Autor Subiect: New Vitara vs Duster facelift  (Citit de 43815 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Dogy

Re: New Vitara vs Duster facelift
« Răspuns #330 : 09.Sep.2020, 10:50:59 a.m. »
Vitara e mai mica ca Duster.  Vitara - Duster +
Vitara 4x4 nu are capacitatile  lui Duster 4x4. O Vitara a fost facuta de ras de un Duster pe drumuri de camp la o ferma din Galati, prieteni de-ai mei fiind implicati. Vitara - Duster +
Desi e in ochii privitorului, Vitara e mai frumoasa decat Duster. Vitara + Duster -
Desi Duster isi face un nume, mai are multa apa de trecut pe Dunare pana cand se apropie de istoria si rezonata numelui Vitara. Vitara + Duster -
Suzuki este mult peste Renaut/Dacia la calitatea si fiablitatea produselor in timp Vitara + Duster -
Acum mai scrieti si voi....
Vitara are in orice configuratie mai multe dotari decat Duster. Vitara + Duster -
La configuratia 4x4 benzina, Vitara costa la fel ca Duster, dar, pe langa dotarile net superioare, mai e si Mild Hybrid. Vitara + Duster -
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Online ntire2000

« Răspuns #331 : 09.Sep.2020, 11:28:12 a.m. »
La configuratia 4x4 benzina, Vitara costa la fel ca Duster, dar, pe langa dotarile net superioare, mai e si Mild Hybrid. Vitara + Duster -

Tinând cont ca Vitara e masina de import cu cel putin 10% adaos la pret, iar Duster e "localnica" putem spune ca Vitara e si mult mai ieftina.
Deci Vitara+, Duster-.
Iar daca vorbim de garantie (chiar daca uneori e doar pe hârtie) Vitara+ (3+7), Duster- (3+2).
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline dthem

« Răspuns #332 : 09.Sep.2020, 11:34:21 a.m. »
Un plus pentru Duster e ca toate motorizarile permit instalatii GPL cu care se impaca foarte bine si nu-s scumpe. Ba chiar 1.0 tce vine si din fabrica cu GPL. Asa ca la capitolul costuri de exploatare (daca se opteaza pentru GPL) Duster + Vitara -.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline boga81

« Răspuns #333 : 10.Sep.2020, 07:59:06 a.m. »
Confortul suspensiilor pe drumurile mioritice, Duster are suspensie independenta spate. Duster + Vitara -

Trimis de pe al meu SM-G977B folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline enicky

« Răspuns #334 : 12.Sep.2020, 10:07:05 p.m. »
Din cate stiu motorizarile 1.3 si 1.0 la Duster nu au 4x4 .Vitara a avut 4x4 in orice motorizare.
Vitara + Duster -
Vitara este hybrid, Duster inca nu, deci
Vitara + Duster -
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #335 : 12.Sep.2020, 10:54:22 p.m. »
Nu mai tot comparati mere cu pere, pe hartie
Singurul lucru care l au in comun e faptul ca ambele sunt low cost, cu finisaje mizerabile
In rest vitara e buna pe asfalt si iarna se descurca onorabil
Iar Dusterul exceleaza pe hartoape nisip, noroi, zapada ( atentie nu e hilux sau wrangler) si e lent pe asfalt
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: dthem

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #336 : 12.Sep.2020, 11:01:42 p.m. »
Putem să despicăm firul în patru mult și bine, dar cine trece peste preconcepții și e capabil să-și definească corect nevoile are doar un zâmbet cel mult indulgent la parcurgerea acestui subiect. :)

Offline NicNic

« Răspuns #337 : 12.Sep.2020, 11:56:42 p.m. »
Din cate stiu motorizarile 1.3 si 1.0 la Duster nu au 4x4 .Vitara a avut 4x4 in orice motorizare.
Vitara + Duster -
Vitara + Duster -

Duster are versiune cu 4x4 si motorizare 1,3 Tce. Informatiile tale, tizule, sunt gresite.
Tocmai ce ma gandeam sa imi cumpar unul ...

Oferta Dacia Duster cu echiparea respectiva este disponibila din noiembrie 2019 pe piata din Romania.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline Bobi

« Răspuns #338 : 13.Sep.2020, 06:57:07 a.m. »
La Duster-ul asta nou reglajul la farurile cu halogen se mai fac tot manual din butonul ala ca de aragaz la care e agatata o sufa din otel ?
Tot la modelul asta nou de Duster, cotiera este ca la Vitara sau a ramas tot aia care se basculeaza din spatarul scaunului si seamana cu o p__a de cal ?
Duster 4X2 are tot suspensie independenta pe spate ?
La Vitara am incercat sa sparg o nuca ținând-o pe bord, stupoare, planșa de bord e moale, la Duster încă se mai pot sparge nuci pe bord sau și la el materialul nu mai este din plastic dur ?

Offline boga81

« Răspuns #339 : 13.Sep.2020, 07:36:12 a.m. »
Vitara + Duster -
Vitara + Duster -

O simpla cautare pe dacia.ro ar fi fost de ajuns.

@Bobi suspensie independenta are doar pentru 4x4. Iar plansa de bord e tot din plastic dur si e foarte bine inchegata.

Trimis de pe al meu SM-G977B folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm