Autor Subiect: unde ne oprim sa mancam - in tara si strainatate  (Citit de 7372 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline boga81

Re: unde ne oprim sa mancam - in tara si strainatate
« Răspuns #40 : 10.Mai.2018, 11:15:21 a.m. »
Cine e cu burgerii? :)

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline ...

« Răspuns #41 : 10.Mai.2018, 11:38:14 a.m. »
Juniorii mei sunt cu burgerii, dar mai mult cu cei făcuţi de soţia mea, că (credem că) ştim ce punem în ei. Doar de vreo 2 ori în ultimul an le-am luat burgeri din oraş. O dată de la Oro Toro, a 2-a oară de la o cârciumă aflată la baza Cetăţii din Ljubljana, care au fost mult mai gustoşi şi consistenţi. Din păcate, aripicantele de la KFC îşi fac cu regularitate intrarea în stomacurile noastre, cam o dată pe lună, MD 1 dată pe an, maxim, iar la Pizza Hut n-am fost niciodată, pentru că am lângă muncă Pizza Hot, pe care o consider a avea mult mai multă calitate (plus că îl ştiu pe patron şi pe una dintre femeile care prepară pizza).

Acuma e rândul meu să adresez o întrebare on-topic: în Alba Iulia, zona centrală, a mâncat bine (nu mult, cât gustos) vreun coleg forumist în ultimul timp? Că în weekend-ul de Rusalii se va umple Braşovul de vitezomani ( ;) shpeedy) flămânzi, aşa că voi migra 2 nopţi spre un loc liniştit, cu verdeaţă, unde nu e nici trafic, nici susp...ans.

Offline shpeedy

« Răspuns #42 : 10.Mai.2018, 11:41:47 a.m. »
Depinde de burgeri... ;-)

Mie-mi plac cam toate tipurile de sandwich-uri/burgeri, dar preferatul meu este Arrosticini, Jumatatea-mi e cu MEATic al lui Adi Hadean, iar Junior e cu cartofii prajiti/chipsii cu diferite sosuri...

@cad: vitezoman, ca vitezoman, da' mai vin si cu trenu'... ;-)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

« Răspuns #43 : 12.Mai.2018, 08:59:21 a.m. »
Vitezoman cu trenul? În România anului 2018? Nicio șansă.
Pentru @gabineg: la o oră matinală, Cerbul Carpatin în persoană.

The following users thanked this post: gabineg

Offline shpeedy

« Răspuns #44 : 12.Mai.2018, 09:50:37 a.m. »
Am citit in general de bine despre trenul Hyperion al celor de la Softrans/Softronic.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #45 : 12.Mai.2018, 02:25:39 p.m. »
Pentru @gabineg: la o oră matinală, Cerbul Carpatin în persoană.

Nu-i merge bine Cerbului: angajează ospătari.
Cat despre tren, si noi am fost ultima dată la Predeal cu trenul si a fost foarte bine. N-am prins bilete la trenul privat si-am mers cu chefere-ul.
« Ultima Modificare: 13.Mai.2018, 06:34:28 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline boga81

« Răspuns #46 : 13.Mai.2018, 12:34:52 a.m. »
Pana acum am tot incercat diversele camionete si puburi. Nr 1: switch.eat. nr.2 nici nu mai stiu... Peter burger, sau shift pub, sau vivo? Arosticini mu m-au dat pe spate. Mai am de testat circus pub si emte, despre care am auzit de bine. Burgerz nu m-au incantat

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #47 : 13.Mai.2018, 02:45:56 p.m. »
La fast food nu prea mergem. O dată pe an la MD si cam la 3 luni o găleată de aripioare de la KFC sau o shaorma cu de toate de la piata 1Mai.
Dar macar o data pe saptamana m-am invatat sa iau in caserola o mâncare gatita de la Mega Image sau Auchan (de regula complementară cu ce gătim acasa) pentru zilele in care ajung tarziu acasa.

Trimis folosind Tapatalk
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline boga81

« Răspuns #48 : 15.Mai.2018, 08:55:20 a.m. »
De anul asta