Autor Subiect: Performanta 4x4 Noua Vitara  (Citit de 47847 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Performanta 4x4 Noua Vitara
« Răspuns #100 : 05.Apr.2016, 10:44:01 p.m. »
..... Eu va spun ca aceasta menținere pe loc in panta funcționează si in cazul in care coborâți o panta dar va las plăcerea sa descoperiți voi in ce situație. :)
             Eeee, ai lasat un "va urma" aici  :)!! spune in carte ca in panta respectiva se activeaza sistemul si in marsarier !
    deci... surprize !!
 Apropos, poate nu stiai, timp de 30min. iti poti modifica postarea(daca iti mai vine vreo idee), ca sa nu faci doua postari succesive. :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dbarabas

« Răspuns #101 : 05.Apr.2016, 10:53:18 p.m. »
Da, știu de modificarea postării dar sunt subiecte diferite :) Da, de marșarier era vorba :)

Sent from my iPad using Tapatalk
« Ultima Modificare: 05.Apr.2016, 11:03:47 p.m. de dbarabas »

Offline Lerua07

« Răspuns #102 : 05.Apr.2016, 11:33:35 p.m. »
Dar sistemul autonom de asistență la frânare (Radar Brake Support) a avut cineva curiozitatea (curajul) sa-l testeze  :-/
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline ariciul

« Răspuns #103 : 05.Apr.2016, 11:42:32 p.m. »
Pai nu trebuie sa ai curaj, el merge cu siguranta dar nu trebuie sa-l lasi numai pe el sa actioneze , ca faci accident, vezi ca e un filmulet parca pe site-ul cu testele ncap in care se vad consecintele la diferite viteze. Eu in oras il las chiar pe distanta cea mai mare chiar daca unele sesizari sunt redundante pentru mine dar calitatea acestui sistem in oras e ca sesiseaza inaintea mea daca se opreste coloana/masina din fata si asta ma ajuta mult in astfel de situatii. De altfel astea sunt situatiile cele mai periculoase pentru ca de obicei nu-ti dai seama imediat ca in fata ta masina s-a oprit si exista o intarziere care poate varia, pana iti dai seama ce se intampla. Ei bine Radar-Brake-ul elimina aceasta intarziere si te tine in siguranta! Asta e important, mai ales intr-un oras mai aglomerat!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Lerua07

« Răspuns #104 : 06.Apr.2016, 12:02:13 a.m. »
Corect ce spui. Si eu i-l folosesc in acelasi mod... preventiv. Am vazut acel filmulet (parca erau testate 2 masini un Volvo si un Mercedes). Idea era daca cineva a lasat sistemul sa actioneze singur ptr a vedea daca opreste masina singur si la ce viteza se intampla lucrul acesta fara sa loveasca obstacolul din fata  :-/ . In filmulet parca... o masina se oprea la 50 km/h si cealalta la 60 km/h fara sa aiba loc coliziunea, din ce-mi amintesc eu.

Offline Lerua07

« Răspuns #105 : 06.Apr.2016, 02:47:49 a.m. »
Acum m-am lamurit pe deplin cum functioneaza sistemul RBS pe Vitara  :clap: :

Offline manesz

« Răspuns #106 : 06.Apr.2016, 08:54:59 a.m. »
nu cred ca exista cineva care vrea sa testeze;) si eu am lasat sa curga masina cand a franat al din fata, a inceput sa bipuie sa sune sa se faca rosu bordul si da, masina a franat, dar din reflex am apasat si eu frana.deci, ce e de retinut e ca radarul "observa" cu fractiuni de secunda incetinirea masinii din fata, asta poate inseamna 2 3 metri.suzuki de fapt garanteaza cu radarul, coliziune sub 30km/h , nu oprire fara coliziune.dar e util, de 2 3 ori am avut sansa s-o vad.vedeti ca poate sa va si fenteze, de ex cand pe autostrada cineva iese de pe autostrada si schimba banda exact cand il ajungi din urma.scrie in cartea tehnica cum fnctuineaza si cand nu functioneaza.am impresia ca daca nu ai centura pusa, nu functioneaza.

Offline Lerua07

« Răspuns #107 : 06.Apr.2016, 10:43:37 a.m. »
Functioneaza si fara centura pusa !!! :)

The following users thanked this post: manesz

Offline Relisis

« Răspuns #108 : 06.Apr.2016, 01:40:50 p.m. »
Salut,

Am constatat si eu eficienta.. a intrat RBS-ul, franare puternica de la o punga de plastic care zbura prin aer.. :)
  • Suzuki Vitara 1.6 benzina allgrip passion

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #109 : 06.Apr.2016, 02:49:05 p.m. »
 :-)) cred ca la asta nu s-au gandit inginerii de la Suzuki.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina