Autor Subiect: Becuri Philips  (Citit de 27782 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adir

Re: Becuri Philips
« Răspuns #100 : 15.Iul.2010, 01:19:37 a.m. »
Sa stii ca nu esti singurul care a observat acest comportament atat de precis al becurilor Philips....
  • SX4

Offline Sakura77

« Răspuns #101 : 13.Feb.2011, 07:35:15 p.m. »
eu am Philips X-Treme Power de circa un an si deocamdata  :D , nu s-a ars nici-unul, (le folosesc aproape non-stop inclusiv mers prin oras)
cind se vor arde voi opta pentru xenon
diferenta chiar se cunoaste fata de cele originale
la vremea respectiva le-am cumparat din carrefour la 40  ron bucata ( am luat 3- unul de rezerva  :D , sper sa nu fie nevoie sa il schimb curind)
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14541
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #102 : 14.Feb.2011, 09:04:24 a.m. »
De aceea sustin ca Philips este un colos in domeniul tehnologiei.
Am montat 4 becuri de aceasta marca in lustra din sufragerie.S-au ars la interval foarte mic unul dupa altul.
Montez 3 spoturi Philips in lustra din bucatarie. S-au ars toate in 2-3 zile.
Imi dau seama cat de riguros este verificata atat calitatea aliajului pt. filamente, diametrul acestuia, toate detaliile ce contribuie la o uzura atat de echilibrata DAR SI PREMATURA (comparativ cu alte marci) a becurilor fabricate de sus numitii. ;-)

Poate au montat un timer  =)). Daca nu se ard, nu cumperi altele si atunci dau faliment, cum era sa pateasca Michelin acum reo 15-20 ani cand a scos pe piata pneuri care se uzau foarte greu. :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline BXXENL

« Răspuns #103 : 14.Feb.2011, 09:13:24 a.m. »
Eu mi-am spalat bine farurile la smart si cand am iesit cu ea nu mi-a venit sa cred ce diferenta era. Apoi am ajuns acasa si m-am urcat in suzuki, si cu farurile murdare batea MULT mult mai bine. Pata de lumina puternica, demarcata clar, bate departe, etc. Tot ce-ti poti dori. Nu sunt convins ca daca puneti xenon in oglinda o sa se vada mai bine, mi-e ca o sa apara tot felul de reflexii ciudate, si nu vor mai bate uniform pe sosea. Sa nu mai vorbim de orbit ceilalti participanti.

• SX4 1.5
Alex

Offline ASZ

« Răspuns #104 : 30.Oct.2015, 08:23:50 a.m. »
Dupa cca 1 an mi s-a ars si mie unul din becurile Philips Xtreme Power +100. Am mai avut unul de rezerva, pe care l-am montat, insa am nevoie de un set de rezerva si dupa ce am citit pe forum, pare ca o alegere mai buna ar fi Osram Night Breaker. Ce parere aveti sa fie Osram sau Philips ?  Sau aveti alta sugestie mai buna ?
Avand in vedere faptul ca Philipsurile nu m-au dat pe spate ... parca as incerca si varianta Osram.

Offline BXXENL

« Răspuns #105 : 30.Oct.2015, 08:46:17 a.m. »
Osramurile se ard la fel de repede, dupa un an mi s-a ars si mie unlimited plus-ul de pe stanga si la cateva saptamani cel de pe dreapta. Eu o sa pun becuri +30 sau normale de acum, fara astea extreme. De ex narva range 50+ inca lumineaza bine mersi dupa 2 ani jumate.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Mishu33

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • Gen: Bărbat
  • SX4 1.6 GS 4WD 2011..un an bun :)
« Răspuns #106 : 06.Nov.2015, 05:19:06 p.m. »
Eu avut Philips Night Breaker, fix la un an, in acelasi moment ambele s-au ars....le-a sunat  :ceas: deodata. Stranie "coincidenta"  :inteligent:
He who asks a question is a fool for a minute; he who does not remains a fool forever.

Offline bogdannicola

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #107 : 18.Nov.2015, 11:22:30 p.m. »
bune sa va fie drumurile.

am si eu o intrebare legat de reglajul faruruilor :

- unde se gaseste piesa care controleaza miscarea farului pe orizontala stanga-dreapta ? ( ca reglajul sus-jos , pe verticala se face prin surubul imbus alb vizibil langa far ) .

intreb acest lucru intrucat as dori sa imi reglez farurile conform urmatorului clip de pe youtube :
   .

astept raspunsurile dvs.

va multumesc.

Offline bogdannicola

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #108 : 14.Dec.2015, 09:40:13 p.m. »
prin amabilitatea colegului LeonardSZK aici este raspunsul :

http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-suzuki-sx4/intrebare-pentru-cunoscatori/

:pardon:

Offline Laurentiu

« Răspuns #109 : 22.Dec.2015, 08:51:25 p.m. »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!