0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
" Clientul-ţintă de Vitara în România are între 30 şi 45 de ani, studii superioare şi sunt persoane active, de cele mia multe ori cu familie, potrivit datelor oficiale."
Personal, consider Vitara (si S-Cross) o evolutie a SX-ului (prin prisma greutatii mai mici si a modului 'Sport'). Parerile cu privire la comportamentul Vitarei le emit raportandu-ma la comportamentul SX-ului. Cu anvelope bune, adaptate sezonului, SX4 (1.6 4wd) se descurca onorabil in afara asfaltului - nu am ramas niciodata cu ea pe coclaurii mai mici sau mai mari pe care am ajuns (bineinteles daca nu-l compari cu un TAF). Dpdv al comportamentului sportiv, iarasi o consider potrivita pentru un sofer familist, responsabil pe soselele Romaniei (la drum lung chiar te poti da la ea, urcand relativ usor in ture). La viteze mai mari in curbe are o usoara tendinta de inclinare, dar n-am simtit-o niciodata ca fiind periculoasa.
Ciudata alegere de la audi a6 la suzuki,Oricum daca mai faci dealul negru cu suta la ora si cu vitara sa ne spui si noua.
In alta ordine de idei, daca o iei si nu-ti place cum trage, ma sacrific s-o pescuiesc eu de la gunoi cand o arunci
O chestiune oarecum legata de performantele 4x4 si off road, care mi-a venit in minte dupa ploile torentiale de ieri: Oare care este adancimea de apa maxima ce poate fi trecuta in siguranta cu Noua Vitara? Este data informatia in vreo specificatie tehnica?