Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Comunitatea Suzuki-club.ro
»
D-ale comunitatii
»
Ghid de calatorie
»
Vacanta Grecia
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
27
28
29
30
31
[
32
]
33
34
Mergi Jos
Autor
Subiect: Vacanta Grecia (Citit de 29604 ori)
0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
...
Hero Member
Mesaje postate: 3994
Re: Vacanta Grecia
«
Răspuns #310 :
29.Iun.2020, 07:25:09 p.m. »
Eu am preferat să plec mai repede cu 4 zile, am găsit cazare ieftina și lucrez 2 zile beach office, apoi începe concediul programat, doar ca să nu am de furcă prin granițe, cum se anunță. Bine am făcut!
memorat
cristidav
Hero Member
Mesaje postate: 3358
Gen:
Oradea
«
Răspuns #311 :
29.Iun.2020, 07:30:53 p.m. »
Numai sa n-ai probleme la intoarcere. Mi se pare tare nesigura iesirea din tara pe termen lung gen 2+ saptamani.
memorat
S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )
Jurnal Suzi Montaniarda
https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=4887.1440
The following users thanked this post:
...
...
Hero Member
«
Răspuns #312 :
29.Iun.2020, 10:09:37 p.m. »
De ce ar vrea să mă țină grecii, din moment ce mă întorc într-o țară mai infectată ca a lor dintr-o regiune încă fără cazuri. Dacă mă îmbolnăvesc aici, au cheltuieli cu mine. Am laptopul la mine, eventual caut cazare pe termen lung și muncesc de aici
memorat
...
Hero Member
«
Răspuns #313 :
13.Iul.2020, 03:21:26 p.m. »
Si am revenit acasa fara incidente, cu o mare parere de rau ca nu am mai stat. Mai bine cautam cazare mai ieftina departe de plaja, cu WiFi, pentru inca vreo 2 saptaman...
Iar nu s-au uitat vamesii greci la acte, practic nici nu am fost pe acolo. Am facut 12 ore pe ceas din Halkidiki la Brasov, inclusiv vreo 40 de minute de pauze. Si cu intrare prin Bucuresti spre A3, in miez de noapte, in loc de CB.
Masina trage bine maslinele, uleiul si mierea, precum si cei patru gyrosi ocupanti
Imi pare rau de cei care au de-acum vacantele programate/avansuri platite si planurile date peste cap, dar cred ca pana la urma merita sa platesti teste anticovid si sa mergi in Grecia, in loc de M. Neagra. In perioada asta.
memorat
BrSx4
Hero Member
Mesaje postate: 1596
Gen:
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
Braila
«
Răspuns #314 :
13.Iul.2020, 07:59:38 p.m. »
Si eu am revenit cu un mare regret dupa 9 zile cred ca trebuia sa mai prelungesc
. Cine stie pina in septembrie ce va mai fi.
Anul acesta am alesc ceva mai aproape de ajuns intr-o zi Stavros. O zona chiar superba,plaje cu nisip fin si intrare lina in apa. Am gasit chiar la un pret decent de 30 euro(dupa negocieri). Cam 80% din cazari sunt inchiriate numai prin agentii de voiaj sirbesti. Dar acum gasesti la fata locului pe alese
memorat
SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite
...
enicky
Hero Member
Mesaje postate: 12742
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #315 :
12.Iun.2022, 02:37:50 p.m. »
Cred ca e de actualitate :
Amenzi uriașe în Grecia pentru încălcarea legii. Ce poți să pățești dacă parchezi neregulamentar sau dacă depășești limita de viteză legală
...Depăşirea vitezei legale cu peste 20 km/h se pedepseşte cu amendă de 100 euro, iar cu peste 30 km/h cu amendă de 350 euro (în acest ultim caz se reţine şi permisul de conducere pentru 60 zile ).
...Utilizarea telefonului mobil de către conducătorul auto în mers, fără dispozitiv Bluetooth sau fără ca telefonul să fie plasat în loc special pentru activarea difuzorului se sancţionează cu ridicarea pe loc a permisului de conducere, precum şi a plăcuțelor şi a certificatului de înmatriculare ale vehiculului pentru o perioadă de 60 de zile.
memorat
Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
Jurnal de bord
ntire2000
,
Flint Beastmood
Flint Beastmood
Full Member
Mesaje postate: 129
Romania
«
Răspuns #316 :
12.Iun.2022, 09:59:32 p.m. »
Atenție în sensurile giratorii din Grecia, aparent funcționează invers. Am sa țin minte mereu prima intrare: orchestră de frâne și claxoane, iar dacă sensul ar fi fost mai mare decât un ghiveci cu flori, se lăsa cu daune. La al doilea, am zis că sunt greci și merg mai atent, dar tot am primit aplauzele. Hotelierul m-a luminat că în giratoriile lor dai prioritate celor care vor sa intre. De atunci, prioritate la toți grecii că e mai sanatos.
memorat
Vitara 1.4/48V Allgrip
ntire2000
,
...
...
Hero Member
«
Răspuns #317 :
13.Iun.2022, 06:47:08 a.m. »
Lasă că și la noi la Brașov de multe ori își dau singuri prioritate de bembeu cei care intră în giratorii cu 60 km/h...
În altă ordine de idei, mă bate gândul să merg iar în Corfu cu mașina, dar, dacă acum 4 ani drumul cu cazarea intermediară mă costa în jur de 400 euro, acum se apropie de 800. Probabil o să strig: avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor, să mă fac aviator!
memorat
Flint Beastmood
Full Member
Mesaje postate: 129
Romania
«
Răspuns #318 :
13.Iun.2022, 08:07:45 a.m. »
Anul trecut, numai pe taxele de autostradă pentru 1000km am platit 50 de euro; la întoarcere +50; Bulgaria +15 vinieta că am depășit 7 zile; combustibil +300 dus-intors; cazari intermediare, una du-te și una vino, +70. Nu am socotit apa, cafele, mancare.
Total: 485 € drumul. Avionul era comparabil. Am ales mașina ca să cunosc îndeaproape Grecia..
memorat
Vitara 1.4/48V Allgrip
bekxy
Hero Member
Mesaje postate: 1344
Gen:
SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
Bucuresti
«
Răspuns #319 :
13.Iun.2022, 08:25:18 a.m. »
Și uite așa ai văduvit întreprinzătorii de pe litoral de un frumos profit pe care îl puteau face pe spinarea ta. Și bugetul național la fel. Păi...?
memorat
Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT
Tipărire
Pagini:
1
...
27
28
29
30
31
[