Autor Subiect: Consum combustibil New Vitara  (Citit de 266294 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ambmihai

Re: Consum combustibil New Vitara
« Răspuns #1660 : 06.Feb.2019, 09:45:25 p.m. »
ii speriati pe cei care vor sa-si ia vitara...
ati mers 100 de km pentru a raporta consum de 13% ??!!
da,pe vreme nasoala creste consumul si la mine dar nu am parcurs 100 de km ca sa pot afirma un consum real.
la cei peste 40000 km parcursi in 2 ani nu am avut consum mai mare de 7.8 si asta numai la mers in coloana,ore de varf etc.
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline ntire2000

« Răspuns #1661 : 06.Feb.2019, 09:57:54 p.m. »
Cine are acum cel mai mare consum afisat pe bord?
Luam in calcul doar consumurile "serioase" peste 10% 😁
13,17 la pompa 12,4 pe bord
Da careva mai mult?

ca sa mai glumim un pic, sigur n-ai plecat cu frâna de mâna trasa?
eu sunt un tip care conduce sportiv si înca nu am reusit o medie de peste 10%, tot 7.8-8.5 am scos.
e drept ca înca n-am facut mia de km.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Ruhestand

« Răspuns #1662 : 06.Feb.2019, 10:38:26 p.m. »
@ambmihai uite ca eu am scos la pompa, pe un plin, 400km parcursi numai in Bucuresti consum de 10,5%. Doar ca eu chiar nu ma plang. Am dat 21500e pe masina...4x4...AT...motor turbo...cu mod "Sport"...am de gand sa ma bucur de masina profitand la maxim de ea.
  • Suzuki Vitara S

Offline enicky

« Răspuns #1663 : 06.Feb.2019, 10:50:57 p.m. »
 @Lerua07  in Bucuresti, pe vreme nasoala de iarna daca pleci din Militari la 7,30(dimineata), deja in Berceni ii dai foc !
   Nu speriem pe nimeni cu (,) consumul masinii, asta este Bucurestiul, iar criteriul de baza in alegerea unei masini/marca/model nu trebuie sa fie consumul acesteia.
Daca asta este factorul determinant(consumul de conbustibil), eu recomand folosirea transportului in comun.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

« Răspuns #1664 : 06.Feb.2019, 11:50:13 p.m. »
Asta cam asa este. De asta, de vreo 6-7 ani, mi-e sila sa mai vin in Buc cu masina si fac acest lucru numai cand nu am de ales.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Auctor

« Răspuns #1665 : 07.Feb.2019, 01:56:12 a.m. »
@Lerua07  in Bucuresti, pe vreme nasoala de iarna daca pleci din Militari la 7,30(dimineata), deja in Berceni ii dai foc !
   Nu speriem pe nimeni cu (,) consumul masinii, asta este Bucurestiul, iar criteriul de baza in alegerea unei masini/marca/model nu trebuie sa fie consumul acesteia.
Daca asta este factorul determinant(consumul de conbustibil), eu recomand folosirea transportului in comun.

Sfatul tau este neavizat. Mie imi convine mai mult sa merg cu Ignis-ul in oras decat cu transportul in comun.
Avantaje: consum de 5.5 urban, maxim si ajung de 2 ori mai repede decat cu STB/RATB la orele la care am nevoie.
:D

In rest,  repet intrebarea: Cineva cu o Vitara 1.0 Booster si cutie automata (nu neaparat 4x4 ca e inutil pt mine) ???
  • IGNIS
Brainstorming...the...
IGNIS Log

Offline shpeedy

« Răspuns #1666 : 07.Feb.2019, 06:31:36 a.m. »
E o chestie de preferinte, @Auctor...

Eu nu mai gasesc vreun fun in a stationa in traficul bucurestean - si crede-ma ca nu consumul este cel care dicteaza in situatia mea (cu asta n-am o problema, chiar daca iarna, cu drumuri de 2-3km devine similar unui V6), ci haosul si marlania/grobianismul din trafic. Asa ca mai bine citesc o carte in metrou/tramvai...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: ambmihai

Offline enicky

« Răspuns #1667 : 07.Feb.2019, 09:34:14 a.m. »
Sfatul tau este neavizat.
......In rest,  repet intrebarea: Cineva cu o Vitara 1.0 Booster si cutie automata (nu neaparat 4x4 ca e inutil pt mine) ???
     Neavizat, dar bag seama ca nu te intereseaza consumul!(la 5,5 ar fi culmea!) :)
Si la urma-urmei, daca ai transportul in comun aproape/facil si pe vreme uscata(chiar si rece!) de ce sa nu-l folosesti.

Intrebarea o  repeti, dar inca n-a aparut un user cu acest tip de motor...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline McLeod

« Răspuns #1668 : 07.Feb.2019, 10:53:22 a.m. »
Consumul din ultima vacanta in aroximativ 4000km, in mare parte autostrada, masina plina, 4 persoane si portbagaj deasupra, consum 8%. La ducere conditii de vant puternic/ploaie/zapada - aproape tot drumul(8.4l/100 consumul cand am ajuns, a scazut la intoarcere ,cand conditiile au fost ok).
  • Suzuki Vitara, AllGrip, AT, 1.6 Benzina

Offline Catalln

« Răspuns #1669 : 07.Feb.2019, 09:24:02 p.m. »
@ntire2000 ... sigur nu, ca nu prea plecam de pe loc la mine tine bine😁 o trag de fiecare data.

@ambmihai ... se sperie "analfabeți funcționali" în materie de bibiuri.
Am puțin peste 30k, fac de fiecare data plinul, de regula când mai am 40-50% în rezervor, dacă erai atent la semnătura media e 8,8 acum, iar condițiile în care am depășit așteptările... unora... le-am prezentat.

PS 5,5% în urban, indiferent de urbe e făcut cu transportul în comun?  :pardon: :D  :inteligent:
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: ambmihai