Autor Subiect: Anunturi interesante din tara sau de afara  (Citit de 14248 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Anunturi interesante din tara sau de afara
« Răspuns #70 : 04.Sep.2019, 09:20:47 a.m. »
Pai cum vrei sa vinzi o masina la pretul ala si sa spui ca a fost avariata total intr-o furtuna, izbita de copaci...etc
Sunt reparate(nu se stie cum si cat de bine) si puse la vanzare. Doamne fereste in cazul unui accident ulterior.
Go Terios!!!:)

Offline shpeedy

« Răspuns #71 : 04.Sep.2019, 10:14:26 a.m. »
Eu ma cam feresc de generalizari - drept urmare mi se par hazardate aceste afirmatii ca toate masinile aduse din State sunt cu probleme...

Sa nu uitam ca preturile masinilor in State au cam aceeasi valoare ca in Europa, doar ca in USD in loc de EUR. Si vorbim de o piata auto destul de dezvoltata, cu un rulaj semnificativ si o viteza de reimprospatare destul de mare a.i. preturile la masinile sh pot deveni foarte interesante (mai ales pentru amatorii de benzinare); in urma cu cativa ani, un amic dornic de un Touareg benzina V6 se interesase de costurile de adus in tara - vreo 2,500-3,500USD. Chiar si asa, ajungea la un pret competitiv pentru o masina sh.

Da, fata de probleme clasice de care te poti lovi la masinile sh din Europa, la cele din America te poti lovi si de accidente cauzate de fenomenele meteo neobisnuite intalnite peste Ocean. Dar sa faci din asta o generalizare...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #72 : 04.Sep.2019, 10:18:30 a.m. »
La cat de tepari suntem...nu ma mai mira nimic

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Offline Fujitsu

« Răspuns #73 : 04.Sep.2019, 11:41:15 a.m. »
Nu generalizam, dar avem niste rețineri.
Nu-i vorba că și cu SH din Germania poți lua țeapă. Trebuie mare atenție la preturile tip "chilipir", de cele mai multe ori ascund o mașină reparată din accident.
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #74 : 04.Sep.2019, 04:16:40 p.m. »
Depinde intodeauna de cine si ce repara. Cum am invatat de la meseriasii din echipa mea: "cat timp avem aparatul de sudura si de taiat in mana, facem orice!"... Cate accidente datorate proastei reparari a unei avarii grave ati intalnit? Va spun ce cred eu: daca erau comune, se intezicea demult repararea...Si apoi am avut mereu senzatia ca masinile din SUA au tabla mai groasa, eventual si ceva sasiu. Ca lor le place sa mareasca puterea motoarelor si caroseria trebuie sa tina. Ce ziceti , toata industria de "pimp my car" se va uita numai la masinile din anii de dinainte de '70?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Fujitsu

« Răspuns #75 : 04.Sep.2019, 04:30:26 p.m. »
Un accident poate genera niste avarii ascunse care se manifestă ulterior și nu știi de unde ți se trage. Plus, și avariile recunoscute se repara mai mult sau mai puțin bine. E o loterie sa cumperi așa ceva...

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #76 : 04.Sep.2019, 04:31:02 p.m. »
Tabla mai groasa la o japoneza...nu vorbim de o barca americana. In al doilea rand, am o retinere in cazul vanzatorului acesta care are la vanzare 3 masini aduse din state. Prima deja dovedita ca a fost DAUNA TOTALA.  In raport avea trecut ca masina era plina peste tot (si la motor)de paie, crăci...etc

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Offline steph

« Răspuns #77 : 05.Sep.2019, 04:10:49 a.m. »
Hehe... un cunoscut a adus 3 bmw-uri identice din state. Ceva nou 2016 - 2017 si numai masini dotate cu motorizari faine (335 xi) si km foarte putini. Una troznita stanga spate, alta dreapta spate si una inundata.

Le-a reparat pe primele doua si pe urma a dezmembrat-o pe a 3a. Sa vedeti cum veneau samsarii cu platforma, luau caroseria si taiau ce aveau nevoie. Stalpi, plafon lonjeroane etc. Sa dea naiba daca stiu cum taiau. Eu nu pot sa tai un cub de unt atat de fin. :)
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline Fujitsu

« Răspuns #78 : 05.Sep.2019, 07:17:57 a.m. »
Și pentru primele două a găsit clienți ?

Offline kellogs

« Răspuns #79 : 05.Sep.2019, 09:30:27 a.m. »
Vreo epava Honda Civic 2010 - 2012 (generatia a 9-a) nu are ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/