Autor Subiect: Performanta 4x4 Noua Vitara  (Citit de 47855 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Performanta 4x4 Noua Vitara
« Răspuns #150 : 08.Sep.2017, 11:43:58 a.m. »
  Tomita exact pe acel "bun simt" mai mult sau mai putin logic m-am bazat si eu, dar se pare ca unora le lipseste si atunci am vrut sa-l a avertizez pe coleg sa stie cel asteapta ! :)
    Si chiar daca am iertat acele "contre" din trecut, din pacate inca nu le-am uitat.
     Iar legat de subiect, ai facut niste afirmatii corecte, dar nici nu pot accepta ca Vitara este o simpla berlina (4x4) care poate urca o bordura fara sa spargi baia de ulei !!!! Cel putin eu am facut mai mult de-atat cu ea.
   Dar pt. mine "stop joc". :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #151 : 08.Sep.2017, 11:51:20 a.m. »
Na ca tocmai l-ai facut motan pe Toma. =))

Offline toma

« Răspuns #152 : 08.Sep.2017, 11:51:57 a.m. »
    Si chiar daca am iertat acele "contre" din trecut, din pacate inca nu le-am uitat.
Am inteles dar cred ca e mai productiv pentru toata lumea sa nu le redezgropam.

[...] dar nici nu pot accepta ca Vitara este o simpla berlina (4x4) care poate urca o bordura fara sa spargi baia de ulei !!!!

N-a afirmat nimeni asta.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ambmihai

« Răspuns #153 : 08.Sep.2017, 10:25:53 p.m. »
https://www.carwow.co.uk/best/the-best-4x4-off-roaders-0086

citez:6. Suzuki Vitara
The Suzuki Vitara is the latest in a long line of 4x4s from the Japanese brand that boast genuine off-road ability for an affordable price. Its small size and good ground clearance mean it can hold its own in the rough stuff. If you’re serious about taking your Vitara into the wild, however, you’ll need to pick a top-spec car with all-wheel drive.

genuine off-road ability
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

The following users thanked this post: enicky

Offline ambmihai

« Răspuns #154 : 09.Sep.2017, 08:22:37 a.m. »
http://www.caradisiac.com/Essai-video-Suzuki-Vitara-le-pionnier-outsider-101433.htm

Mais le Vitara n'est pas un SUV, c'est un véritable 4x4, ce qui fait sa force, étant un des seuls à avoir des capacités en tout-terrain.

traduc-dar Vitara nu e un suv ci un adevarat 4x4,fiind unul dintre putinele care au capacitati offroad

« Ultima Modificare: 09.Sep.2017, 09:30:43 a.m. de ambmihai »

Offline ambmihai

« Răspuns #155 : 09.Sep.2017, 08:26:30 a.m. »
https://auto.suzuki.de/suzuki-modelle/suzuki-vitara-modelluebersicht

site oficial suzuki Germania
Individuell ans Ziel – mit dem Suzuki Vitara
Der Suzuki Vitara bringt alles mit, was Sie benötigen, um Asphalt ebenso wie Feldwege zu meistern – und gibt Ihnen dabei viel Raum, Ihren individuellen Lebensstil auszuleben. Wie kein zweites Fahrzeug vereint dieses Kompakt-SUV Alltagstauglichkeit und Design.
Ganz gleich, für welche Ausstattungslinie und welchen Motor Sie sich entscheiden, Power und Durchzugsstärke stecken beim Suzuki Vitara auf jeden Fall unter der Motorhaube. Für sicheren Halt auf jedem Untergrund sorgt der ALLGRIP SELECT Allradantrieb1, den Sie bei einigen Ausstattungslinien optional wählen können. Das charakterstarke Kompakt-SUV ist also off-road im Gelände ein ebenso verlässlicher Begleiter wie in der City.

Das charakterstarke Kompakt-SUV ist also off-road im Gelände ein ebenso verlässlicher Begleiter wie in der City.

Offline ambmihai

« Răspuns #156 : 09.Sep.2017, 09:22:56 a.m. »
si ceva in spanioleasca

Suzuki Vitara 2015 conduccion off road

Motorgiga TV
Published on Mar 12, 2015

Existen versiones dos ruedas motrices pero, con tracción integral, el Suzuki Vitara todavía puede adentrarse en zonas complicadas.

Offline ambmihai

« Răspuns #157 : 09.Sep.2017, 09:29:23 a.m. »
brazilia

http://www.autoo.com.br/o-que-podemos-esperar-do-novo-suzuki-vitara-no-brasil/
Também ao contrário do S-Cross e mantendo a tradição da família Vitara para o off-road, o novo Vitara mantém boas credenciais para o uso fora de estrada, como os ângulos de ataque de 18,2º e de saída em 28,2º. A altura mínima em relação ao solo é de 18,5 cm, o que está longe de ser ruim.

tradição da família Vitara para o off-road.

si ceva care m-a incantat,de pe acelasi site
 Vale destacar que a Suzuki já começou uma campanha mais intensiva para divulgar o carro junto à imprensa especializada, destacando os prêmios que o SUV já recebeu ao redor do mundo. Só na Espanha, Chile, México, Rússia e Austrália, por exemplo, o modelo recebeu o título de “melhor SUV do ano”.

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #158 : 09.Sep.2017, 11:13:09 a.m. »
Perfect de acord cu @toma , referitor la reductor, unghiuri si garda.
Fara comentarii suplimentare.
Mai multe impresii se regasesc in expeditia de pe strategica( din filmari pare un traseu soft offrod cu treceri mai grele, iar @bogdanzarnescu a scris si filmat experienta cu new vitara pe hartoape)
Tinand cont de garda si unghiuri cred ca acela e cam maximul abordabil fara modificari.
« Ultima Modificare: 09.Sep.2017, 11:24:23 a.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ambmihai

« Răspuns #159 : 09.Sep.2017, 11:26:34 a.m. »
unghiuri si garda-comentariu brazilia
reductor,citez din doru panaitescu:
 Acest reductor (pentru cei veniti mai nou aici pe site) este o adaptare a cutiei care permite transferul de cuplu maxim catre roata, cu turatie mica a motorului, similara (daca vreti) foii mari de sarcina de la o cursiera. Reductorul este de ajutor in pante inclinate cu aderenta precara (atat la urcare cat si la coborare), in conditii de nisip, pietre, gheata, zapada mare sau iarba uda