Autor Subiect: unde ne oprim sa mancam - in tara si strainatate  (Citit de 7370 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: unde ne oprim sa mancam - in tara si strainatate
« Răspuns #50 : 02.Nov.2018, 09:53:15 p.m. »
De fiecare dată când merg la Ruse nu ratez o masa la Restaurantul Bolgar, cam de modă veche, dar unde se mănâncă bine la preturi decente. Meniu in românește si chelnerii cunosc cuvinte românești din domeniul culinar.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Fujitsu

« Răspuns #51 : 18.Aug.2019, 07:36:09 p.m. »
Dacă aveți drum pe DN 13A (Bălăușeri - Sovata - Odorhei - M. Ciuc) va recomand să luați masa la restaurantul relativ nou apărut - Gerendas situat între localitățile Ghindari și Chibed (jud. Mureș), la cca 15 km de Sovata. Au un meniu variat, mâncarea este excelenta, priveliștea de pe terasă plăcută, iar preturile sunt ceva mai ok fata de Sovata.
Astăzi efectiv stătea lumea la coadă așteptând eliberarea meselor, deși capacitatea e destul de mare.
Atașez o poză făcută dinspre șosea ...

• my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #52 : 18.Aug.2019, 10:12:51 p.m. »
Asta cind nu iti este foame prea tare dupa, vreo 8 ore de condus sa stai, sa se elibereze mese deja esti cam masochist
Cind mergi in concediu este la cazat prin zona si este ora mesei sa te opresti sa astepti mese libere   :-? :-? :-?
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Fujitsu

« Răspuns #53 : 19.Aug.2019, 08:29:33 a.m. »
... vreo 8 ore de condus sa stai, sa se elibereze mese ...
Poate prinzi mai liber in alte zile.
Despre cei care așteptau să prindă o masa, nu știu ce să zic, dar nu aș zice că erau chiar masochiști. O fi avut motivele lor, iar alții au mers pur și simplu mai departe ...

Offline rzv

« Răspuns #54 : 20.Aug.2019, 11:10:17 a.m. »
De sezon -
Gasit accidental plaja combinatie Vama Veche+Mamaia Nord  acum 10 ani.  :x
 Varna South Bay- este  numele ei, merge cu Waze...altfel nu exista nici un fel de indicatoare si prin incercari este complicat :))
Cumva asezata vis-a-vis de orasul Varna, pe partea cealalta a golfului, daca verificati via Google. 

3 restaurante si o locatie cu burgeri si fripturi.
Le-am incercat pe toate,recomand Red Rock sau House of Shells. meniu variat,dar bazat 50% pe produse din mare :)    Cu copii sau fara nu te poti plange ca nu ai/au ce manca.
preturi....derizorii comparand cu Romania, calitate foarte ok. 

Romani putini si nu la restaurant avand in vedere ca este august >:D<   

Spor!
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline Fujitsu

« Răspuns #55 : 26.Aug.2019, 12:08:02 p.m. »
Un loc bun de luat masa in zona pesterii Scarisoara: ”LA MAMA UȚA”
Restaurant cu terasa situat pe partea stângă a DN 75 in localitatea Gârda de Sus (sensul de mers spre Arieșeni), la cca 2 km de intersecția cu drumul care duce la ghețar. Au preparate tradiționale (gen ”ca la mama acasă”), carnați ținuți la borcan in untura, jumari, muraturi facute acasă (ex. ardei umpluti cu varza), dar și mâncăruri clasice. Mama Uța chiar există  :), dacă nu e aglomerat intră in vorbă cu turiștii.
Pont: dacă mergeți mai întâi la ghețar si faceți cumparaturi de la tarabe, e posibil să primiți un card de reducere 10% pentru restaurantul Mama Uța.
Exista si camere de cazare, cele mai bune in pavilionul Caprioara 3*.

Offline Fujitsu

« Răspuns #56 : 08.Sep.2019, 02:15:12 p.m. »
Pentru amatorii de mâncăruri pe baza de pește:
Hanul pescăresc Sovata
Se ajunge traversând stațiunea Sovata, spre pârtia de schi, apoi la intersecția care urmează campingului Stana de vale se merge la dreapta cca. 1 km drum asfaltat.
Din meniu: ciorba de pește ungurească (picantă), gulaș de pește, preparate pe baza de păstrăv, somon, crap, dorada.
Pofta buna ! :)

The following users thanked this post: ...

Offline ...

« Răspuns #57 : 14.Sep.2021, 12:48:10 p.m. »
Prin ultima mea peregrinare am avut inspiratia sa opresc si in centrul Aradului, si, fiind ora pranzului, am intrat la prima terasa/pizzerie care mi-a aparut in cale: La Pergola. Fratilor, am mancat cea mai gustoasa pizza cu ruccola, prosciuto si parmezan ever. Nici prea sarata, nici prea crocanta de sa-ti sangereze gingiile si avea si dimensiuni generoase. Am plecat foarte multumit, ragaind eliberand lent acidul Radler-ului cu zmeura golit cu sete.

The following users thanked this post: gabineg

Offline ...

« Răspuns #58 : 14.Sep.2021, 03:12:06 p.m. »
In schimb, in oraselul maghiar foarte cochet in care dau frecvent cu "Jula", aflat la granita cu Varsand, pizzeria Tutto Bello m-a dezamagit rau de tot, pizza a fost oribila, din ce am gustat si am auzit de la ceilalti comeseni, iar pastele cu trei feluri de branza au fost gretoase. Le-am spalat cu o bere rece, dar tot au fost nasoale. In plus, cine a mai auzit de pizza 4 Stagioni cu bucati de surimi? Bleah.

Tot in Gyula, va recomand sa nu va opriti sa mancati la Sörpince, baga aia la sare in mancare de dai in dementa. In general, ungurii trag o mana de sare la final peste orice, dar nici chiar asa.

Offline enicky

« Răspuns #59 : 21.Sep.2021, 11:13:54 p.m. »
  Locatie gasita cu ocaziei reviziei facute la Royal Motors in Pitesti : LA TUCIURI

De afara nu te da pe spate, dar in interior, de la muzica pana la servire, totul perfect, cat despre mancare..., n-am cuvinte !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ...