Autor Subiect: Vacanta Grecia  (Citit de 29636 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Vacanta Grecia
« Răspuns #160 : 03.Iun.2018, 10:39:23 a.m. »
  Nu stiu cum e acum waze in Bg dar acum 2 ani imi afisa in chirilice, asa ca am mers pe Here. Mi s-a parut un consum de net inutil, iar Here merge off, super, mai ales la greci.
La bulgari este interzis detectorul, sotia mai tot timpul statea cu firul pe genunchi. Odata l-a tras cu suport cu tot pt. a nu fi observat de patrula. Iar ei au masini vechi si merg f.incet.
La greci n-am folosit detectorul, pt. ca eu cred ca mergeam cel mai incet : aveam 120-140km/h si grecii ma depaseau intr-o veselie, chiar si cu masini mai mici si mai vechi.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Meltdown

« Răspuns #161 : 03.Iun.2018, 11:20:42 a.m. »
@bekxy inutil în sensul avertizărilor.
Pentru rutare este perfect.

Nu știam să fie ilegal în Bulgaria.
Oricum a detectat numai benzinăriile.
Îl scot la pensie oricum.

Apropo, sâmbătă în Grecia pe sensul de ajuns în Grecia era coadă mare. Se stătea.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline sfichiu

« Răspuns #162 : 03.Iun.2018, 12:48:56 p.m. »
Eu plec in august in Thassos cu masina, cred ca acu o sa am ochii cat cepele!!!...Am mai fost de vreo sase ori in Grecia dar n-am patit niciodata nimic,anul trecut am strabatut cam toata tara Parga,Lefkada,Agrinion si-am facut si-un pic de Albanie la Saranda dar nici-un eveniment cu politia!.......acu imi da de gandit oamenii legii!! :baston:
  • VITARA S ,Matiz

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #163 : 03.Iun.2018, 12:58:20 p.m. »
Merci de info
Am fost si eu de multe ori la greci, fara probleme
politistii bulgari erau o problema, stateau pitulati prin boscheti cu radarul.
In grecia am fost pana la micene, in Peloponez, pe cruise control cu 160-170 si nu am vazut niciun radar, dar vorba ta, foame de bani
Detectorul e interzis in ambele tari ( Bg si Gr)
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #164 : 03.Iun.2018, 01:18:14 p.m. »
Se pare că în Bulgaria e interzis doar anti-radarul, nu şi detectorul.
În Grecia e interzis, într-adevăr.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: Meltdown

Offline Meltdown

« Răspuns #165 : 03.Iun.2018, 02:20:41 p.m. »
Recomand să plecați vineri sau luni dacă mergeți ziua.

V-aș mai recomanda să luați și 2 canistre de benzină după voi dar nu știu dacă poți să treci vama  ;)

Grecul mi-a zis că anul trecut amenda era la jumate și acum câteva luni era 1,4 euro benzina nu 1,7.

Politia când te oprește de obicei are și niște oameni de la jandarmerie. Sunt înarmați și nu ai voie să ieși din mașină.

Pentru o cazare ieftină recomand Haus Galini. Este în Sarti
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #166 : 03.Iun.2018, 02:52:59 p.m. »
Și la noi a fost benzina 4.50 lei, nu aproape 6, cât e acum...
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline JMu

« Răspuns #167 : 04.Iun.2018, 11:02:52 a.m. »
@Meltdown Ți-au ridicat plăcuțele și talonul pentru depășire pe linie continua??
Presupun că nu ai avut nicio altă "problemă" de genul asigurare expirată, etc (de ITP nu poate fi vorba, mașina fiind din 2017).
În cazul ăsta nu pot să cred că există vreo legislație în care sancțiunea pentru depășire pe linia continuă să fie ridicare permis, talon, plăcuțe.
Chiar sunt curios, o să caut legislația grecească să vedem ce iese din ea cu Google Translate.
Eu unul cred că sunam la ambasadă sau 112 pentru abuz. Mai ales având cameră dacă nu se vedea nicio linie continuă pe șosea.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline ...

« Răspuns #168 : 04.Iun.2018, 11:24:07 a.m. »
Linia continuă, ba chiar şi dublă, este extrem de ştearsă în multe locuri din Grecia, este adevărat, dar există indicator de interzicere a depăşirii pe sectorul de drum pe care tocmai intri. O să văd peste câteva săptămâni cum e la faţa locului.

Offline jupanul1

« Răspuns #169 : 04.Iun.2018, 12:26:34 p.m. »
Neplăcută situația cu amenda și... mai ales partea cu confixatul plăcuțelor. Înseamnă că n-a fost doar depășire, nu? Sau, dacă a fost... ce fel de depășire a fost aia?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise