M-am convins si eu de puterea scazuta a becurilor cu care a venit echipata masina, asa ca de o saptamana bantui net-ul in cautarea de informatii (nu-mi place sa iau .. si apoi sa ma intreb daca am facut bine
... sau puteam alege mai bine), iar dupa ce am citit o caruta de informatii, am ajuns la concluzia ca din punct de vedere al duratei de exploatare, al performantelor si nu in ultimul rand al pretului, investitia merita facuta in modelul Power2night (
http://philips-shop.ro/details/BECFARH4POWER2NIGHTblister2buc-7267.htm).
Eram decis sa le cumpar de la Ciclop (Cluj), insa intre timp am dat vacanta de 1 mai din Bulgaria, pe o minivacanta de 4 zile la Hajduszoboszlo, la 20 km de Debrecen, unde intre timp am programat masina si pentru o verificare/corectare de greieri (am schimbat ceva e-mailuri cu dealerul de acolo). Foarte posibil sa schimb becurile direct la ei (poate le gasesc chiar mai ieftine in Ungaria) si totodata sa vad pretul accesoriilor pe care mi le doresc: aparatori de noroi flexibile, bandouri protectie fata+spate, banda de protectia la usa de la portbagaj si plasa laterala din portbagaj.