0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Așadar, să începem cu clarificări - nu am avut nici un fel de întâlnire cu nici un fel de polițist. De altfel, nici nu prea i-am văzut (cu vreo 2-3 excepții). Nu-mi dau seama cum a avut colegul @Meltdown ”ghinionul”, dar nu e o regulă, e mai degrabă excepția. Și nici nu cred că e vreo vânătoare de contravenienți în zonă.Benzina n-am văzut unde era 1.8EUR, eu am pus cu 1.6EUR și am găsit ici-colo chiar mai jos... Da, e mai scumpă ca la noi, dar și ei au salarii ”mai scumpe”.
@Meltdown te-ai oprit la podgoria Porto Caras, aveau vin bun acum 5 ani?Veliere ai vazut de inchiriat?
@Meltdown - da, în Paralia Katerini am fost. Nu știu dacă seamănă cu Costineștiul pentru simplul fapt că n-am fost niciodată în Costinești . Nu e rău d.p.d.v. turistic, serviciile sunt acceptabile, dar e prea multă aglomerație pentru gusturile mele. Oare cum o fi în iulie-august, dacă acum a fost așa de multă lume?Benzinăriile lor nu-mi inspiră nici una încredere, toate par așa, un fel de maghernițe dubioase fără casă de marcat și POS. Dar toate aveau prețuri relativ rezonabile la puterea lor de cumpărare, chiar și cele lipite de ”stațiune” (de unde am și alimentat, de altfel). Și m-a primit și cu cardul. Am văzut aproape 1.8 EUR/l într-un singur loc, la un Shell, zona Serres, pe A25.La anul, dacă va mai fi Grecia, cu certitudine voi alege iar o insulă (cel mai probabil Thassos, că e mai aproape).