Autor Subiect: Cotiera  (Citit de 64176 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Cotiera
« Răspuns #280 : 02.Mar.2022, 10:16:15 a.m. »

Offline Blacklite

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Negrești-Oaș, Satu Mare
« Răspuns #281 : 02.Mar.2022, 10:16:47 a.m. »
Multumesc, dar vreau originala.
  • Suzuki Grand Vitara 2 Facelift 2013

Offline enicky

« Răspuns #282 : 02.Mar.2022, 12:56:16 p.m. »
   Si eu tot fara cotiera am luat-o, comandata+montat 1000lei in 2015. De atunci am mai demontat-o de doua ori si nu se demonteaza nimic separat. gen suport, probabil ca este componenta a cotierei si nu se gaseste separat.
  Radacini-piese-auto mai este o varianta, dar preturile la accesorii originale sunt f.mari, asa mi s-a parut si mie atunci, dar a facut toti banii.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Baloi

« Răspuns #283 : 06.Iul.2023, 09:01:37 p.m. »
Salutare, de cateva zile sunt fericitul posesor al unui Vitara 2023 Cool. As vrea sa i montez o cotiera second hand dar nu stiu daca cele de Anglia se potrivesc. Cea de pe care vreau sa o achizitionez este din anul 2017.Va multumesc pt raspunsuri.
  • Suzuki Vitara 2023

Online ntire2000

« Răspuns #284 : 07.Iul.2023, 07:34:58 p.m. »
Din cât stiu eu cotiera nu are nimic asimetric, e la fel pe ambele parti (cel putin la a mea - Vitara Passion 2019).
In concluzie, ar trebui sa se potriveasca....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #285 : 08.Iul.2023, 06:31:46 p.m. »
    Este evident ca n-avea cum sa existe un topic "cotiera anglia", din mai multe motive pe care n-are sens sa le insir, dar mai ales ca aceasta piesa se poate lua si noua, dar si AM tot noua, iar info sunt.
    Ca unul care si-a montat cotiera dupa ce am cumparat masina, nu vad de ce ar depinde pe ce parte este volanul. Eu as prefera una aftermarket noua, decat una originala sh.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Baloi

« Răspuns #286 : 10.Iul.2023, 08:57:17 p.m. »
Iti multumesc pt raspuns, prefer sa montez una originala chiar second hand, cat despre partea cu volanul ai sa ramai surprins la cate masini nu poti monta o cotiera de Anglia si crede ma ca am montat cateva la viata mea, una din probleme fiind frana de mana dar mai sunt si altele.Am citit si aproape tot despre cotiera dar la magazinul prezentat in una din descrieri nu mai au cotiera originala iar pe piese auto.ro faci comanda si a 2a zi iti da mesaj ca nu mai au cu toate ca ei le au la vanzare. Se va rezolva cu rabdare dupa care urmeaza o unitate multimedia, tot originala.
  • Suzuki Vitara 2023

Offline enicky

« Răspuns #287 : 11.Iul.2023, 08:14:38 p.m. »
Iti multumesc pt raspuns, prefer sa montez una originala chiar second hand, cat despre partea cu volanul ai sa ramai surprins la cate masini nu poti monta o cotiera de Anglia si crede ma ca am montat cateva la viata mea.
   Eu te cred, n-as avea motive sa te contrazic, doar simplul fapt ca si a mea de pe Vitara este originala, dar cumparata dupa achizitia masinii si deci o cunosc cat-de-cat, dar n-am constatat ceva asimetric in constructia ei. Iar daca iti doresti una, era bine sa vezi si o masina cu aceasta dotare: creeaza un usor disconfort cand e intinsa, la centura si frana de mana. Dar eu cred ca n-as fi suportat lipsa ei !
Daca tot iei sh, macar degreseaz-o si trateaz-o cu o solutie de intretinut/curatat piele(e buna si ptr. pielea ecologica), chiar daca la prima vedere arata bine.

Offline Baloi

« Răspuns #288 : 11.Iul.2023, 08:25:13 p.m. »
Multumesc , asa voi face.
  • Suzuki Vitara 2023

Offline miocrl

« Răspuns #289 : 16.Oct.2023, 07:29:35 p.m. »
as dori sa inalt cotiera.
se gasesc pe net tot felul de inaltatoare, dar fara a modifica unghiul. adica daca inalt cotiera, mana mea nu mai ajunge comod pe schimbator. ar trebui sa inalt si schimbatorul  :baston:

Asa ca m-am ganidt sa detasez perna de pe cotiera, sa fac un inaltator cu un unghi de maxim 15 grade si sa il introduc intre ansamblu cotiera si pernita.
?stie cineva cum se detaseaza pernita? eu am desfacut 4 suruburi, dar fara mare efect de departare. nu imi dau seama cum se poate deschide in partea din spate.