Autor Subiect: New Vitara vs SsangYong Tivoli  (Citit de 12962 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: New Vitara vs SsangYong Tivoli
« Răspuns #20 : 08.Mai.2020, 06:40:10 p.m. »
Titlul topicului trebuie modificat in "Ssang Yong Tivoli,rivalul Vitarei" ...zic si eu

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S10 negru,128GB,folosind Tapatalk

Done! :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Bobi

« Răspuns #21 : 08.Mai.2020, 06:50:29 p.m. »
Decât Tivoli mai bine Duster.

Offline enicky

« Răspuns #22 : 08.Mai.2020, 08:06:15 p.m. »

Acum depinde ce-ti doresti de la masina. Din cate imi amintesc, nici Duster n-a excelat la probele astea.
Acest Tivoli are 4*, iar garantia a venit chiar de la inceput de 100000km si 5ani.
   Le-am studiat bine la salonul auto(n-am ajuns din pacate sa fac si test) si pe Tivoli si pe Korando(am avut norocul sa mi le prezinte chiar Roxana Ciuhulescu) si principalele lor atuuri in fata lui Suzuki sunt, dupa mine, doua : tabla mi s-a parut de o calitate net superioara(dovada si greutatea) si interiorul.
   Interiorul ambelor masini mi s-a parut cald, primitor si confortabil. Si daca noi spunem "e o masina frumoasa/urata", referindu-ne binenteles la forma ei exterioara, uitam ca noi, propietarii, stam foarte putin afara, noi de fapt stam in cabina, acolo ne petrecem muuult mai mult timp decat... langa masina si deci mie mi se pare foarte important aspectul interior.
  Nu vreau sa critic interiorul masinii mele, caruia am cautat sa-i aduc unele imbunatatiri, dar coreencele sunt din alt film.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #23 : 08.Mai.2020, 10:02:51 p.m. »

La acelasi test, noul Duster se comporta catastrofal, de ala vechi nici n-are rost sa mai vorbim.
Daca urmaresti cu atentie, mai are un pic (de viteza în plus) si se rastoarna, la un moment dat roata dreapta spate este în aer!
Si n-avem ce compara, e o diferenta de câteva mii de euro între motorizari echivalente, ca sa numai vorbim de design care e net superior coreencei.

Sa ne spui când ai curajul sa încerci asa ceva..... Vitara mi se pare ca se tine bine  :good:

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline dthem

« Răspuns #24 : 08.Mai.2020, 10:21:37 p.m. »
Pfff ce blana sta Vitara in curba aia, n-am incercat niciodata, dar sunt curios.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Online ntire2000

« Răspuns #25 : 08.Mai.2020, 10:22:49 p.m. »
Fata de Duster e parfum!  :D

PS: e cu numere de HU, banuiesc ca ei au facut testul.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

« Răspuns #26 : 08.Mai.2020, 10:30:05 p.m. »
Filmuletu' e grecesc, numele publicatiei auto afisat pe steguletele de langa circuit este scris in greceste, sintaxa numarului de inmatriculare este greceasca (3 litere - 4 cifre), tot pe numar se vede scris 'GR'... Ungurii trebuie sa fi facut testu'... :D

Fara suparare, dar cautati sa fiti obiectivi - fata de alte masini, Dusteru' s-a comportat admirabil. Chiar si in comparatie cu Suzuki-urile - nu stiu cum au ratat cei de la km77 Vitara, dar puteti vedea cum s-au comportat S-Cross-ul si Jimny. In conditiile in care Duster este si mai masiva si cu centrul de greutate mai inalt fata de S-Cross, nu s-a comportat cu mult mai rau fata de acesta, oricum - datorita masei mai mari - mai bine decat Jimny (care la randul s-a descurcat foarte bine pentru ce coaja de masina este). Si - in ciuda faptului ca poate parea acelasi test (cel al grecilor cu cel al km77) - prefer sa compar comportamentul diferitelor masini testate doar prin prisma celor de la km77, intrucat deja au stabilit un etalon de testare.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
« Ultima Modificare: 08.Mai.2020, 10:46:31 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #27 : 08.Mai.2020, 10:59:57 p.m. »
La acelasi test, noul Duster se comporta catastrofal, de ala vechi nici n-are rost sa mai vorbim.
   Probabil ca-l dezavantajeaza si cei 3-4 cm in plus la garda la sol.
 Design-ul Vitarei este superior coreencei, dar, din pacate, la Vitara interiorul e sarac rau ! Il mai salveaza tableta, dar la Tivoli totul pare si este solid, incepand cu fetele de usi, care sunt in doua nuante si terminand cu bordul si volanul. Trebuie sa te urici in ea si apoi sa-ti spui parerea... Cat despre Korando, pe care il poti lua la 23-24k cu dotari decente, este peste orice Suzuki...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #28 : 08.Mai.2020, 11:04:59 p.m. »
Filmuletu' e grecesc, numele publicatiei auto afisat pe steguletele de langa circuit este scris in greceste, sintaxa numarului de inmatriculare este greceasca (3 litere - 4 cifre), tot pe numar se vede scris 'GR'... Ungurii trebuie sa fi facut testu'... :D

Da' naiba s-a uitat atent la numar (am vazut ca-s greci - ca alfabetul e inconfundabil).  :D
Pe mine m-a fermecat ce misto a facut "traseul".
Iar "sintaxa" numarului seamana izbitor cu cele ale ungurilor.
Oricum e peste Duster, chiar daca suntem un pic subiectivi, nu-i asa?!?  :fluier:

Cat despre Korando, pe care il poti lua la 23-24k cu dotari decente, este peste orice Suzuki...

...cu 7-8000 de euro.  :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #29 : 09.Mai.2020, 12:40:09 a.m. »
Citat
...cu 7-8000 de euro.
  Chiar si fara astia...