0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Magicule, eu iti inteleg frustrarea, caci motorul 1.4T nu este unul economic, nici la Suzuki, nici la Opel. Dar trebuie sa infruntam realitatea, motorul Suzuki de 1.6 aspirat este o binecuvantare dpdv al consumului. L-am avut, stiu cum a fost si d'aia imi vine sa-mi dau "ban" pe acest thread ca sa nu mai citesc cifrele halucinant de mici si realiste ce le posteaza colegii
Zice cineva ca a mers cu 160 si a consumat masina 6%? Sa fim seriosi, in jocuri poate.
Hai sa zic si eu... azi dupa ce am alimentat(oras Constanta...dupa ce au plecat turistii)... am resetat consumul si am avut in primi 20 km 16%.Dupa inca 20 km am ajuns la 11.5%.... Deci ca sa nu mai credem in zane bune ale consumului si mambo jambo Suzuki care consuma putin(de la 6.4 spre 16 e calatorie incredibil de lunga)....NU consuma putin...in Oras. Depinde pt ce o iei...poate o folosesti doar la vale in afara orasului...atunci esti ZEN. In fine pt toti membri de aici care vor sa creasca vanzarile Suzuki prin minciuna...le urez doar atat ....Nu mai mintiti poporul cu televizorul:)... Masina consuma putin doar inpinsa sau la vale.