0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Neplăcută situația cu amenda și... mai ales partea cu confixatul plăcuțelor. Înseamnă că n-a fost doar depășire, nu? Sau, dacă a fost... ce fel de depășire a fost aia?
@Meltdown Ți-au ridicat plăcuțele și talonul pentru depășire pe linie continua??Presupun că nu ai avut nicio altă "problemă" de genul asigurare expirată, etc (de ITP nu poate fi vorba, mașina fiind din 2017).În cazul ăsta nu pot să cred că există vreo legislație în care sancțiunea pentru depășire pe linia continuă să fie ridicare permis, talon, plăcuțe.Chiar sunt curios, o să caut legislația grecească să vedem ce iese din ea cu Google Translate.Eu unul cred că sunam la ambasadă sau 112 pentru abuz. Mai ales având cameră dacă nu se vedea nicio linie continuă pe șosea.
Linia continuă, ba chiar şi dublă, este extrem de ştearsă în multe locuri din Grecia, este adevărat, dar există indicator de interzicere a depăşirii pe sectorul de drum pe care tocmai intri. O să văd peste câteva săptămâni cum e la faţa locului.
A T E N T I E:Poliţia elenă aplică amenzi şi poate reţine permisul de conducere, actele autoturismului şiplăcuţele de înmatriculare pentru:Folosirea telefonului mobil în timpul conducerii autoturismului;Circulaţia pe benzile destinate mijloacelor de transport în comun;Depăşirea şi incălcarea linei continue;Neoprirea la semnalele agentului de circulaţie;Nerespectarea semnalelor semaforului;Oprirea pe autostradă in locuri neamenajate;Condusul pe contrasens.
București - Kulata/Promachonas 6%. Mă declar mulțumit.