Autor Subiect: Consum combustibil New Vitara  (Citit de 266429 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline CipV

Re: Consum combustibil New Vitara
« Răspuns #820 : 21.Mai.2016, 09:27:00 p.m. »
Ultima viteza medie aratata era de 67 km/h. Avand in vedere viteza maxima de 90, nu prea inteleg pe ce drumuri a mers, de nu a avut limita de viteza de 50 sau nu s-a oprit in coloana.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

Offline marcone

« Răspuns #821 : 22.Mai.2016, 08:05:52 a.m. »
Ultima viteza medie aratata era de 67 km/h. Avand in vedere viteza maxima de 90, nu prea inteleg pe ce drumuri a mers, de nu a avut limita de viteza de 50 sau nu s-a oprit in coloana.

Intr-o tara civilizata unde ai autostrazi iar drumurile nationale nu trec prin miljlocul localitatilor, cele din urma sunt practic pustii.

Offline enicky

« Răspuns #822 : 22.Mai.2016, 01:59:06 p.m. »
         Deci mai mult ca sigur ca traseul a fost bine stabilit, pe sosele gen DJ de la noi, care au trecut si prin localitati(dovada scaderea vitezei medii) si care in general nu au trafic intens (cum au la noi anumite DJ sau DN-uri) de camioane sau pe care se creeaza coloane ce te obliga sa mergi cu viteza redusa, depasirile fiind aproape imposibile.
    Cred ca si la noi e posibil acest test, si mergand constant cu a v a, se vor obtine consumuri sub 5%. Dovada cursa de 74 km facuta de mine (condus de sotie) cu un consum de 4,7%. Postarea
« Ultima Modificare: 22.Mai.2016, 02:08:17 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline AT

« Răspuns #823 : 22.Mai.2016, 04:45:18 p.m. »
Totusu cred ca solutia cea mai simpla o reprezinta acel modul electronic de tip "delay off" ( 47 lei).
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline valmar67

« Răspuns #824 : 22.Mai.2016, 05:31:12 p.m. »
Citat
Totusu cred ca solutia cea mai simpla o reprezinta acel modul electronic de tip "delay off" ( 47 lei).

Ce "minunatie" mai este si asta ?
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline mihaifest

« Răspuns #825 : 24.Mai.2016, 02:35:38 p.m. »
Duminica am alimentat la Petrom Baneasa, rezetat ceasul, mers pana in Balotesti si inapoi (circa 60km) consum 4,5. Mers cu 70km/h cu a 5-a. Azi imi arata 7.6 numai prin Bucuresti.Cred ca vina consumului mare este strict a primarilor nostri ca nu au un plan de mobilitate urbana si nu a vreunui producator.
  • Vitara Passion Allgrip benzina Superior White

Offline cmd77

« Răspuns #826 : 24.Mai.2016, 03:13:01 p.m. »
Duminica am alimentat la Petrom Baneasa, rezetat ceasul, mers pana in Balotesti si inapoi (circa 60km) consum 4,5. Mers cu 70km/h cu a 5-a. Azi imi arata 7.6 numai prin Bucuresti.Cred ca vina consumului mare este strict a primarilor nostri ca nu au un plan de mobilitate urbana si nu a vreunui producator.
Vitara pe hidrogen?

Sent from my Sirius Z using Tapatalk

• suz
Vitara Passion 2WD benzina Galactic Gray

Offline AT

« Răspuns #827 : 24.Mai.2016, 03:41:01 p.m. »
Pe hidrogen mai dureaza :)   Pana atunci urmeaza la rand Vitara H (Hibrid), estimare lansare 2017 :)
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline cmd77

« Răspuns #828 : 24.Mai.2016, 07:15:39 p.m. »
Pe hidrogen mai dureaza :)   Pana atunci urmeaza la rand Vitara H (Hibrid), estimare lansare 2017 :)
Ma refeream la Vitara lui Mihai ; nu menționează... Pentru diesel is valori slabe, pentru benzina sunt ok

Sent from my Sirius Z using Tapatalk
  • suz
Vitara Passion 2WD benzina Galactic Gray

Offline bogdan.costea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Cluj
« Răspuns #829 : 24.Mai.2016, 08:30:38 p.m. »
Vineri am intrat si eu in posesia unui Vitara 1.6 Benzina Spirit si am mers ceva km cu el. Consumul meu pe traseul Valcea (undeva la tara la 70km de valcea spre craiova) pana la cluj, venit pe valea jiului cu zone de urcat-coborat si serpetine + ceva autostrada am scos un consum mediu pt cb de 6%.

O sa mai revin cu statistici dupa ce o mai plimb
  • Suzuki Vitara Spirit 2016 1.6 Benzina