Autor Subiect: Performanta 4x4 Noua Vitara  (Citit de 47852 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Daniel / ダニエル

Re: Performanta 4x4 Noua Vitara
« Răspuns #110 : 19.Iun.2016, 08:43:38 a.m. »
Incep sa apara si rezultatele testelor pentru Vitara atat in Romania cat si pe la vecini . :good:

In Romania -

Suzuki Vitara S este „Cel mai 4x4 SUV” din România - Suzuki a câştigat în premieră titlul ”Cel mai 4x4 SUV” din România cu modelul Vitara S. Juriul a apreciat echilibrul între performanţele rutiere (atât on cât şi off-road) subliniate şi de calităţile unuia dintre cele mai bune motoare de 1.4l turbo din lume, confortul, raportul excelent dintre preţ, echipare şi calitate percepută.

In Polonia-

În Polonia, Suzuki Vitara este cea mai bună maşină din categoria “For Every Road”
Lista premiilor obţinute de modelul Suzuki Vitara la nivel internaţional creşte cu titlul pentru cea mai bună maşină din categoria „For Every Road”, primit în cadrul premiilor MotoAs, organizate de interia.pl, unul dintre cele mai populare site-uri din Polonia.

Offline Linu

« Răspuns #111 : 21.Iun.2016, 12:10:34 a.m. »
Salutare.

Eu pot sa va spun ca ieri am fost undeva la munte si am urcat un drum de pamant umed bine de la ploaie, destul de abrupt, fara nicio problema. Am comutat doar in modul Snow/Mud si am urcat/coborat fara nicio problema. Singura grija a fost doar sa nu bag botul in pamant. Daca ar avea un unghi de atac mai mare, cred ca ti s-ar putea rupe la patina :)
  • Vitara Spirit 1.6VVT 6AT Allgrip 2016

Offline enicky

« Răspuns #112 : 21.Iun.2016, 01:02:07 a.m. »
Incep sa apara si rezultatele testelor pentru Vitara atat in Romania cat si pe la vecini . :good:
In Romania -

In Polonia-
În Polonia, Suzuki Vitara este cea mai bună maşină din categoria “For Every Road”
             N-am prea inteles in Romanaia unde a obtinut aceste aprecieri oficiale, poate ne dataliaza putin colegul @catherincanickname (regret dar n-am pe tast.laptopului literele respective) unde si cum s-a petrecut evenimentul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #113 : 21.Iun.2016, 08:48:46 p.m. »
  Da @Daniel macar fifty-fifty, p-astea le am ! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ASZ

« Răspuns #114 : 01.Iul.2016, 02:15:20 p.m. »
Salutare.

Eu pot sa va spun ca ieri am fost undeva la munte si am urcat un drum de pamant umed bine de la ploaie, destul de abrupt, fara nicio problema. Am comutat doar in modul Snow/Mud si am urcat/coborat fara nicio problema. Singura grija a fost doar sa nu bag botul in pamant. Daca ar avea un unghi de atac mai mare, cred ca ti s-ar putea rupe la patina :)
Ai scos sau nu ESP-ul ?

Offline Linu

« Răspuns #115 : 01.Iul.2016, 04:35:52 p.m. »
Nu.
  • Vitara Spirit 1.6VVT 6AT Allgrip 2016

The following users thanked this post: ASZ

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #116 : 26.Sep.2016, 09:27:11 p.m. »
Performanta 4x2 Noua Vitara: CAN A 2WD SUV DRIVE OFFROAD?
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline dAlex

« Răspuns #117 : 17.Oct.2016, 09:40:49 a.m. »
Weekend-ul asta am participat si eu la o sedinta de offroad involuntar.

Drumul e E79 de la Beius spre Deva. In sectiunea Beius-Varfurile este o zona de vreo 30-40 de km pe care am parcurs-o intr-o ora jumate-doua, cu de toate: bolovani, drum neasfaltat(vreo 10km) in serpetine, urcand spre Varfurile.

Si da, e drum european, nu am luat-o pe drumuri laturalnice, cu tiruri si camionete in fata mea, mergand si ele prin noroiul si baltile facute de ploaia marunta si aruncand pietre si noroi in spate.

Viteza medie 15-20 km/h, f rar am atins 30 la ora, doar ca apoi sa ma opresc la un semafor instalat de "reparatorii" de drumuri cate jumate de ora pentru 100-200 de m.

Nu credeam ca poate exista vreun drum in Europa in halul ala(incluzand Turcia, Albania, etc..), ca sa nu mai zic de pretentia de "drum european". Am avut ocazia sa merg pe drumuri forestiere mult mai bune.

In urma experientei am ramas cu o dilema. N-am mai facut offroad cu Vitara niciodata, si ma intreb daca dupa cei 30 de km, e posibil sa apara probleme la trenul de rulare: pivoti, amortizoare, telescoape, brate, etc.. Cum ziceam, n-a fost groapa in care sa intru cu mai mult de 20/h, dar drumul era format doar din gropi si bolovani de parca mergeam cu barca. Poate cei care au facut mai mult off road pot sa povesteasca cum rezista masina in astfel de conditii, daca ar fi cazul sa merg cu ea la service, sau la ce sa fiu atent in urma experientei.

Mersi!

PS:
Si ca sa demonstrez ca am facut intradevar off road:
http://www.ebihoreanul.ro/mobile/index.php?news_id=127654&action=display_news

Partea buna ca greu faci accident mergand cu 20 la ora :))

« Ultima Modificare: 17.Oct.2016, 09:51:57 a.m. de dAlex »
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline Lerua07

« Răspuns #118 : 17.Oct.2016, 09:58:52 a.m. »
Stai linistit, nu are cum sa se strice dupa numai 30 km de drim prost, ca doar nu e facuta din... carton !  ;)
Si eu am trecut pe acel drum in august si apoi am aflat ca de 7 ani (!!!) se tot "lucreaza" la el  X-(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline kellogs

« Răspuns #119 : 17.Oct.2016, 12:31:52 p.m. »
daca ar fi cazul sa merg cu ea la service, sau la ce sa fiu atent in urma experientei.

Mersi!

Daca te deranjeaza ceva. Am mers pe un drum mult mai bun decat ce zici tu cu 50-60 la ora poate pe mai putini km iar cand am dat de autostrada - trepidati in volan. A trebuit re-echilibrata numai (si era alta marca de masina, apropo)
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/