Autor Subiect: Cotiera  (Citit de 64172 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline razordan88

Re: Cotiera
« Răspuns #250 : 14.Ian.2019, 01:51:15 p.m. »
De la Passion in sus are cotiera inclusa... dar la Passion nu mai are ACC  :D
Passion are lafel ca inainte ACC la varianta cu ALLGRIP.
Cotiera e acum standard la facelift.
Pe mine la ante-facelift m-a costat 1200 ron.
  • Vitara S Allgrip AT

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #251 : 14.Ian.2019, 02:39:31 p.m. »
intrebare , intrebatoare : a pus cineva priza in cotiera, la service ? Eu am solicitat priza USB in cotiera si mi-au spus ca unitatea media nu mai are alte mufe la care sa se lege. Dar ca sa nu ramana locul gol acolo, cand as putea incarca un telefon in cotiera, cu un transformator de masina si as vrea sa stiu daca cineva a facut miscarea asta la service.
Multumesc,
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Online dacbuc

« Răspuns #252 : 14.Ian.2019, 03:03:11 p.m. »
Nu la service, ci in regie proprie.
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline razordan88

« Răspuns #253 : 14.Ian.2019, 03:15:10 p.m. »
intrebare , intrebatoare : a pus cineva priza in cotiera, la service ? Eu am solicitat priza USB in cotiera si mi-au spus ca unitatea media nu mai are alte mufe la care sa se lege. Dar ca sa nu ramana locul gol acolo, cand as putea incarca un telefon in cotiera, cu un transformator de masina si as vrea sa stiu daca cineva a facut miscarea asta la service.
Multumesc,
Poti sa montezi o priza+ un adaptor cu porturi usb. Daca montezi priza direct, trebuie sa o anulezi pe cea din bord.
La service nu se baga nimeni. Le-am cerut o oferta si mi-au dat ca sa scape de mine (parca vreo 500 ron). Am inteles ca a avut cineva probleme cu instalatia electrica si s-a judecat cu service-ul pentru ca suzuki nu accepta acest montaj si i-a anulat garantia.
  • Vitara S Allgrip AT

Offline Lerua07

« Răspuns #254 : 14.Ian.2019, 05:40:14 p.m. »
Eu am pus in locasul ptr pahar un adaptor in forma de pahar cu 3 prize si 2 usb.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline tac

« Răspuns #255 : 14.Ian.2019, 06:12:56 p.m. »
Eu folosesc asa ceva.
https://www.megautil.ro/car-usb-and-lighter-charger-2-x-lighter-socket-2-x-3-1-a-usb-voltage-indicator-glass-form.html
Intr-o priza am alimentatorul pentru camera si restul libere....
Si in cotiera am pus dopul cumparat odata cu cotiera.
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina

Offline ASZ

« Răspuns #256 : 17.Ian.2019, 04:33:19 p.m. »
O sa incerc sa cumpar o cotiera pt. Vitara mea, de pe Alibaba. Daca va fi ok (pret ok, ajunge intreaga, timpul de livrare sa nu fie masurat in ani, etc.), voi posta detaliile ca sa poata achizitiona si colegii din lista.

Intrebarea mea este legata de modelul disponibil pe Alibaba: pt. Vitara 1.6 si pt Vitara S 1.4  desi codul produsului pare sa fie la fel ... pretul difera. Ceva idei, pe care s-o comand ?

Si inca o intrebare: e complicat montajul sau se poate face si in fata garajului ?

Offline Lerua07

« Răspuns #257 : 17.Ian.2019, 06:30:02 p.m. »
Este aceeasi. La 1.4 are in plus cusatura sport (cu rosu). Se poate monta usor si de tine.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline tac

« Răspuns #258 : 17.Ian.2019, 07:53:48 p.m. »
Nu se vad celelalte componente:
1. cotiera
2. suport metalic
3. suruburix2
4. capace suruburi
5. capac gaura interioara.

1 si 2 sunt obligatorii, celelalte pot fi improvizate.
Studiaza filmarea #245 si vezi diferentele.

• Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina

Offline ASZ

« Răspuns #259 : 18.Ian.2019, 11:12:41 a.m. »
Pretul primit (189 USD) ma face sa zic pas ... cu atata il iau si de aici sau chiar mai ieftin din Ungaria. Si daca mai trebuie platita si taxa + vama ... iese mai scump decat la reprezentanta.