Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345903 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1700 : 29.Mar.2018, 10:18:25 p.m. »
@enicky - am avut și eu suport de-ăla, dar, cumva, s-a stricat ventuza, adică nu că nu se mai lipește bine, dar plasticul ce o apasă și asigură etanșarea nu mai face treabă, e depărtat la vreo 5mm (în poziția ”închis”). Nu știu cum s-a întâmplat...

@toma - oare să fie consumul mediu din semnătură? În poza pusă de mine nu apare nicăieri.

• Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline toma

« Răspuns #1701 : 29.Mar.2018, 10:21:57 p.m. »
M-am uitat in poza...nu si la semnatura. Probabil la semnatura se refera  :fluier:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Cristian Iulian

« Răspuns #1702 : 29.Mar.2018, 10:23:08 p.m. »
M-am uitat in poza...nu si la semnatura. Probabil la semnatura se refera  :fluier:

La semnatura.
  • Vitara S 1.4, Allgrip, MT, Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline shpeedy

« Răspuns #1703 : 30.Mar.2018, 08:27:43 a.m. »
Eu am asta de vreo doi ani de zile si inca sunt multumit - imi tine si phablet-ul de 6.44in, si tableta de 7in.

Un mic update la interiorul SX-ului:

Este vorba de un suport magnetic, ce vine cu 3 stickere metalice. Din ce vad, suportul e destul de ferm pentru phablet-ul de 7in in posesie.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: Cristian Iulian

Offline Cristian Iulian

« Răspuns #1704 : 30.Mar.2018, 11:24:29 a.m. »
Arata bine. Pare destul de practica si e eleganta in acelasi timp. Poate gasesc ceva asemanator prin zona.
  • Vitara S 1.4, Allgrip, MT, Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline shpeedy

« Răspuns #1705 : 30.Mar.2018, 11:27:25 a.m. »
Mai vad din cand in cand pe Olx cam la acelasi pret cu care se poate comanda individual din China...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: Cristian Iulian

Offline catalin.b

« Răspuns #1706 : 23.Apr.2018, 11:42:11 a.m. »
Vă salut,
am achiziţionat de curând o Suzuki Vitara (dotări Spirit) şi nu ştiu ce setări să fac pentru a scăpa de următoarea problemă: când aprind farurile de întâlnire (aşa cum o cere legea când mergi pe autostradă sau în afara localităţilor), harta sistemului de navigaţie trece în mod "noapte", adică se colorează ca în mod "noapte" (chiar dacă este zi).
Ştie cineva ce setări trebuie să fac astfel încât navigaţia să nu mai intre automat în mod "noapte"?
Mulţumesc.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit 4WD

Offline ...

« Răspuns #1707 : 23.Apr.2018, 11:44:32 a.m. »
Nu te pot ajuta cu modul "noapte" al navigaţiei, dar aprinderea luminilor de întâlnire nu mai este obligatorie în România de prin septembrie 2017, dacă nu mă înşel, atunci când maşina are din fabrică DRL-uri, cum este cazul tău.

Offline jupanul1

« Răspuns #1708 : 23.Apr.2018, 12:22:23 p.m. »
Cel mai simplu mod de a evita modul ”night” la navigație e să nu aprinzi farurile ziua  :D! În RO nu mai e obligatoriu, cum a zis și @cad - ba chiar eu zic că se vede mai bine (nu d.p.d.v. estetic, dooh!) mașina cu DRL decât cu lumina de întâlnire. DRL-urile îmi par ceva mai eficiente în cazul ăsta. Dacă totuși insiști, singura ”scăpare” e să dai luminozitatea bordului la maxim - obții ceva mai bună vizibilitate, dar te va enerva la culme noaptea (eu așa am pățit).

Off - de când s-a dat legea, nici nu am mai acționat vreodată comenzile pentru faruri - șed cumințele pe AUTO tot timpul.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

The following users thanked this post: ManuP

Offline aavii

« Răspuns #1709 : 23.Apr.2018, 05:20:00 p.m. »
Vă salut,
am achiziţionat de curând o Suzuki Vitara (dotări Spirit) şi nu ştiu ce setări să fac pentru a scăpa de următoarea problemă: când aprind farurile de întâlnire (aşa cum o cere legea când mergi pe autostradă sau în afara localităţilor), harta sistemului de navigaţie trece în mod "noapte", adică se colorează ca în mod "noapte" (chiar dacă este zi).
Ştie cineva ce setări trebuie să fac astfel încât navigaţia să nu mai intre automat în mod "noapte"?
Mulţumesc.
Cum faci sa ti se intample asta? :) Unitatea media are prorpiul sistem night mode care depinde de luminozitatea ambientala, adica eu intru in pasaj, se aprind farurile dar nu tot timpul navigatia trece pe modul noapte.
  • Suzuki Vitara S grade