Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96333 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #1000 : 24.Feb.2016, 10:42:17 p.m. »
Piticii mei nu sunt de aceiasi parere.   :-))

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #1001 : 24.Feb.2016, 10:46:35 p.m. »
Conteaza ce poate masina, nu cum bag bagajele.
Go Terios!!!:)

Offline magicoolje

« Răspuns #1002 : 24.Feb.2016, 10:48:11 p.m. »
Sa intervin in moderare? Domnilor....:)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1003 : 24.Feb.2016, 10:53:44 p.m. »
opa...  @lucianer hai sa ne mutam pe alt topic ca s-a prins lumea ca vrem sa abatem atentia de la problemele S-urilor...   :D

Offline magicoolje

« Răspuns #1004 : 24.Feb.2016, 10:55:51 p.m. »
That was mean :)

Offline vladbuzdu

« Răspuns #1005 : 25.Feb.2016, 01:06:52 a.m. »
scuze ca nu am apucat sa ma explic mai bine. comparam suzuki cu un passat sh din 2004 nu cu un tiguan de 30k....magicool este foarte bine ca pui aceste lucruri in primul rand pe forum pentru ca altfel eu nu as fi aflat toate aceste aspecte dintr-un showroom sau dupa un test drive. eu am fost cu mecanicul meu la ei si cand a inceput sa le puna cateva intreebari pertinente in legatra cu cu masina(cat costa piesele de schimb, de ce nu au tampoanele hidraulice, de ce nu dau costurile adevarate la o revizie de 90k km, etc etc) dadeau din colt in colt si ziceau ca pune intrebari de masina de alta clasa. vi se pare normal sa iei masina noua si sa faci vizite la reprezentanta pentru tot felul de defecte? pai atunci iei un second hand daca e acelasi risc. am intrat si pe ate forumuri si nu am intalnit asemenea nemultumiri. si am mai observat ca trebuie sa ii mai pui si scut metalic, ca garda la sol este doar un pic mai mare decat la mokka de unde si frica dealerului la test cand am coborat o bordura. eu unul daca as cumpara o masina care nu face banii as recunoaste greseala facuta decat sa caut doar partile bune ale masinii. asa ca mai astept sa vad si alti curajosi ce parere au. :)))). un minus si pentru sistemul audio..nu vi se pare?
  • Volkswagen

Offline rdc

« Răspuns #1006 : 25.Feb.2016, 02:51:16 a.m. »
" eu unul daca as cumpara o masina care nu face banii" - chestia asta e foarte subiectiva.
daca ma intrebi pe mine, tiguan "nu face banii" aia (nu se justifica diferenta). si pot sa dau argumente, daca intrebi pe altcineva ar zice ca da si o sa-ti dea argumente :)
sunt curios, de ce a intrebat mecanicu' tocmai de tampoanele de la motor? :D
sistemu' audio mi se pare decent. fiecare cu pretentiile/asteptarile lui

Offline magicoolje

« Răspuns #1007 : 25.Feb.2016, 07:26:14 a.m. »
Vadbuzdu ai pus punctul pe I. Daca tot e sa joci la loterie poti sa cumperi o masina SH la un pret mult mai decent, iar daca ai cateva defectiuni macar te astepti sa le ai si esti pregatit cu bani ca ti-au mai ramas din diferenta ca nu ai cumparat una noua :).  Inainte de a achiztiona vitara ma gandeam ca nu o sa mai iau niciodata masina noua. Am platit pe ele foarte mult iar la revanzare am primit foarte putin. De exemplu Cevrolet Aveo am platit 11 k iar dupa 2 ani la 35000 de km l-am vandut cu 4800 de eur. Toyota avensis am luat-o cu 20 k si dupa 8 ani am vandut-o cu 3900 eur. In fine mi-am spus ca am avut masina noua si ca m-am bucurat doar  eu de ea, mirosea a nou...etc. Ma convinsesem sa iau o masina SH in jurul la 10 -15 de eur de 3-4 ani...Ma gandeam ca daca o tin vreo 5 ani fara reparatii capitale sunt boier... Dar a aparut EA... Vitara...coborand pe o raza...si mi-a sucit mintile, am zis ca e un produs fiabil si ca pt 5-6 k de eur merg la sigur si ca nu stau sa imi bat capul.. cu probleme. Exact acest lucru nu s-a intamplat. Iar pt cei care considera 23 k de eur e putin  pt o masina am sa ii rog sa fie sincer cu ei si o sa ii intreb cat trebuie sa munceasca pentru acei bani. Inca o chestie...mergeti in obor si vedeti ce puteti cumpara cu 23 k. Nu fac reclama la masini Sh doar ca excat cum a zis Vladbuzdu daca tot e sa mergem la noroc...ca asa e viata...si sa ne bucuram ca se intampla si la masini de 100000 eur...macar a plati mai putin e un lucru inteligent. Si apropos pe cel cu Audi A7 care avea garantie:)) cu ce ia fost de folos Garantia?

« Ultima Modificare: 25.Feb.2016, 07:29:06 a.m. de magicoolje »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1008 : 25.Feb.2016, 08:34:38 a.m. »
scuze ca nu am apucat sa ma explic mai bine. comparam suzuki cu un passat sh din 2004 nu cu un tiguan de 30k....magicool este foarte bine ca pui aceste lucruri in primul rand pe forum pentru ca altfel eu nu as fi aflat toate aceste aspecte dintr-un showroom sau dupa un test drive. eu am fost cu mecanicul meu la ei si cand a inceput sa le puna cateva intreebari pertinente in legatra cu cu masina(cat costa piesele de schimb, de ce nu au tampoanele hidraulice, de ce nu dau costurile adevarate la o revizie de 90k km, etc etc) dadeau din colt in colt si ziceau ca pune intrebari de masina de alta clasa. vi se pare normal sa iei masina noua si sa faci vizite la reprezentanta pentru tot felul de defecte? pai atunci iei un second hand daca e acelasi risc. am intrat si pe ate forumuri si nu am intalnit asemenea nemultumiri. si am mai observat ca trebuie sa ii mai pui si scut metalic, ca garda la sol este doar un pic mai mare decat la mokka de unde si frica dealerului la test cand am coborat o bordura. eu unul daca as cumpara o masina care nu face banii as recunoaste greseala facuta decat sa caut doar partile bune ale masinii. asa ca mai astept sa vad si alti curajosi ce parere au. :)))). un minus si pentru sistemul audio..nu vi se pare?

A facut cineva deja revizia de 90k cu Vitara? De unde stie mecanicul tau costurile adevarate?

Offline mpamfil

« Răspuns #1009 : 25.Feb.2016, 08:43:09 a.m. »
Revenim la comparative mere cu pere ? Masina sh de 3-4 ani in care sa nu bagi bani inca 5 ani eu nu am mai vazut/auzit

Sent from my IRON Pro using Tapatalk
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red