Ca de obicei, e chestie de gusturi
. Eu cred ca daca arata in realitate ca in poze, nu e mai frumoasa ca Vitara, insa pare mai putin "dezorganizat" decat Tivoli.
Daca in realitate arata mai bine decat in poze (n.r. - tablaria multa si miliardele de unghiulete si curbulete inutile nu sunt atat de vizibile) atunci poate fi mai frumoasa decat Vitara.
Pana una-alta, Vitara are o tenta de "neterminata" cand plimbi privirea dinspre fata spre spate, insa altfel are un design aerisit, aproape lipsit de brizbriz-urile inutile care reprezinta "limbajul modern de desgin" ... dictat de cererea masiva (si gusturile de rigoare) de pe pietele asiatice ... si adoptat din pacate si de "casele mari".
Eu, desi cu state de plata vechi prin diverse parti ale Asiei si indragostit ireversibil de culturile si civilzatiile respective, nu pot totusi sa ma indepartez de simtul estetic scandinav => "minimalist & sexy" cum spunea cineva
.
Prin urmare, daca lucrurile continua in directia asta, prevad ca in viitor imi va fi din ce in ce mai greu sa-mi cumpar o masina
.