Autor Subiect: Cotiera  (Citit de 64197 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline grrommitt

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
    • Romania
Re: Cotiera
« Răspuns #140 : 05.Sep.2017, 01:54:13 p.m. »
Nu am date exacte, dar pe langa Esztergom sunt destule magazine d epiese auto, e un fel de Pitesti.
Uite aici un magazin de acolo : http://www.unixauto.com/Unix_Megnevezes_Form.aspx (nu stiu de ce toate preturile sunt 0).
  • Vitara S 1.4 BoosterJet AT

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #141 : 05.Sep.2017, 02:44:21 p.m. »
Dacă nu stiai, UNIX auto are magazine si in Romania si livrează chiar prin curier. Poate găsesti cotiera potrivita pe site-ul lor. :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline grrommitt

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Romania
« Răspuns #142 : 05.Sep.2017, 04:56:46 p.m. »
Cum ziceam, asta nu te scapa de hotia de la noi.de exemplu carligul de remorcare este 70637 ftz (1060 ron) iar la noi este 1129 ron...si eu nu hranesc capusele, decat ocazional ;)
  • Vitara S 1.4 BoosterJet AT

Offline enicky

« Răspuns #143 : 05.Sep.2017, 05:51:12 p.m. »
Discutiile despre "hotie", "capuse", chiar si "adaos comercial" si alte subiecte colaterale sunt interminabile, fundamentate si presimt ca vor ocupa pagini intregi. Dar ar fi bine ca asta sa se intample in topicul specific("Discutii off topic" de exemplu).
   Au spus si colegii, o mai repet si eu, cotiera originala este solida, foarte incapatoare, are un design placut, are partea superioara glisanta, dupa 2ani de utilizare arata ca noua , este parte integranta din bordul masinii si practic si-a meritat fiecare leu din cei  o mie platiti.
    Modelul de la AutoLux il stiu, l-am avut pe Ford, iti faci treaba cu ea maxim 2(doi) ani, apoi se degradeaza(exfoliaza), si  n-are absolut nicio legatura / nu suporta comparatie cu originala.
    Cei neincrezatori ar trebui sa o vada intai si apoi sa ia o decizie !
    Oricum, la o masina (noua) in valoare de peste 20 000 de euro n-as monta o cotiera de doi lei, si cu un mic efort cred ca s-ar mai gasi si 200 euro pt. una originala, lasand la o parte prejudecatile. Parerea mea...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Adifiru

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #144 : 05.Sep.2017, 08:18:05 p.m. »
Discutiile despre "hotie", "capuse", chiar si "adaos comercial" si alte subiecte colaterale sunt interminabile, fundamentate si presimt ca vor ocupa pagini intregi. Dar ar fi bine ca asta sa se intample in topicul specific("Discutii off topic" de exemplu).
   Au spus si colegii, o mai repet si eu, cotiera originala este solida, foarte incapatoare, are un design placut, are partea superioara glisanta, dupa 2ani de utilizare arata ca noua , este parte integranta din bordul masinii si practic si-a meritat fiecare leu din cei  o mie platiti.
    Modelul de la AutoLux il stiu, l-am avut pe Ford, iti faci treaba cu ea maxim 2(doi) ani, apoi se degradeaza(exfoliaza), si  n-are absolut nicio legatura / nu suporta comparatie cu originala.
    Cei neincrezatori ar trebui sa o vada intai si apoi sa ia o decizie !
    Oricum, la o masina (noua) in valoare de peste 20 000 de euro n-as monta o cotiera de doi lei, si cu un mic efort cred ca s-ar mai gasi si 200 euro pt. una originala, lasand la o parte prejudecatile. Parerea mea...
Perfect adevărat! Așa am gândit și eu când mi-am luat cotieră originală!

Trimis de pe al meu SM-A720F folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline Viorel Iași

« Răspuns #145 : 05.Sep.2017, 09:58:01 p.m. »
M-ați convins cu argumentele voastre, voi lua cotieră originală!  #:-S
  • Suzuki Vitara Passion

Offline Cosmin09

« Răspuns #146 : 06.Sep.2017, 08:06:18 a.m. »
N-o sa regreti alegerea facuta :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

The following users thanked this post: Viorel Iași

Offline enicky

« Răspuns #147 : 06.Sep.2017, 08:24:50 a.m. »
    In fapt, alegerea tot tu o faci, dar aci pe forum ai sansa de afla dinainte ce poti cumpara si ce poti pierde.
    Crede-ma ca am stat cu inima "stransa" pt. cei 1000 lei pana a fost gata montata !
   Cand am vazut-o pe pozitie, "m-am luminat" : "da nene, alta viata" !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Viorel Iași

Offline chriss

• suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline Lerua07

« Răspuns #149 : 17.Dec.2017, 02:54:43 a.m. »
Nu seamana deloc cu originala si e posibil sa nu se potriveasca la Vitara, poate doar daca vrei sa umblii cu improvizatii.  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !