Autor Subiect: Becuri Philips  (Citit de 27786 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Becuri Philips
« : 22.Apr.2009, 05:42:02 p.m. »
M-am convins si eu de puterea scazuta a becurilor cu care a venit echipata masina, asa ca de o saptamana bantui net-ul in cautarea de informatii (nu-mi place sa iau .. si apoi sa ma intreb daca am facut bine :) ... sau puteam alege mai bine), iar dupa ce am citit o caruta de informatii, am ajuns la concluzia ca din punct de vedere al duratei de exploatare, al performantelor si nu in ultimul rand al pretului, investitia merita facuta in modelul Power2night (http://philips-shop.ro/details/BECFARH4POWER2NIGHTblister2buc-7267.htm).
Eram decis sa le cumpar de la Ciclop (Cluj), insa intre timp am dat vacanta de 1 mai din Bulgaria, pe o minivacanta de 4 zile la Hajduszoboszlo, la 20 km de Debrecen, unde intre timp am programat masina si pentru o verificare/corectare de greieri (am schimbat ceva e-mailuri cu dealerul de acolo). Foarte posibil sa schimb becurile direct la ei (poate le gasesc chiar mai ieftine in Ungaria) si totodata sa vad pretul accesoriilor pe care mi le doresc: aparatori de noroi flexibile, bandouri protectie fata+spate, banda de protectia la usa de la portbagaj si plasa laterala din portbagaj.

Offline rexkrokiDAU

Re: Becuri Philips
« Răspuns #1 : 22.Apr.2009, 06:26:03 p.m. »
concediu placut si bafta cu becurile... sa ne spui neaparat cum a fost la dealerul din Ungaria...

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 22.Apr.2009, 07:01:18 p.m. »
Poate revi si cu un topic despre Hajduszoboszlo. Am auzit ca-i faina zona.
Numai bine,
Cristi
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ASZ

« Răspuns #3 : 22.Apr.2009, 11:37:17 p.m. »
Am uitat ceva important: sa aducem discutia inapoi pe subiect :) ...
Din ce am vazut acele Philipsuri par cele mai ok (lumina +50% ... sau cat o fi real .. durata de exploatare mai mare - decat BlueVision .. care din ce  am citit, se pare ca se ard la cca 6-8 luni... cam ca si X-Treme Power... si pret rezonabil ~ 70 lei/set)
Aveti si alte variante/idei ? (Osram SilverStar ... am citit ca sunt slabute .. iar altele nu am mai cautat)

Si totusi .. sa fie aceste Philips Power2night raspunsul la problema mea/noastra cu iluminatul slab pe faza scurta ?

Offline hugbear

« Răspuns #4 : 23.Apr.2009, 12:50:09 a.m. »
Am uitat ceva important: sa aducem discutia inapoi pe subiect :) ...
Discutia despre Hajduszoboszlo s-a mutat aici
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

PTR

• Vizitator
« Răspuns #5 : 23.Apr.2009, 08:39:21 a.m. »
 Poate ar fi bine sa reglati intr-un service pozitia farurilor inainte de a schimba becurile. Cel putin la Swift erau un pic sub linia ideala.

Offline ASZ

« Răspuns #6 : 23.Apr.2009, 12:08:24 p.m. »
S-a facut, pentru ca in urma unui eveniment neplacut,  mi s-a schimbat farul dreapta .. si s-a facut reglajul la amebele faruri.
Rezultatul: am ceva lumina  ... insa imi doresc mai multa .. in limitele legale .. si fara o investitie majora, gen xenoane.
« Ultima Modificare: 25.Apr.2009, 09:31:21 p.m. de hugbear »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #7 : 23.Apr.2009, 12:35:16 p.m. »
De unde putem afla care sunt limitele legale?

Offline ASZ

« Răspuns #8 : 23.Apr.2009, 01:12:59 p.m. »
De ce ai vrea asta ? (adica sa vezi lege legata de asa ceva ... ai bec care sa nu respecte legea / cererile producatorului .. sau care se vinde pe sub mana ? :) )
Imi doresc sa inlocuiesc bec-ul din dotarea standard a masinii, cu unul care respecta parametrii solicitati de catre cartea tehnica: H4 cu 55W. In plus becul pe care-l doresc se vinde in magazine specializate si respecta cererile specificate de producatorul masinii. Asta inteleg eu prin ce am scris mai sus  :)
« Ultima Modificare: 25.Apr.2009, 09:32:11 p.m. de hugbear »

Offline B90SWT

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #9 : 27.Apr.2009, 11:17:30 p.m. »
salutare. eu am luat philips extreme power si se cunoaste diferenta. deja am o lumina mult mai alba. daca va luati becuri de acest gen recomand sa schimbati si becurile de la pozitie cu cele blue vision. vor avea aceeasi "nuanta" . e pacat sa ai pozitii galbui si faruri albe.
QQ  1.6 CVT   360