0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Pai si pt cei "mai activi", cele 124 de pagini...tot 124 inseamna , deci tot "destul de mult de parcurs"
@Ash : pe SpritMonitor ai incercat? Eventual, poti extinde cautarea si catre S-Cross, ca e acelasi motor si (aproximativ) aceeasi greutate (in fine, ce e mai mult ca greutate datorita surplusului in dimensiuni se compenseaza printr-o mai buna aerodinamica)...
.......... am mai atins zilele trecute inca un nivel de consum in Bucuresti fata de anteriorul 11% pe traseul pasaj Lujerului - Pod Grand si anume14% pe traseul Sos. Bucuresti Nord - Porsche Bucuresti Nord- Herastrau............................Cine "ofera" mai mult?
Azi am inregistrat si un consum record, e adevarat ca intr-un Bucuresti speriat de greve. La plecare de la ITP am resetat kilometrajul partial si consumul mediu. Am parcurs 8,6 km in 1 ora si 25 minute pana in Floreasca cu un consum mediu de 18,0 l . Situatia era si mai interesanta pana la intersectia Stefan cel Mare cu Barbu Vacarescu unde consumul mediu era de 20,1 l, dar cum pe Barbu Vacarescu era liber a mai scazut putin.
Eu
Inainte de inlocuirea senzorului defect, consumul mediu ajunsese la un adevarat record (calculatoru' de bord contabiliza doar benzina consumata, nu si km parcursi ):