Autor Subiect: Vacanta Grecia  (Citit de 29623 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Vacanta Grecia
« Răspuns #240 : 18.Iul.2018, 10:13:14 a.m. »
În două luni nu o sa mai vezi urma de masina pe șoselele greciei

Trimis de pe al meu Mi Note 3 folosind Tapatalk

• SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ...

« Răspuns #241 : 18.Iul.2018, 10:18:30 a.m. »
Eu, cel puţin, la anu' sigur nu voi mai parcurge cu maşina eventualul drum spre Grecia, dacă mai merg acolo. Chiar cum intri din Kulata pe autostradă este o porţiune cu şosea bombardată ce se tot degradează de 2 ani încoace, fără să fie reparată. Păi pentru ce plătesc atâta "toll"? Să nu mai zic că multe tuneluri au limitare la 80, iar pe altele identice e 100, deci ideea de a merge constant cu 120-130 km la oră cade. Asta, plus preţul carburantului în continuă creştere, cred că vor pune frână concediilor cu maşina prin Grecia sudică.

Offline Laurentiu

« Răspuns #242 : 18.Iul.2018, 01:36:22 p.m. »
17 iulie 2018

''Dacă plănuiţi să plecaţi cu maşina în vacanţă în Grecia, atenţie la regulile de circulaţie. Modificările aduse Noului Cod Rutier din Grecia prevăd sancţiuni mai aspre, astfel că, spre deosebire de România, în statul elen aţi putea rămâne mult mai repede fără permis sau aţi putea fi amendaţi cu sume între 40 şi 2.000 de euro.''
http://www.economica.net/noul-cod-rutier-grecia-amenzi-2000-euro_156147.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline TsE

« Răspuns #243 : 18.Iul.2018, 02:32:02 p.m. »
Si eu aveam ceva aranjat pentru sfarsitul lui August...

Ma gandesc ... oare niste placute si niste taloane false, sa avem de dat la politistii greci, nu o fi indicat? 2-3 perechi, sa fie si pentru drumul de intoarcere.

PS Am glumit... 1 pereche ajunge.
Vitara S AT Allgrip Bleu&Noir TSE
Swift GL Hybrid Bleu XXX

The following users thanked this post: Meltdown

Offline ...

« Răspuns #244 : 18.Iul.2018, 02:40:08 p.m. »
Nu-i bai, 2-3 perechi de catuse or fi avand si politistii greci  :D. De fapt, 1 pereche ajunge, ca pana te intorci...

Pe un blog cunoscut, o romanca stabilita in Grecia a pus link-ul acesta: http://www.glavopoulos.gr/kok/fines-penalties-en.php.

The following users thanked this post: TsE

Offline Meltdown

« Răspuns #245 : 18.Iul.2018, 04:00:27 p.m. »
V-am zis ca este foame de bani si drumul prost si benzina scumpa.

Sincer poate o statie radio sa te scape, in ideea ca poate mai sunt tranzitate drumurile de romani.

Si eu am impresia ca ridicarea placutelor este cu dedicatie pentru turisti.

Partea buna este ca oricum iti vei recuoera actele in ziua de plecare. Asta o stiu pentru ca am vorbit cu politista care mi-a luat si dat toate cele.  :baston:
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline Laurentiu

« Răspuns #246 : 19.Iul.2018, 09:25:47 a.m. »
niste placute si niste taloane false, sa avem de dat la politistii greci, nu o fi indicat?
E atit de greu de respectat legea? Si ... nu cred ca politistii greci se comporta ca cei din Romania.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline fireburn

« Răspuns #247 : 19.Iul.2018, 09:54:16 a.m. »
Eu folosesc cu succes de cativa ani incoace avionul.
Ma scapa de multe griji si cel mai mult de pisalogeala :)

Grecia a iesit din optiunile mele de vacanta de acum 2 ani datorita serviciilor (am fost in Chania atunci).
Mai nou Spania reprezinta o atractie pentru familia mea. Alti localnici, alti turisti. Preturi sejur asemanatoare cu Grecia, poate ceva ma mici pentru "consumabile".

Vreti servicii super -> Turcia. Stiu sa te faca sa te simti bine.

Offline TsE

« Răspuns #248 : 19.Iul.2018, 03:31:41 p.m. »
niste placute si niste taloane false, sa avem de dat la politistii greci, nu o fi indicat?
E atit de greu de respectat legea? Si ... nu cred ca politistii greci se comporta ca cei din Romania.

Am bagat de seama ca nu cititi tot mesajul. Ma bucura sinceritatea din semnatura dumneavoastra. "ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici."

On-topic: au gasit portiuni de drum in Grecia unde, circuland regulamentar, ii cam incurcam pe localnici. Mergeam oricum relaxat pentru ca stiam ca nu se iau de turisti.
Clar ca vom fi mult mai exigenti cu respectarea regulilor de circulatie, cu tot disconfortul creat.
Si da, una din calitatile vacantei din Grecia era si lejeritatea regulilor de circulatie. Acum apare stresul cu parcarea, cu centurile pe locurile din spate, si altele.
Dar, o sa ne adaptam si la astea.
Vitara S AT Allgrip Bleu&Noir TSE
Swift GL Hybrid Bleu XXX

Offline jante.otel

« Răspuns #249 : 19.Iul.2018, 07:06:35 p.m. »
Salutari,
Duminica noaptea plec. La Grecia - Corfu. Mi-e realmente frica acum de drumul asta. Nu neaparat ca as fi Mad Max, dar nici sa conduc "în doru' Leli" nu prea pot (sau nu puteam).
Va tin la curent. Sper sa ajung inapoi cu permis in buzunar si fara bani de amenda dati.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972