Autor Subiect: New Vitara vs Duster facelift  (Citit de 43814 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Calin sb

Re: New Vitara vs Duster facelift
« Răspuns #360 : 09.Feb.2022, 08:00:25 p.m. »
Corect , acc nota maxima. Menținere in banda  tot pe acolo deși mai pierde banda, astea doua fac toți banii.

Recunoaștere semne de circulație  =)) noi avem numai început de restricții , iar afara e înnebunit de cele ce au efect între anumite ore sau condiții de ploaie.
La fel depășirea liniilor dintre benzi , mai mult te enervează decât sa te ajute.
Mai este evitarea coliziunilor care o data a mers corect in rest mai da rateuri dar nu frânează doar semnalizează.

• Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline Dogy

« Răspuns #361 : 21.Sep.2023, 03:35:47 p.m. »
Am condus recent un Duster de 1.6 aspirat, din 2018, vreo 2500 de km, in general autostrada si dn-uri, dar si cateva drumuri locale mai proaste (prin Germania, culmea). Nu pot sa zic ca mi-a placut. E mai zgomotos decat Vitara mea 1.0 turbo, e mai puturos la accelerare, e cam la fel de (in)comod la drum foarte lung (am facut in 3 zile aia 2.500 de km).
Desi pe afara arata bine - era modelul cu stopuri asemanatoare Jeep-ului Wrangler -, pe interior e dezamagitor. Afisajul CB e mic, text abia lizibil, alb-negru. tableta aia parca e pusa cu toporul in bord, materiale urate, plastice naspa. Butoanele din bord sunt singurele care arata bine, in rest se vede rau romaneasca din ea.
Vitara Facelift e beton, sincer. Uitasem cum e cu motorul aspirat - trebuie turata la greu ptr niste zvac la depasiri sau in rampe usoare. Si o gramada de functii lipsa - carora la drum lung chiar le-am simtit lipsa.
Clar, Duster are capacitati offroad superioare, motiv ptr care il luasem in calcul la achizitie, acum vreo 4-5 ani, dar Vitara in rest e peste. Nu regret nicio clipa alegerea facuta, dimpotriva, bine ca nu mi-am luat Duster.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

The following users thanked this post: ntire2000, cristidav, gabi males

Offline wolfin

« Răspuns #362 : 21.Sep.2023, 04:11:54 p.m. »
sa vedem sfarsitul anului 2023 / inceput de 2024 ce va scoate dacia pe platforma tehnică CMF-B...captur..adica Duster 3

am asa o impresie ca se vor inversa anumite pareri. new duster e doar un facelift dupa primul....mare lucru n ai ce cere...aia era.

eu unu astept bigsterul (4,6 metri  :P) ..dar mai ceva de asteptat....2025?
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Dogy

« Răspuns #363 : 21.Sep.2023, 05:57:51 p.m. »
Sigur Duster-ul urmator va fi mai reusit si la interior.
La asta pe care l-am condus m-a amuzat cel mai tare butonul de Cruise Control amplasat sub frana de mana  :-))
In schimb ce mi-a placut mult, chestie pe care Vitara nu o are si ma enerveaza tare ca nu o are, e faptul ca luminile se stingeau odata cu inchiderea masinii din cheie. N-aveai grija lor.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Online ntire2000

« Răspuns #364 : 21.Sep.2023, 08:34:21 p.m. »
Desi pe afara arata bine - era modelul cu stopuri asemanatoare Jeep-ului Wrangler -, pe interior e dezamagitor. Afisajul CB e mic, text abia lizibil, alb-negru. tableta aia parca e pusa cu toporul in bord, materiale urate, plastice naspa. Butoanele din bord sunt singurele care arata bine, in rest se vede rau romaneasca din ea.

Pe mine cel mai tare ma omoara capota aia care este cu 4 cm deasupra bazei parbrizului.
Parca vad un prag de usa în fata ochilor.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Dogy

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #365 : 02.Dec.2023, 08:02:19 p.m. »
Am văzut ca vine noul Duster, la câteva capitole este peste Vitara. Cel puțin interiorul arata mai bine, nu știu de materiale cum or fi. Si e mai ieftina...daca ieșea de prima data așa, depășea si recordurile si așa stabilite ...

• Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Online ntire2000

« Răspuns #366 : 02.Dec.2023, 08:21:13 p.m. »
Pentru mine a venit mai târziu cu aproape 5 ani.
Ei sa fie sanatosi, Daca Am avut Cap mI-am luat Alta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline cristidav

« Răspuns #367 : 02.Dec.2023, 08:23:42 p.m. »
Nu va entuziasmati prea tare. Am o presimtire ca e aceeasi Dacie cu niste brizbrizuri in plus  :P
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline bisti

« Răspuns #368 : 02.Dec.2023, 08:28:47 p.m. »
Mai ieftina vad ca nu e, se pleaca de la "putin sub 20000€" pana la "putin sub 30000€".

Insa, daca e la fel de fiabila ca si modelele anterioare, e o optiune buna vs Suzuki.

Offline wolfin

« Răspuns #369 : 02.Dec.2023, 10:35:03 p.m. »
Nu e aceeasi masina.

E facuta pe platforma captur.

Probabil va lua 4..5 * ncap. Depinde cum va arata prima echipare care va fi testata.

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970