0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Bun, și care e legătura cu topicul acesta?
.........consumul mediu nu a sarit de 6,5 si am mers si sport si pe autostrada cu 140 si pante de 21%(munte unde 11km se fac in 30 min)in concluzie atat imi indica pe bord.Am resetat la 10000km si vad ca nu se modifica.
Citat din: CipV din 02.Dec.2017, 09:35:27 a.m.In oras stau pe consum de 8,5 in medie si merg in general numai la ore de varf, fara accelerari inutile.Salut,Si bine v-am gasit!Te rog sa ma lamuresti ce inseamna "fara accelerari inutile"Am avut un SX4 1,6 VVT 4x4 si iarna numai in Bucuresti nu sarea de 8,5 l/suta in conditiile in care conduceam destul de mult laturatii de 4000.Acum stiu ca motorul aspirat este mai putin gurmand dar din ceea ce citesc aici pe forum se pare ca sunt diferente mari de consum intre cele 2 motoare.Intreb acest lucru pentru ca studiez posibilitatea achizitionarii unei Vitara si nu sunt inca hotarat daca va fi benzinarul turbo sau dieselul.Masina nu va iesi afara din Bucuresti decat o data pe saptamana cand merg la pescuit deci pun si intrebarea posesorilor de diesel care merg mult in Buc daca au avut probleme cu EGR.Acuma costurile totale cu dieselul la km putini sunt mai mari decat cu benzinarele insa momentul motoarelor diesel ma incanta mai mult si banii aruncati la benzinarie pe consumuri mari ma enerveaza. Daca obtine cineva cu motor 1,4 T allgrip AT consumuri in Buc de 8,5 as fi recunoscator sa posteze aici.Multumesc.
In oras stau pe consum de 8,5 in medie si merg in general numai la ore de varf, fara accelerari inutile.