0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Becurile cu halogen sunt becuri incandescente, in care emisia de fotoni e cauzata de excitarea electronilor din filament (care e o sarma, adica un metal in stare de agregare solida), pe cand la becurile cu xenon emisia de fotoni e cauzata de excitarea electronilor din xenon (care e gaz, ca d'aia le zice lampi cu descarcare in gaz).
Strict din punct de vedere al vizibilitatii si al randamentului (a se citi lumina produsa/curent consumat), becul xenon este peste becul halogen in mod cert. Sunt sigur ca are si dezavantaje la fel de mari (pe care inca incerc sa le aflu) pentru ca altfel , la ora asta ar fi fost in productie de serie pe toate masinile.
Cumva faceti publicitate le panaramele alea de becuri??? (nu ca ce am eu ar fi mai breaz...dar oricum e peste asteptari)... sau oamenii nu pot sa vorbeasca despre orice element de iluminat aici??? Daca e rost de discutie atunci faceti un sondaj si in ceea ce priveste gradul de multumire a celor care au montat becuri philips....ca sa fie fair-play....eu am pus extreme power si in afara de o cerstere cat de cat mai buna a gradului de iluminare, cam tot nemultumit am ramas....