Autor Subiect: Performanta 4x4 Noua Vitara  (Citit de 47853 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Performanta 4x4 Noua Vitara
« Răspuns #130 : 28.Aug.2017, 08:52:56 p.m. »
E relativă treaba, și nouă ne-au spus unii pe Strategica să ne întoarcem, că nu putem trece.
Scuze de off-topic,  dacă e să continuăm polemica hai să o facem pe un topic dedicat,  nu aici.  :pardon:

Offline ambmihai

« Răspuns #131 : 28.Aug.2017, 08:57:19 p.m. »
ok,
joi fac ultima iesire din aceasta vacanta si marti,miercuri-sapt.viitoare- revin cu poze.
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline enicky

« Răspuns #132 : 28.Aug.2017, 10:38:20 p.m. »
@ambmihai eu astept cu nerabdare pozele, cat despre polemica ai grija ca daca intri in ea nu mai iesi nici cu "4x6". :) Experienta personala !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ambmihai

Offline ambmihai

« Răspuns #133 : 07.Sep.2017, 09:27:30 a.m. »
buna,
incerc din nou sa urc cateva poze

Offline ambmihai

« Răspuns #134 : 07.Sep.2017, 09:28:42 a.m. »
a2-a poza

Offline ambmihai

« Răspuns #135 : 07.Sep.2017, 09:29:14 a.m. »
a 3-a
scuze pentru multi postari ,dar am incercat fara succes de 5 ori si atunci am zis:hai cu cate una !! :good:
asa a mers.
iata legenda:pe 25 iulie aici a fost o viitura care a blocat ceva turisti,cehi parca,la cabana Buta.
intre timp adica pana pe 3 septembrie cand am revenit special pentru poze(comportament offroad)au mai nivelat drumul(probabil au intervenit cei de la cabana din motive de aprovizionare)
cred ca ,totusi ,va puteti face o idee.O sa revin cu poze in viitor la fiecare iesire.

Offline ambmihai

« Răspuns #136 : 07.Sep.2017, 10:25:08 a.m. »
am mai gasit o poza si am vrut sa vad daca am invatat cum sa pun poze

Offline toma

« Răspuns #137 : 07.Sep.2017, 11:27:49 a.m. »
Frumoase pozele, frumos si traseul  :good:

Acum, ca sa punem putin paie pe foc, dupa ce ai fost pe acolo, crezi ca traseul respectiv putea fi facut si cu un Logan?

De fapt, toata polemica pleaca de la cum definesti offroad: daca orice este neasfaltat este offroad atunci noua Vitara este in multe cazuri o masina de offroad.

Parerea mea este ca new Vitara fara modificari este o masina de asfalt care poate duce la bun sfarsit (si cu daune minime) o iesire offroad medie, asa cum a demonstrat @bogdanzarnescu la iesirea lor pe Strategica.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ambmihai

« Răspuns #138 : 07.Sep.2017, 11:41:44 a.m. »
cand am fost dupa viitura,categoric nu-de fapt toti cei care venisera pe drum au parcat inainte de acest loc.
acum dupa nivelare,da.
insa ,eu, nu consider asta un criteriu...de fapt,e un drum ce urca spre valea Cernei(il parcurg cu mare atentie)pe care am vazut urcand ,ce-i drept mai mult pe burta, si autoturisme de mic litraj,chiar si loganuri.
daca ei vor sa mearga si pot asta nu inseamna ca drumul nu e de categorie offroad mediu.
cand am fost in acest weekend a plouat si nevasta-mea nu s-a simtit bine.Am iesit in padure pe acest drum ,unde a fost viitura,sperand in niste poze concludente..dar dupa cum am spus,intre timp au mai nivelat
(lucru laudabil-fiind drumul de acces spre cabana).
o sa mai pun poze la viitoarele iesiri,dar nu e dupa cum vrea omul ci dupa cum vrea Domnul.Sper in niste poze mai concludente.

Offline toma

« Răspuns #139 : 07.Sep.2017, 12:13:51 p.m. »
[...]
insa ,eu, nu consider asta un criteriu...de fapt,e un drum ce urca spre valea Cernei(il parcurg cu mare atentie)pe care am vazut urcand ,ce-i drept mai mult pe burta, si autoturisme de mic litraj,chiar si loganuri.
daca ei vor sa mearga si pot asta nu inseamna ca drumul nu e de categorie offroad mediu.
[...]

Daca il poti face cu Loganul (pe burta sau nu) e offroad? Aaa, Vitara il poate face mai usor si fara emotii... poate. Dar asta ce inseamna? Ca Loganul e offroader?

Asa cum spuneam totul tine de cum definesti offroad.  ;)  Vroiam sa subliniez ca atat timp cat folosim definitii diferite pentru acelasi termen atunci vor aparea mereu polemici.

Unul din motivele pentru care am ales o masina putin mai inalta si cu tractiune integrala a fost sa pot trece fara emotii si efort acolo unde cu Clio Symbol (cam aceeasi mancare de peste cu Logan) fie treceam greu fie nici nu intram de frica sa nu raman suspendat sau sa rup ceva. Asta insa, din punctul meu de vedere, nu face noua Vitara un offroader  :pardon:

Nu in ultimul rand: mai pune poze cand o scoti de pe asfalt. Ne place tuturor sa le vedem si in plus adunam material pentru calendar.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain