Autor Subiect: Performanta 4x4 Noua Vitara  (Citit de 47838 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Performanta 4x4 Noua Vitara
« Răspuns #80 : 08.Mar.2016, 04:02:48 p.m. »
Nici nu prea e de mirare ca lipsesc filmuletele cu iesiri in afara soselelor. Nu este o masina ptr iesiri spectaculoase pe trasee off-road, iar sistemul 4x4 este mai mult ptr conditiile dificile intalnite pe drumurile normale sau neasfaltate decat ptr off-road !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
« Răspuns #81 : 08.Mar.2016, 05:22:28 p.m. »
Si, totusi, cand a fost folosita tractiunea 4x4 de catre ai nostri colegi, posesori de asemenea tehnologii? :dknw:
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #82 : 08.Mar.2016, 10:10:35 p.m. »
Danut, simt o oarecare mandrie in intrebarea ta, cauti justificare ca ti-ai luat 2x4 si nu te contrazic, cel mai probabil de asta ai avut nevoie si asta ai luat, nici eu nu as fi aruncat bani pe 4x4 daca nu as fi avut nevoie.

Ca sa raspund la intrebarea ta in ciuda faptului ca iarna asta nu a fost zapada in zona mea si deci putine ocazii de iesit in natura, am folosit 4x4 in trei situatii:
1. cand am urcat pe Ceahlau, poze aici http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jurnalul-vitarei-de-sub-pietricica/40/#gsc.tab=0
2. cand am mers pe coclauri saptamana asta, poze aici http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jurnalul-vitarei-de-sub-pietricica/64/#gsc.tab=0
3. tot intr-un mers pe coclauri unde inclinatia era prea mare si derapam doar cu fata.

In alte ordine de idei, la #2 am intalnit un sant pe care ca sa il pot trece a trebuit sa il abordez cu spatele. Unghiul de atac pe fata nu mi-a permis sa abordez santul destul de marisor, eram inconjurat de copaci si nu am putut sa-l urc cu cate o roata asa ca am intors din 10 miscari si l-am trecut cu spatele.
Nu stiu cat de intalnita este manevra asta, pe mine m-a ajutat.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

The following users thanked this post: danut1900

Offline enicky

« Răspuns #83 : 08.Mar.2016, 11:26:46 p.m. »
Si, totusi,.... posesori de asemenea tehnologii?
             Inainte de Vitara, am avut o alta masina care costa tot atat, dar avea 4x2. DACA imi trebuie tractiunea integrala o singura data la un an sau la 2 ani sau la 3 ani, inseamna ca am iesit dintr-o situatie extrema si e super ok. :dknw:
            Eventual mai sunt ceva detalii p-aici : http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-new-vitara/impresii-prima-iarna-cu-new-vitara/#gsc.tab=0
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ecodrive

« Răspuns #84 : 08.Mar.2016, 11:50:35 p.m. »
Ce ziceti de o Strategica ca sa-i testam capabilitatile offroad? Poate ne insotesc si colegii cu experienta (si cu muschi) si care cunosc bine acest traseu ca sa nu omoram masinile aiurea.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline magicoolje

« Răspuns #85 : 08.Mar.2016, 11:54:01 p.m. »
Eu personal am ales 4x4 din motive de siguranta. Este suficient o singura data  sa iti salveze viata...la un derapaj... Sunt sigur ca atunci va fii gasit util :)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

The following users thanked this post: mibotez

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #86 : 09.Mar.2016, 08:37:14 a.m. »
Ce ziceti de o Strategica ca sa-i testam capabilitatile offroad?...
Incepi discutia pe topicul Strategica ;-)
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #87 : 09.Mar.2016, 09:49:24 p.m. »
Adica aici. :)

Si, totusi, cand a fost folosita tractiunea 4x4 de catre ai nostri colegi, posesori de asemenea tehnologii? :dknw:

un exemplu   :D

Offline shpeedy

« Răspuns #88 : 09.Mar.2016, 11:23:19 p.m. »
Nu stiu ce se-ntampla, dar "This video is not available."

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #89 : 09.Mar.2016, 11:45:01 p.m. »
         Probabil din motive de aparat ! dar pozele sunt superbe, m-au delectat ! multumesc ! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip