Autor Subiect: Consum combustibil New Vitara  (Citit de 266321 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cristian Iulian

Re: Consum combustibil New Vitara
« Răspuns #1510 : 05.Apr.2018, 09:10:29 p.m. »
Mediile afisate sunt de la ultima resetare a acestora...deci probabil de la "nastere" in cazul tau.
Masina nu reseteaza automat la realimentare, trebuie sa faci tu asta cand si daca doresti.

Asta ma bucura, multumesc. Atunci, cred ca la 300 km extraurban si restul de 200 urban e un consum bun pentru mine cel de 6.6.

Iar de resetat, nu mi-am prins urechile pe acolo inca.
  • Vitara S 1.4, Allgrip, MT, Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline jupanul1

« Răspuns #1511 : 05.Apr.2018, 09:12:21 p.m. »
Masina nu reseteaza automat la realimentare, trebuie sa faci tu asta cand si daca doresti.

Pardon?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1512 : 05.Apr.2018, 09:29:21 p.m. »
RTFM :D

Offline toma

« Răspuns #1513 : 05.Apr.2018, 09:35:35 p.m. »
Poate nu stiu eu sa folosesc CB... niciodata pana acum nu s-a resetat dupa ce am deschis clapeta de la rezervor (adica sa inteleaga masina ca am alimentat).  :dknw:

Mereu am resetat tinand apasat lung batul din dreapta in timp ce afisa consumul mediu. Asta mi-a creat inclusiv frustrari:  din cauza ca eu tin de obicei CB cu afisarea consumului mediu cand mai vreau sa intru in meniu pentru una alta uit sa apas intai scurt pentru a cicla display-ul pana la pozitia in care nu arata nimic si apas direct lung. Evident dupa ce ies din meniu ma trezesc si cu consumul mediu resetat.

Jupane, la tine se comporta altfel? E drept ca nu m-am omorat cu citirea manualului legat de functionarea CB, asa ca poate mi-au scapat chestii importante sau anumite setari.

@rexkrokiDAU asa este  :D doar ca eu ma ghidez dupa principiul: cand orice ai incercat esueaza, citeste manualul  :fluier:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline jupanul1

« Răspuns #1514 : 05.Apr.2018, 09:37:31 p.m. »
Ai în setările CB opțiunea de resetare la alimentare. Merge însă doar dacă faci plinul.

Bine.. zice și la manual ce și cum. Viteza medie nu se poate reseta decât manual.

Offline toma

« Răspuns #1515 : 05.Apr.2018, 09:40:57 p.m. »
@jupanul1 o sa iau la puricat capitolul din manual pentru CB.

Oare cum stie ca ai facut plinul?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline jupanul1

« Răspuns #1516 : 05.Apr.2018, 09:42:39 p.m. »
La manual zice că dacă pui puțin combustibil e posibil să nu se prindă că ai realimentat și să nu reseteze statistica. La mine a mers doar când am făcut plinul. Dacă am pus mai puțin, gen 10-20l, nu am sesizat să reseteze.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1517 : 05.Apr.2018, 10:04:20 p.m. »
În plus există (cel puțin la S-Cross am avut) și opțiunea să se reseteze consumul atunci când resetezi kilometrajul parțial. :)

Offline ManuP

« Răspuns #1518 : 07.Apr.2018, 01:38:45 a.m. »
Dap, eu asa il am setat - se reseteaza consumul cand resetez zilierul A. Ar trebui sa fie la fel si la Vitara
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline ariciul

« Răspuns #1519 : 07.Apr.2018, 03:08:04 p.m. »
Eu de cand am luat masina am setat sa se reseteze consumul la alimentare si cum eu numai plin fac (pt ca imi e cel mai comod) nu a mai trebuit sa-l resetez eu niciodata!
Si asa cand din plec din benzinarie resetez numai trip-ul fiindca viteza medie nu mai are nici o relevanta atata timp cat conduc mai mult in oras.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip