Autor Subiect: Becuri Philips  (Citit de 27783 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline radu-sx4

• Full Member
  • Mesaje postate: 198
  • Gen: Bărbat
  • EX-SX
Re: Becuri Philips
« Răspuns #80 : 16.Iun.2009, 06:52:25 p.m. »
 :good: abia astept sa vii pe la noi

Offline Silfax

« Răspuns #81 : 17.Iun.2009, 06:15:18 p.m. »
de abia astept sa vin in IS sa facem o comparatie live la becuri ca sa nu ne mai trimitem unul pe altul sa ne inspectam singuri becurile  :notlst:

...vii in Iasi, bem un vin la Bolta Rece si apoi ne uitam unul in farurile celuilalt , iar daca nu vom fi multumiti de rezultat, mai comandam un rand :D!
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline ciprig

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
  • SX4 1.6 GS 4WD
OSRAM Nightbreaker
« Răspuns #82 : 17.Iun.2009, 10:04:14 p.m. »
Nu eram foarte decis intre OSRAM si Philips pana la urma am luat OSRAM la un pret foarte bun OSRAM Nightbreaker cu 70RON mult mai mic fata de ce am gasit in Cluj Philips.
Specificatii http://www.osram.co.uk/osram_com/Consumer/Automotive_Lighting/Products/Headlights/NIGHT_BREAKER/index.html  90% 35m bla bla... ideea e ca se vad mai bine stiu din experienta de pe vechea masina unde am avut OSRAM Silverstar.
Le-am montat pe rand sa vad diferenta de pe o parte pe alta, era inca lumina afara da si asha se vedea ca erau mai puternice si o idee mai albe.

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
« Răspuns #83 : 17.Iun.2009, 11:22:34 p.m. »
Bai oameni, avand in vedere ca nu m-a injurat nimeni pana acum inseamna ca nu chiorasc. Acum depinde, daca esti intr-o masina sport, iar fundul practic iti sta pe asfalt e posibil sa te jeneze nitel, insa probabil ca o calci tare ca sa treci de mine  :P
Pai daca nu ridici oglinda n-ai nici o sansa sa vezi mai bine, ci doar mai intens. Pana si la Logan bateau farurile mai bine din fabrica decat la SX4 si alora nu a trebuit sa le schimb becurile.
Si mai e o treaba cu ala de pe contrasens. Din experienta vorbesc ca nu te uiti in becurile celui de pe contrasens, ci te uiti pe sensul tau la cum matura farurile lui partea ta. In felul asta te ajuti foarte mult si poti sa vezi multe obstacole mai usor.
« Ultima Modificare: 17.Iun.2009, 11:28:53 p.m. de emanu900 »
SX4 1.5 SE

Offline dan radu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • SX4 4WD GS 1.6 benzina
« Răspuns #84 : 26.Iun.2009, 11:37:48 a.m. »
am pus Vision Plus de la Philips.. si nu am sezizat o diferenta prea mare..

Offline ASZ

« Răspuns #85 : 26.Iun.2009, 05:05:21 p.m. »
am pus Vision Plus de la Philips.. si nu am sezizat o diferenta prea mare..
Idem :(

Offline Silfax

« Răspuns #86 : 04.Iul.2009, 06:42:55 p.m. »
Am schimbat saptamana trecuta beacele originale cu Phillips Vision Plus si se observa o imbunatatire a nivelului de iluminare.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Lightspit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #87 : 17.Ian.2010, 11:59:21 a.m. »
Un bec halogen are performante bune cam 2 ani de zile pana incepe sa i se vada deteriorarea performantelor. Cred ca si daca schimbai cu alte halogene noname noi si tot ai fi vazut o schimbare :).

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #88 : 17.Ian.2010, 09:07:04 p.m. »
Daca tot e dezbatere, sa ma bag si eu in seama un piculet...
De la bun inceput am fost nemultumit de faruri, mai ales pe faza de intilnire.Am schimbat opaiturile originale cu niste philipsuri, nu cele mai scumpe si a fost doar putin mai bine, pe faza scurta.
In cele din urma am reusit sa ridic farurile de ceata, ulterior le-am verificat in service-ul unui prieten, sa bata cat faza scurta - e ceva mai bine acum. Drept e ca la masina mea din 2007, proiectoarele de ceata luminau 3 metri in fata masinii; la masina lui Laurentiu, care e din 2009, cred, proiectoarele de ceata bat cum trebuie, aproximativ cum bat ale mele dupa ce am pus cricurile pe ele...
Insa, nu ca e loc de mai bine, ci trebuie sa gasesc o solutie sa vad dreacu' cum trebuie pe faza de intilniri romantice, sa nu fac vreun stop cardiac confundind vreo baba peste care dau cu masina cu nasoala aia de Beyonce !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #89 : 27.Ian.2010, 07:14:00 p.m. »
   Am schimbat si eu becurile stock cu unele Osram Nightbreaker (erau mai ieftine decat Philipsurile NightVision) si se simte o imbunatatire, dar nu va asteptati la miracole. Am aproximat ca mareste distanta luminii cu 10-20 m max iar pe faza lunga sunt impecabile. Lumina este alba .

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D