Autor Subiect: Cotiera  (Citit de 64200 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline grrommitt

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
    • Romania
Re: Cotiera
« Răspuns #130 : 04.Sep.2017, 04:13:58 p.m. »
Cotiera vine si cu sistem de prindere? sau este extra cost?
  • Vitara S 1.4 BoosterJet AT

Offline enicky

« Răspuns #131 : 04.Sep.2017, 05:48:58 p.m. »
    Evident ca are propiriul sistem  de prindere si se va inlocui piesa care este parte din consola centrala. Piesa ramasa o vei primi inapoi. Pretul este mare raportat la cele universale (nesimtit daca vrei tu), dar in 2015, (posibil si 2016) mie mi s-a cerut 1000 lei montaj inclus. Oricum n-are nicio legatura cu cele universale si e f. utila.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline grrommitt

• Newbie
  • *
    • Romania
« Răspuns #132 : 05.Sep.2017, 08:51:03 a.m. »
Intrebam pentru ca Dageco cere separat banii pe piesa de care se prinde cotiera (aia metalica care se inlocuieste), pe suruburi si pe capacele cotierei. :)

Offline Cosmin09

« Răspuns #133 : 05.Sep.2017, 09:04:26 a.m. »
Cam neseriosi astia de la Dageco. Cotiera, din ce stiu eu si am vazut la montajul pe masina mea, vine in cutie cu toate piesele necesare asamblarii si montarii pe masina (scheletul metalic care inlocuieste consola centrala cu care vine masina din fabrica, suruburi, cotiera propriu-zisa etc.). Nu prea imi vine a crede ca s-au schimbat lucrurile astea intretimp, de cand am luat eu masina si pana in prezent. Poate vor sa faca un bricolaj intre o cotiera ce le-o fi ramas lor de nu stiu unde si sistemul de montaj pe masina, pe care trebuie sa-l achizitioneze in plus.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline grrommitt

• Newbie
  • *
    • Romania
« Răspuns #134 : 05.Sep.2017, 09:12:11 a.m. »
Asa le-am zis si eu, asa ca ma duc la altii :)

Offline Viorel Iași

« Răspuns #135 : 05.Sep.2017, 11:19:42 a.m. »
Am găsit această ofertă de cotieră, are cineva referințe despre acest model/tip montat pe New Vitara?
https://www.autolux.ro/cotiera-autolux-pentru-suzuki-vitara-2015-rabatabila-cu-capac-culisabil-imbracat-in-piele-eco
  • Suzuki Vitara Passion

Offline TVS

« Răspuns #136 : 05.Sep.2017, 11:34:46 a.m. »
Domnilor,faceți un efort și puneți originalul.Face toți bani și e fără improvizații și găuri date nu știu pe unde .Sau încercați sa o obțineți la negocierea prețului final al mașinii.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline grrommitt

• Newbie
  • *
    • Romania
« Răspuns #137 : 05.Sep.2017, 11:35:04 a.m. »
@viorel: din asta am eu pe corsa..dupa aprox 2 ani surubul care o tine insurubata de baza s-a largit si a inceput sa joace, in rest isi face treaba
panza de la suprafata e de proasta calitate, dar merge, nu supara la cot
alte probleme nu are, cand o montezi sa strangi suruburile si eventual sa le lipesti sa nu se desfaca (ori pui superglue ori pui tesa tape peste gaura si insurubezi prin ea)

Cotiera originala merita daca ai drum pe la unguri, nu de la hotii din romania :)

Offline toma

« Răspuns #138 : 05.Sep.2017, 11:55:45 a.m. »
Sau daca faci asa cum a zis @TVS - incerci sa o obtii bonus cand achizitionezi masina  ;)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline mariusl82

« Răspuns #139 : 05.Sep.2017, 01:00:31 p.m. »
Cotiera originala merita daca ai drum pe la unguri, ....

salut
ai ceva date concrete cum ca ar fi mai ieftina, sau doar ai auzit??
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise