0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
A facut cineva deja revizia de 90k cu Vitara? De unde stie mecanicul tau costurile adevarate?
Eu unul, sunt multumit pentru cei 14300 EUR platiti: am tractiune integrala, am bluetooth, am priza 12V, am port USB, am aer conditionat. I-am mai pus scuturi metalice, ar merge si o lumina in portbagaj. In rest, n-am nevoie de mai mult.
comparam suzuki cu un passat sh din 2004 nu cu un tiguan de 30k....
eu am fost cu mecanicul meu la ei si cand a inceput sa le puna cateva intreebari pertinente in legatra cu cu masina(cat costa piesele de schimb, de ce nu au tampoanele hidraulice, de ce nu dau costurile adevarate la o revizie de 90k km, etc etc) dadeau din colt in colt si ziceau ca pune intrebari de masina de alta clasa.
vi se pare normal sa iei masina noua si sa faci vizite la reprezentanta pentru tot felul de defecte?pai atunci iei un second hand daca e acelasi risc.
am intrat si pe ate forumuri si nu am intalnit asemenea nemultumiri.
si am mai observat ca trebuie sa ii mai pui si scut metalic, ca garda la sol este doar un pic mai mare decat la mokka de unde si frica dealerului la test cand am coborat o bordura.
eu unul daca as cumpara o masina care nu face banii as recunoaste greseala facuta decat sa caut doar partile bune ale masinii. asa ca mai astept sa vad si alti curajosi ce parere au. ))). un minus si pentru sistemul audio..nu vi se pare?
Singura problema reala semnalata pina acum pe un Suzuki Vitara a fost cea legata de cutia de viteze.