Autor Subiect: Performanta 4x4 Noua Vitara  (Citit de 47862 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Performanta 4x4 Noua Vitara
« Răspuns #170 : 09.Sep.2017, 08:49:32 p.m. »
Cred că de fapt toată discuția asta are loc pentru că se face confuzie între „se descurcă chiar bine la nevoie, ocazional, pe coclauri” și „e proiectată să-și ducă viața off-the-road”.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, toma, GoneFishing

Offline kellogs

« Răspuns #171 : 09.Sep.2017, 08:59:14 p.m. »
Reductorul este de ajutor in pante inclinate cu aderenta precara (atat la urcare cat si la coborare), in conditii de nisip, pietre, gheata, zapada mare sau iarba uda

Adica off-road :D

E rost de galceava vad. Am ajuns cam tarziu, vad ca ati cazut la pace :(

Bineinteles ca nu este masina pentru off-road! Apreciez ca esti poliglot, eu nu is. Eu doar ma dau cu ea in semi off-road. Insemnind ca ies de pe macadam si o iau pe coclau / camp. Cam 'ating' cu scutul / burta :P Deja imi zdrangane caseta de directie, telescoapele pe spate - culmea - inca nu imi curg, ca multor altora... de' - piese special facute pentru off-road, ce mai! De greieri nu mai spun, aia i'as fi avut oricum, cu off-road sau fara.

Tocmai ca aceste masini nu is 4x4, ci 'Allgrip'. Ceea ce fac oamenii aceia de pe Sureanu se cheama marketing. Ei is constienti ca prea multe masini 4x4 in Romania nu is, asa ca de ce sa nu puna o eticheta "off-road turistic" ca sa mai atraga si ceva naivi cu mini SUV ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, GoneFishing

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #172 : 09.Sep.2017, 09:04:11 p.m. »
Asta ziceam si eu, dar sar astia mici la beregata 😂😂😂
Daca iesi ocazional sunt ok, pentru offrod tot timpul e numai jimny ok
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

« Răspuns #173 : 09.Sep.2017, 10:04:48 p.m. »
   Dupa parerea mea nu se face confuzie intr-o simpla exprimare, ci in faptul ca o masina preparata cu toate accesoriile necesare petru off road extrem n-o gasim la nicio firma producatoare de SUV-uri decat cu mici exceptii("G", IVECO postate de @shpeedy  si poate inca 2-3 probabil pt. armata)si la preturi restrictive. Celelalte vazute in trafic sau clipuri, sunt  SUV-uri imbunatatite/modificate de propietari/ la care n-are rost sa ne raportam. A noastra o luam asa cum este si mergem cu ea pe unde stim ca poate. De aici cred eu ca se nasc conflictele, pt. ca unii cred (gresit) ca off road este doar drumul cu sleauri/noroi adanc de cel putin 50cm.
   La Vitara de exemplu, doar o simpla schimbare de anvelope va schimba si capabilitatile masinii. Dar dupa cum stim cu totii, fabricantul o livreaza numai cu anvelope de vara.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

« Răspuns #174 : 09.Sep.2017, 10:16:04 p.m. »
Iar incepem, refuz sa mai polemizez cu tine.
Off road inseamna inafara drumului, nu drum forestier.
Adica miriste, camp, vadul raului = offroad
Drum desfundat sau cu sleauri e tot drum.

The following users thanked this post: GoneFishing

Offline toma

« Răspuns #175 : 09.Sep.2017, 10:22:51 p.m. »
Exact ce spuneam cu doua pagini in urma. Avem definitii diferite pentru off road, ca atare vorbim impreuna si ne intelegem separat.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: GoneFishing

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #176 : 09.Sep.2017, 10:36:47 p.m. »
Mi-ar place să văd pe acest topic mai puțină teorie și citate de pe net și mai multe experiente personale ale celor ce scriu, însoțite de poze și filmulețe. 

« Răspuns #177 : 09.Sep.2017, 10:41:41 p.m. »
Corect
Vadu, drum de nisip, ajuta tractiunea integrala

Offline enicky

« Răspuns #178 : 09.Sep.2017, 10:44:27 p.m. »
 Dar nici n-am de gand sa polemizez cu nimeni, expuneam o constatare facuta dupa lectura numeroaselor postari din acest topic, o constatare corecta d.p.m.d.v.
   Oricum raman la parerea mentionata in postarea anterioara, sa ma scoata de la ...balta. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

« Răspuns #179 : 09.Sep.2017, 10:48:59 p.m. »
Pune si tu o poza de pe balta, ca altfel stim cum e cu povestile pescaresti 😂😂😂