Daca nu sunt erori de pe la senzori, probabil ca toate sunt bune la motor, injectie, aprindere s.a.m.d.
Banuiesc ca un mecanic ar fi vazut imediat daca bateria si alternatorul isi fac treaba.
Poate ca pur si simplu ... nu primeste combustibil. O verificare a pompei de benzina/gaz, filtre, calitatea combustibilului (gazul in special) ... ar putea spune ceva. Apoi, dat fiind ca e pe GPL (asa se intelege din postarea ta), poate o verificare a instalatiei ar aduce lamuriri. Sau eliminarea ei, sa testezi daca doar pe benzina face la fel. Daca face la fel, atunci e dincolo de partea de alimentare.
In general la SX4 (cele fara modificari) n-am auzit de probleme precum cea pe care ai descris-o. De fapt n-am auzit deloc. Deci, cu statistica in minte, eu unul in primul rand m-as gandi la instalatia de gaz ... pentru ca acolo devine un pic loterie. Unii merg cu masinile miliarde de km fara probleme; altii, dupa o perioada de fericire, incep sa aiba fel fde fel de probleme greu de elucidat ...
P.S. de asemena, mai multe detalii ar ajuta. Cum ar fi: cati km are, cati km de cand are GPL, ce tip de instalatie GPL, cine-a instalat-o si unde. Sunt cativa posesori de masini cu GPL pe forum. In functie de detaliile astea iti pot spune daca respectiva instalatie are hibe cunoscute sau exploatarea ei necesita atentie in anumite privinte ... s.a.m.d.