Autor Subiect: New Vitara vs Duster facelift  (Citit de 43809 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Re: New Vitara vs Duster facelift
« Răspuns #70 : 30.Ian.2018, 09:45:31 a.m. »
Esti sigur? Are aer conditionat si cruise control, conform configuratorului as spune ca e a doua echipare!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #71 : 30.Ian.2018, 09:52:58 a.m. »
Hai buos, jante tabla vs jante aliaj/aer cond. vs clima/radio clasic vs 2DIN touch/...eu as fi facut cu echiparea asta:
https://www.dacia.ro/cfign/5365f85dd5815a7a30815ad6c10ec6dc.html

Go Terios!!!:)

Offline enicky

« Răspuns #72 : 30.Ian.2018, 10:13:38 a.m. »
....., Dusterul bate Vitara :)
      ....O bate la numarul de camere(afara de garda la sol) ! Pe principiul : "chelului tichie de margaritar ii trebuia " !
   Nu are relevanta faptul ca duster are radio simplu si ac, nu asta ar fi o problema.
   Un aspect care nu mi-a placut este ca nu are aparatori de plastic la contraaripi(mai corect are cam 30-40% din suprafata), exact ca pe vremuri, la vechea Dacie 1300, apa si noroiul "bat" direct in tabla. Are o protectie sub vopsea dar e neglijabila.
    Aceleasi butoane rotunde de ventilator, clima le gasim si la Logan(nu asta e probl.) dar sunt greu de observat in ce pozitie se afla : deschis, inchis, pe la parbriz, picioare, etc.
    DRL pe 3 directii intrerupte, o varianta nefericita in opinia mea, pe una sau maxim doua directii era suficient.  Nu sunt pretentios, dar puteau sa elimine semnalul clasic, folosind drl-ul in doua culori.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #73 : 30.Ian.2018, 10:20:24 a.m. »
De aici si pretul mai jos decat restul. Oricum, este un upgrade fata de versiunea anterioara.

Offline Leutz

« Răspuns #74 : 30.Ian.2018, 12:03:18 p.m. »
Daca aduc in AUS Dusterul te bagi să-ți iei unul? :)

Categoric  :happy:. Din pacate n-o s-o aduca in viitorul apropiat. NIci in cel indepartat, cel mai probabil. Renault global cu siguranta ar aduce-o, insa n-o vrea Renault Australia  :(; s-au exprimat in repetate randuri in mod clar si raspicat in problema asta: NO WAY.

Impreuna cu un alt roman contemplam de mult timp ideea de a ne aduce cate una ca "grey import", insa costa mult. Numai formalitatile costa in jur de 15-16000 AUD de masina, la care se adauga transportul. Am studiat intens problema, insa oricum am face, ne da cu virgula  :-((.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline enicky

« Răspuns #75 : 30.Ian.2018, 02:55:00 p.m. »
... s-au exprimat in repetate randuri in mod clar si raspicat in problema asta: NO WAY.
              Nu cred c-ai pierdut ceva, chiar daca te-au incantat imaginile vazute pe youtube. Iar din motive de "patriotism",... nu este cazul. Sunt convins ca exista alternative locale, fie ele si second. Stiu ei ce stiu !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #76 : 30.Ian.2018, 03:05:41 p.m. »
Sunt păreri strict personale.

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Offline Catalln

• Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Myhay

« Răspuns #78 : 01.Mar.2018, 07:26:28 p.m. »
Ergonomia la Duster este penibila , display ul care nu stiu daca este de 7 inch macar , este pozitionat parca intentionat sa te incomodeze total. Daca puteau sa l puna la pedale o faceau. Ideea este ca l au montat prea jos langa schimbator. Cand am parcat cu spatele nu mi a folosit la nimic efectiv ma incurca chiar asadar folosindu ma de oglinzi n am avut probleme. Chiar nu puteau sa l pozitioneze mai sus unde ii este locul? Ca la Vitara sau Baleno. Si mai sunt mult de mentionat. As opta oricand pt Suzuki in detrimentul Dacia. De fapt , as opta pt orice alta marca in loc de Dacie. Si nu ca sunt figurant sau snob sau ca nu sunt patriot vezi Doamne , astea sunt figuri. Pur si simplu dpmdv nu merita , raportat la cerintele si nevoile mele.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline shpeedy

« Răspuns #79 : 01.Mar.2018, 08:09:05 p.m. »
Banuiesc ca te referi la generatia anterioara de Duster...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X