa spun ca nu stiu cum reușește lumea sa ajungă 11 consum cu manuala. Eu so far am 8.0/100km si... comparat cu ce mai e in spatele blocului din grădina VAG este de departe cel mai bun consum - VITARA S.
Dupa ce termin joaca cu Vitara S, daca mi e permis, am sa va împărtășesc părerile mele legate de Vitara (S) versus ce am mai condus eu pana acum / ce conduc day by day.

Sent from my  6s plus
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

The following users thanked this post: PAR

Offline vladbuzdu

« Răspuns #1024 : 26.Feb.2016, 01:55:52 a.m. »
@sMădălin eu am fost la kia de 5 ori. Modelul 1.6 turbo benzina echiparea GTI este exact 25k . Nu are automata ca a lui magicul care a fost 23 dar urca în ea și după aia mai vb. Și vezi și ce opțiuni ai...plus ca dealerul a spus ca ceva reducere tot face spre deosebire de suzuki unde au zis ca ei oricum au vânzări și nu fac. Deci nu trebuie sa mergi în repetiție Moldova ci doar la pod la Basarab.  Ma bucur în egala măsură de  un review pozitiv...la cat mai multe
  • Volkswagen

The following users thanked this post: pme

Offline magicoolje

« Răspuns #1025 : 26.Feb.2016, 07:49:13 a.m. »
Asa este...a fost oferta... Kia Sportage Gold....ceva de genul. Din cate stiu era lichidare de stoc, inainte sa scoata modelul nou.Era aproape 25 k.
@ smadalin. Faptul ca vorbesti urat de cineva care nu mai este prezent( pe forum)...se cheama barfa...Stii cine barfeste preponderent, nu?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
« Ultima Modificare: 26.Feb.2016, 07:59:01 a.m. de magicoolje »
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1026 : 26.Feb.2016, 07:57:06 a.m. »

eu am fost la kia ...plus ca dealerul a spus ca ceva reducere tot face spre deosebire de suzuki unde au zis ca ei oricum au vânzări și nu fac... ci doar la pod la Basarab.

Kia-Basarab, Suzuki- ceva mai încolo,  service-comun, nu e același dealer?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline pavel_o

« Răspuns #1027 : 26.Feb.2016, 08:08:00 a.m. »
@ smadalin. Faptul ca vorbesti urat de cineva care nu mai este prezent( pe forum)...se cheama barfa...Stii cine barfeste preponderent, nu?

Nu mi se pare sa fi spus ceva urât, dar se pare că tu ții neapărat să fii peste, un pic deasupra. Tot timpul trebuie să apară un comentariu cu tentă negativistă/ certăreață din partea ta. Pe mine unul, mă interesează forumul și îl urmăresc pentru a fi la curent cu noutățile, diverse inovații, idei samd. Dar de fiecare dată când citesc, mai apare câte o înțepătură de la magicCOOlje. Am înțeles nemulțumirile tale, dar cu fiecare mesaj ții să le reafisezi. Devine plictisitor. Sau poate ții neapărat să postezi ca să crești în ”grad”, sa scrie colea` frumos 5000 mesaje, - hero member

Offline shpeedy

« Răspuns #1028 : 26.Feb.2016, 08:15:32 a.m. »
Va rog sa va rezumati la subiectul topicului.

Multumesc!  :good:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline zongor

« Răspuns #1029 : 26.Feb.2016, 08:31:57 a.m. »
@sMădălin eu am fost la kia de 5 ori. Modelul 1.6 turbo benzina echiparea GTI este exact 25k . Nu are automata ca a lui magicul care a fost 23 dar urca în ea și după aia mai vb.
Totul depinde de ceea ce iti doresti de la masina. Eu am comandat Vitara dupa ce am citit cam 80% din posturile de aici, de pe vitara.it, forum-auto.com ca si cateva zeci de review-uri din UK, Australia, US, Italia, Franta si Rusia.
Conduc acum un Mitsubishi Outlander 2.2 DID Mivec de 180 de cai, 4x4, 380Nm cuplu care face 0-100 sub 10 secunde. Asta dupa 5 ani si peste 100k km. A fost 27k Euro in 2011. Am un Sportage 2015 in familie. Ne-a costat 18k Euro anul trecut. Nu vreau sa ma laud, incerc sa spun ca nu am cazut din pat in showroom-ul Suzuki  ;)
Pentru mine, acum, Vitara este cea mai buna alegere, pentru ca:
- este mai mica. Nu mai am nevoie de ditamai autobuzul :)
- pastreaza pozitia la volan de SUV - inalta, cu foarte buna vizibilitate. Este la fel in Outlander, mai putin in Sportage.
- are un 4x4 eficient si cutie automata. Am fost adeptul cutiei manuale pana am condus, prin forta imprejurarilor cca 3000 km cu cutie automata.
- are sisteme de siguranta de top. Am avut suficiente accidente-niciodata din vina mea - printre care si 2 daune totale. Este unul din motivele pentru care nu as conduce un Duster.
- are de departe cel mai bun pret din toate si  costuri scazute de intretinere
- Suzuki are o comunitate puternica de pasionati de masini in toata lumea. Este extrem de util pentru tuning, de exemplu.
Faptul ca are plastice lucioase si tari ma lasa rece, dupa cum remarca un coleg pe forum, cu cateva sute de euro imbraci si bordul si fetele de usi in piele. Sau mahon. Sau fibra de carbon. Sau catifea.

In alta ordine de idei, daca cineva este interesat de un Outlander Diesel intretinut exclusiv la reprezentanta, preferabil prin aprilie-mai, dati-mi un semn. Si nu, cu Mitsubishi nu am avut nici un accident  :D