0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Tocmai am sosit dintr-o excursieMi se pare cam mult. Voi ce spuneti?
Dc vrei sa stii tot istoricul de consum si nu numai, decat sa notezi, mai bine incearca www.spritmonitor.de
Ma uit la topicul reincensamant si imi dau seama ca tot mai multi isi cumpara Vitara. E foarte ok acest aspect....dar ar fii si mai ok daca s-ar umple si acest topic despre consum...bineinteles cu noile masini Va invit sa ne impartasiti experientele voastre referitoare la consum. Poate in felul acesta putem descoperi si analiza anumite probleme.
@yeti stiu ca ziceai de consum mai mare si pe site-ul ala vad ca ai o medie de 6.8 care este una normala zic eu dacă mergi preponderent urban si afara nu mergi constant cu mai mult de 120... Posibil ca atunci cand spuneai de consumul la drum intins o parte din vina sa o aibă si anvelopele tale care sunt all season si care cu siguranta nu sunt la fel de economice ca si unele dedicate de vara
Eu mi-am făcut un fișier Excel în care scriu toate alimentarile cu carburant ale mașinii de la achiziție, prețul unitar, kilometrajul și traseul parcurs intre alimentari. Vin cu bonul de la benzinarie și introduc datele. Prelucrarea statistica e apoi un fleac.