Autor Subiect: Si New Vitara poate fi mai inalt...  (Citit de 57948 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Si New Vitara poate fi mai inalt...
« Răspuns #210 : 16.Sep.2021, 12:35:36 p.m. »
. Nu i bai , daca nu pot gasi ajutor pe forumul dedicat masinii mele gasesc in alta parte. Mersi  :good:
Nu-ntelege gresit, ca nu-ti ofera nimeni ajutor, eu chiar asa am procedat le-am dat mail cu marca si an de fabricatie, Vitara 2015 negasind-o pe site-ul lor, iar ei m-au sunat si mi-au spus ca au un model bun ptr. Vitara si S-Cross.
    Tot ei mi-au spus cum sa fac si plata, 2000lei, si asa le-am comandat.
Altceva nu stiu ce sa-ti mai spun legat de  comanda si pret.
     Arcurile le monteaza orice service , dar trebuie sa faci si geometria dupa montaj.
Alte neclaritati daca ai, ne mai intrebi. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Myhay

« Răspuns #211 : 16.Sep.2021, 12:41:38 p.m. »
Ma interesa codul piesei sau modelul tocmai ca sa fiu sigur cand intreb la ei sa se “pupe” treaba. Dar mi l a oferit colegul @dthem. O sa citesc si din urma cand am timp. Multumesc
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #212 : 16.Sep.2021, 12:56:35 p.m. »
    La momentul respectiv eu n-am avut niciun cod, datele masinii(model+an) sunt relevante, la un cod se poate pierde/gresii o cifra, situatie  care poate genera o eroare cu costuri mari(platesti degeaba inlocuirea la service, unde se constata ca nu sunt bune, apoi retur la firma, s.a) asa ca eu recomand exact cum se procedeaza pe site-urle de vanzari piese auto, adica: marca, model, an si eventual VIN.
     Dar fiecare face cum crede...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: gabineg

Offline Myhay

« Răspuns #213 : 16.Sep.2021, 01:52:50 p.m. »
Inteleg ce spui dar asa se poate gresi si la datele masinii. Oriunde si oricum se poate gresi daca o luam asa. Oricum , ideea nu era sa comand direct dupa cod ci dupa ce luam piesa comparam ce cod am cu ce e pe cutie. Sau inainte sa ajunga piesa la mine le cer sa mi spuna si compar. La asta ma refeream
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #214 : 16.Sep.2021, 07:57:57 p.m. »
   Nu e cazul sa ai teama asta, eu ii vad profesionisti si doar nu vei fi tu cel ma ghinionist sa greseasca la tine!  :)
     Momentan n-am acces la factura, unde scrie codul, ca-ti faceam o poza, pt.ca nu-mi amintesc sa scrie pe cutie.
    Ai incredere si va fi bine.  >:D<

Offline Myhay

« Răspuns #215 : 16.Sep.2021, 08:10:22 p.m. »
Da nu e problema. Am vazut ca sunt albastre arcurile , se observa usor , sper sa nu se lege aia de la service de garantie.

Online ntire2000

« Răspuns #216 : 16.Sep.2021, 08:18:36 p.m. »
Culoarea se "rezolva" usor....  :D

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Myhay

Offline Myhay

« Răspuns #217 : 16.Sep.2021, 08:21:57 p.m. »
 =)) =))  Foarte tare

Offline enicky

« Răspuns #218 : 17.Iun.2023, 03:36:42 p.m. »
Buna,

Nu am stat sa verific celelate 100 de pagini ca sa vad daca a mai publicat cineva vreun document, asa ca am sa atasez eu aici cateva datate 2023, si las si linkurile de unde le-am tras:
- https://mad-automotive.com/documents/TU-026143.pdf
- https://mad-automotive.com/static/docs/TUV_certificate_MAD_Holding_B.V._-_International_Road_Traffic_Legislation.pdf

Drumuri faine si fara incidente!
   Cred ca e bine sa fie si aici !
P.S. Multumiri colegului @trl !

Offline adix

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Bucuresti
« Răspuns #219 : 26.Sep.2023, 06:43:01 p.m. »
Salut,

Pentru cei cu upgrade la arcuri MAD.... ati montat amortizoare stock si duce ce s-au uzat cele originale? Sau altele cu o cursa mai lunga?

Mersi
  • Vitara Passion Allgrip MT